aneurysm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 στο αυτοκίνητο για να κλέψουν ένα πακέτο Ηalls. Οποιος το εσπασε να του κάτσει στο λαιμό η πρoτελευταια καραμέλα. Σιχαμένοι. 5
bilakos10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 στο αυτοκίνητο για να κλέψουν ένα πακέτο Ηalls. Οποιος το εσπασε να του κάτσει στο λαιμό η πρoτελευταια καραμέλα. Σιχαμένοι. Pic or didn't happen. 2
DrLo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 στο αυτοκίνητο για να κλέψουν ένα πακέτο Ηalls. Οποιος το εσπασε να του κάτσει στο λαιμό η πρoτελευταια καραμέλα. Σιχαμένοι. Γιατί η προτελευταία συγκεκριμένα?
HERTHAN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Γιατί η προτελευταία συγκεκριμένα? Ειναι η πιο μουλωχτη.....! 1
Pa0ki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 E δεν πιστεύω να στο έσπασαν για τις χολς Καλύπτει η ασφάλεια?
parasaser Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 δηλαδή εμείς να βάζουμε κακάκια για να τους απωθούν? 3
aneurysm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Pic or didn't happen. Ρήηλυ? Αρ γιου σήριους? Ευτυχως εχω θραυση. Η μονη μαλακια ειναι που θα ερθει αυτος της ασφαλειας για φωτο και δήλωση που μου χαλαει τα πρωϊνα γιατι δουλευω και δεν μπορω να περιμενω στο παρκιν απο τα χαραματα ποτε θα ρθει ο λεβεντης. Εχουμε και άλλες δουλειες. Τωρα σίγουρα δεν πήγαν για την χώλς αλλά την χώλς την πήρανε γιατι έλειπε. Η προτελευταια ειναι η πιο υπουλη. Πας με τον αέρα οτι τελειωνει το πακετο, την καταβροχθίζεις και δεν θέλει πολυ η ρουφιανα να σου κατσει στον οισοφάγο και κλεισει το διαφραγμα... Αυτο να πάθει ο παλιοκύναιδος.
RottenLungs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Άμα έχει θραύση κρυστάλων απλα πας και σου αλλάζουν το παράθυρο. Δεν θέλει ούτε δηλώσεις, ούτε φωτογραφίες, ούτε τίποτα. Καλύτερα πήγαινε στο εξουσιοδοτημένο service για να σου βάλουν αυθεντικό τζάμι.
doctorkostis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 +1 στον RottenLungs. Δυστυχως επαθα προσφατα τα ιδια. Η διαδικασια με τα τζαμια ηταν η πιο ευκολη απ'ολα. Τηλεφωνικο ραντεβου, ουτε ανθρωπος απο την ασφαλεια χρειαστηκε ουτε τιποτα. Το πηγα και το αλλαξα, Παρασκευη πρωι, η ζημια εγινε Πεμπτη βραδυ.
RottenLungs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Επίσης μία άλλη πληροφορία που μπορεί να σου γλιτώσει 300€ (πόσο καλός άνθρωπος είμαι και στην δίνω τσάμπα ) Αν έκανες το λάθος και ανοιγόκλεισες το παράθυρο ενώ ήταν σπασμένο (ή αυτός που το έσπασε το ζούλιξε προς τα κάτω), τότε πιθανότατα, χάλασες και τον μηχανισμό του παραθύρου, ο οποίος κάνει κανα 300ρι. Ζημιές απο βανδαλισμό, τις πληρώνει η ασφάλεια αν είναι πάνω απο 300-400€ (όπου και πάλι πληρώνουν τα παραπάνω των 300 μόνο), οπότε με λίγα λόγια θα τον πληρώσεις ΕΚΤΟΣ αν πείς οτι ο μηχανισμός έσπασε μόνος του έτσι ξαφνικά και το τζάμι έπειτα λύθηκε και έσπασε (τότε το καλύπτει η εγγύηση του αυτοκινήτου, αν δεν έχεις τότε την έκατσες). Εγω αυτό έκανα και το γλίτωσα.
bnvdarklord Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Το πιο ηλιθιο το χει παθει ο πατέρας μου. Του σπάσανε το τζάμι για να παρουν το gps, και οταν το ειδε συνειδητοποιησε οτι ειχε ξεχάσει το απέναντι παράθυρο ορθάνοικτο! 9
RottenLungs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Εμένα όταν μου σπάσαν το παράθυρο, όλα τα θρυματισμένα τζάμια έπεσαν πάνω στο gps που ήταν στην θήκη του, πεσμένο πισω απο το κάθισμα και ο ληστής δεν κατάφερε να το βρεί... χαχαχαχαχα. Ευτυχώς ήταν το μόνο αξίας, οπότε ουσιαστικά δεν είχα καμία χρηματική ζημιά.
bnvdarklord Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 δεν είχα καμία χρηματική ζημιά. Περα απο το παραθυρο
paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Άμα έχει θραύση κρυστάλων απλα πας και σου αλλάζουν το παράθυρο. Δεν θέλει ούτε δηλώσεις, ούτε φωτογραφίες, ούτε τίποτα. Καλύτερα πήγαινε στο εξουσιοδοτημένο service για να σου βάλουν αυθεντικό τζάμι. θα πας στο μαγαζι ... επισκευαζει ... αντικαθιστάαααα! (δε λεω το ονομα να μη θεωρηθει διαφήμιση) ειναι γεμάτη η αθηνα απο δαύτους! Μπορεις να κανονίσεις να έρθουν και με βανακι να στο φτιάξουν σπιτι σου ή στη δουλεια σου... και θα στο κάνουν χωρις να πληρώσεις τίποτα, χωρις εμπειρογνώμονα κλπ... τα κανονιζουν ολα αυτοί! (μου εσπασε και εμενα το παρμπιζ στο προηγούμενο αυτοκίνητο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα