RottenLungs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 θα πας στο μαγαζι ... επισκευαζει ... αντικαθιστάαααα! (δε λεω το ονομα να μη θεωρηθει διαφήμιση) ειναι γεμάτη η αθηνα απο δαύτους! Μπορεις να κανονίσεις να έρθουν και με βανακι να στο φτιάξουν σπιτι σου ή στη δουλεια σου... και θα στο κάνουν χωρις να πληρώσεις τίποτα, χωρις εμπειρογνώμονα κλπ... τα κανονιζουν ολα αυτοί! (μου εσπασε και εμενα το παρμπιζ στο προηγούμενο αυτοκίνητο) Κι εγω αυτό το λάθος έκανα και δεν πήγα στο εξουσιοδοτημένο service και το τζάμι που μου έβαλαν αυτοί παίζει λίγο. Αν είναι μισάνοιχτο και κλείσω την πόρτα, έτσι όπως τρέμει, φοβάμαι μην φύγει κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Και που να σφίξουν οι ζέστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Εγω παλι πριν 2 χρονια ηταν η τελεφταια φορα που γεμισα το ντεποζιτο κ μεσα σρ παρκινγκ ξενοδοχείου για να τραβηξουν τον λεβιε να ανοιξει το ντεποζιτο και τελικως μου αδειασαν το μισο...το παραθυρο το καλυψε η ασφαλεια βεβαια αλλα την βενζινη την χασαμε...και ειχα γεμίσει με 97αρα 1.90 το λιτρο 75 λιτρα ντεποζιτο...κλαμαααααα Αποστολή από το GT-I9100G με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εγω παλι πριν 2 χρονια ηταν η τελεφταια φορα που γεμισα το ντεποζιτο κ μεσα σρ παρκινγκ ξενοδοχείου για να τραβηξουν τον λεβιε να ανοιξει το ντεποζιτο και τελικως μου αδειασαν το μισο...το παραθυρο το καλυψε η ασφαλεια βεβαια αλλα την βενζινη την χασαμε...και ειχα γεμίσει με 97αρα 1.90 το λιτρο 75 λιτρα ντεποζιτο...κλαμαααααα Αποστολή από το GT-I9100G με τη χρήση Insomnia App Πως στο αδειάσανε;Τράβηξαν το σωληνάκι από κάτω απ' το αυτοκίνητο και το ...ξανάβαλαν μετά; Αφού δεν αδειάζει το τεπόζιτο με "κλέφτη",έχει διάφορα διαφράγματα που μπλοκάρουν την είσοδο στο σωληνάκι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Και σε εμενα περιςσυ,μου πηραν το cd player ,το ξηλωσαν κατι κοπηκε και το αυτοκινητο δεν επερνε μπροστα μετα[βραχυκυκλωμα μαλλον].Τους επιασαν λιγο μετα ,κατι πακιστανοι ηταν,βεβαια το cd δεν το πηρα ποτε πισω ,καπου το πεταξαν πριν τους πιασουν. Ειχα παει στο carglass.Μου εδωσαν και 2 χρονια εγγυηση για το νεο τζαμι :cool: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μονο εγω ημουν τυχερος και επεσα σε σωστους επαγγελματιες, μου ανοιξαν το αμαξι με αντι-κλειδι που (μαλλον) εφτιαξαν απο τον αριθμο πλαισίου. Οταν πηγα βρηκα την πορτα ανοιχτη, το μαρκας Pilot, με χαλασμενο cd, rcd να λειπει και τους υαλοκαθαριστηρες ορθιους, που σημαινει πως προσπαθησαν τα αλανια να το βαλουν μπρος και να το παρουν αλλα το immobilizer με εσωσε.... παντως ουτε γρατζουνια ουτε τιποτα και με εβαλαν να αγορασω ενα ωραιοτατο Sony που το απολαμβανα για καποια χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Εγω πληρωσα ομως και στον ηλεκτρολογο 15 ευρα ομως ,κατι μαλακια εκαναν και δεν επαιρνει μπροστα.Τοσο ευκολα βραχυκυκλωνουν τα αυτοκινητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πως στο αδειάσανε;Τράβηξαν το σωληνάκι από κάτω απ' το αυτοκίνητο και το ...ξανάβαλαν μετά; Αφού δεν αδειάζει το τεπόζιτο με "κλέφτη",έχει διάφορα διαφράγματα που μπλοκάρουν την είσοδο στο σωληνάκι.... το είδα λίγο αργά, δικιολογούμαι βέβαια πριν λίγο καιρό γύρισα ελλάδα πάλι. Αυτό που ξέρω είναι ότι το αμάξι γύρισε με μισό ντεπόζιτο από γεμάτο που ήταν και έκανε 30χμ μόνο. Και να ξέρεις πως αν θες να σε κλέψουν πάντα έχουν τρόπο ανεξαρτήτως ασφαλειών και διαφραγμάτων. Εδώ παρόλο που έχει διαφράγματα, πριν κατι χρόνια που έκαναν απεργίες τα βενζινάδικα, γέμιζα το αμάξι για να τραβάω βενζίνη να κυκλοφοράω με την μηχανή και πέρναγα λεπτή σωλήνα μέσα και τράβαγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα