mpampis2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Κατ αρχας απευθυνεται πρωτα στους διαχειριστες του φορουμ και μετα σε οποιον αλλο ξερει Συγνωμη που το βαζω εδω αλλα δεν ξερω που μπαινει αυτο το θεμα και επειδη εδω εχω πει με κανα δυο παιδια μια κουβεντα ........ Λοιπον εαν θελω να βαλω μια αγγελια για παραδειγμα οτι πουλαω κατι εστω ενα tablet που πρεπει να το βαλω? Εψαξα αλλα δεν ειδα κατι σχετικο Ευχαριστω Σορυ ΑΚΥΡΟ τωρα το ειδα Ας το σβησουν οι διαχειριστες Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2013 από mpampis2013
CorpseGrinder Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 δεν κοιταξες ΚΑΘΟΛΟΥ πριν το γραψεις? βλεπω δημοσιευση στις 22.27 και διορθωση οτι το βρηκες στις 22:28!
Silverage Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Καλά CorpseGrinder έχει σαρώσει όλω το forum.Μόνο δικές σου απαντήσεις βγάζει σαν τελευταία απάντηση σε όλες τις κατηγορίες.
CorpseGrinder Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλά CorpseGrinder έχει σαρώσει όλω το forum.Μόνο δικές σου απαντήσεις βγάζει σαν τελευταία απάντηση σε όλες τις κατηγορίες. 1. εχω πιει 2 καφεδες απ'τις 9 το βραδυ! 2. ισως υποσυνείδητα παω να ανακτησω τα χαμενα μου μηνυματα (που ειναι κοντα στα 2.400) μετα το ban Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2013 από CorpseGrinder 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα