Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω πάρει αρκετά σύντομα κλιπ από μια συναυλία με μια ψηφιακή slr που έχω. Παρ'ότι είχα τρίποδο θα ήθελα να κάνω μια σταθεροποίηση στην εικόνα. Επίσης επειδή τα κλιπ είναι από άλλη θέση κ άλλη στιγμή θα ήθελα να κάνω Κάποια κανονικοποίηση στον ήχο ώστε όταν ενωθούν τα κλιπ να έχουν σταθερή ένταση και σαν γίνεται να μου κόψει την παραμόρφωση που έχει όταν ο ήχος ήταν πολύ δυνατός.

Υπάρχει κάποιο λογισμικό?

Συνήθως χρησιμοποιώ avidemux αλλά δεν έχω δει και τέτοιο σαν λειτουργία

Δημοσ.

Για την σταθεροποίηση εικόνας θα χρειαστείς το Virtualdub το ffdshow που είναι codec για να μπορέσεις να ανοίξεις το βίντεο και το deshaker που θα κάνει την σταθεροποίηση,το συγκεκριμένο αν ρυθμιστεί σωστά δεν μικραίνει την εικόνα,η κεντρική σελίδα είναι και το tutorial του.

Για τον ήχο με το XmediaRecode,βάζεις όλα τα κλιπάκια,βάζεις στο profile ότι ταιριάζει στο βίντεο στην καρτέλα video βάζεις copy στην καρτέλα audio ορίζεις codec και μετά επιλέγεις το volume control εκεί έχει επιλογές για την ένταση,θα πρέπει για το κάθε κομμάτι να βάλεις την δύναμη που πρέπει,εκτός αν επιλέξεις το volume normalization που θα τα κάνει όλα ίδια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...