Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,θελω να στησω ενα καινουργιο pc(εχω καιρο να ασχοληθω με hardware οποτε δεν ειμαι και ιδιαιτερα up to date),πηγαινα για 1155 i5 3570k σε z77 mobo,αλλα τωρα ειδα τους καινουργιους hasswell (ι5 4670κ-1150 socket).Μπορει κανεις να μου πει τι αξιζει πιο πολυ?(Το pc το θελω για gaming και CAD,δεν θα το λιωσω και στο overclock,μονο κατι stable)(ειχα δει και 2011 socket,αλλα για να παρεις ξεκλειδωτο cpu θες αρκετα παραπανω λεφτα απ'οτι ειδα...)

Δημοσ.

Αφού πας για νέο pc πας και σε νέο socket (1150) για να έχεις μια πιο καλή υποστήριξη σε περίπτωση RMA κάποια στιγμή.

Πχ αν πάθει κάτι η μητρική σου θα βρεις πιο εύκολα κάτι σε 1150 σε μερικά χρόνια παρά σε 1155

• Like 4
Δημοσ.

Εννοείται ότι θα πας σε 1150.Εκτός από το πρόβλημα με τις θερμοκρασίες (όταν κάνεις o/c), σε όλα τα άλλα είναι καλύτερο από την 3η γενιά.(1155)

• Like 2
Δημοσ.

4η γενιά - Και οι τιμές είναι παραπλήσιες, άρα δεν βρίσκω το λόγο να πάς σε ένα ξεπερασμένο-νεκρό socket για 20-30 ευρώ φτηνότερα.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια,1150 τελικα.Λεω να περιμενω κανα μηνα να βγει η maximus vi formula απο την asus,μεχρι να μαζεψω και κανα φραγκο για τα υπολοιπα parts.Καμια καλη καρτα σε καλη τιμη εχει κανεις να προτεινει?(για να μην ανοιγω αλλο θρεντ!)Περσυ που ειχα στησει ενα pc ειχα βαλει 5850,τοτε που παιζανε σε καλες τιμες στο πλαισιο νομιζω,και ειχαν και καλα reviews(καλο value for money)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...