Coooq Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Θέλω να αναβαθμισω το conn-x 24αρι adsl μου σε 50αρι vdsl...θελω να ρωτισω αν αξιζει....πακετο με τηλεφωνο..αν αξιζει και αν δεν αξιζει το οτε να παω σε αλλη εταιρια
menios97 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 εγω εχω αλλαξει 3 εταιριες ως τωρα (καλυμνος) και νομιζω οτι ο οτε ειναι το ποιο γρηγορο φοτνετ ηταν το ποιο αχρηστο και οσο για την αναβαθμιση θα εχεις μεγαλες ταχυτητες στο ιντερνετ τωρα αν κατεβαζεις συνεχεια πχ ταινιες κτλ κανε το κατα την γνωμη μ
makfil Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Θέλω να αναβαθμισω το conn-x 24αρι adsl μου σε 50αρι vdsl...θελω να ρωτισω αν αξιζει....πακετο με τηλεφωνο..αν αξιζει και αν δεν αξιζει το οτε να παω σε αλλη εταιρια Αξίζει αν έχει επεκταθεί στην περιοχή σου το νέο δίκτυο του ΟΤΕ. Σε ποια περιοχή είσαι;
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 να εχεις vdsl απο Kv το θεωρω δυσκολο οποτε μετα θα εχεις vdsl αν εισαι λιγοτερο απο Km απο το αστικο κεντρο.εκει οτι και να πας πανω κατω τα ιδια θα εχεις αναλογα ποσο μακρυα εισαι και ποσο χαλια ειναι ο χαλκος σου.αν εχεις τωρα παραπανω απο 20 attenuation ξεχνας οχι μονο το 50αρι αλλα και το 30 αρι.απο εκει και περα αναλογος ποσο πιανεις τωρα και αναλογως βεβαια τι δουλεια κανεις με την γραμμη σου εσυ ξερεις αν αξιζει η οχι.
iznodur Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εγώ αναβάθμισα με 10 ευρώ επιπλέον σε Wind VDSL και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος 2 μήνες τώρα, τρελές ταχύτητες !!
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 απλα πρεπει να εισαι κοντα και βεβαια να εχεις σωστα φτιαγμενη και την καλωδιωση στο σπιτι σου διοτι πολλες φορες η καλωδιωση που εχουμε με τα φιλτρακια σε καθε τηλεφωνο και παραλληλα συνδεδεμενα δεν ειναι η καλυτερη επιλογη
Coooq Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 υπαρχει τροπος να ανεβει μονο το uploading speed μου;
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 τι εννοεις να ανεβει μονο το Upload speed σου?σε adsl se vdsl?δεν πιανεις καλο Upload?τι εννοεις?
Silenzio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 poulinos τι ακριβώς εννοείς ? δε πρέπει να έχουμε φιλτράκια σε κάθε τηλέφωνο ? και τι εννοείς με το παράλληλη σύνδεση ?
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 poulinos τι ακριβώς εννοείς ? δε πρέπει να έχουμε φιλτράκια σε κάθε τηλέφωνο ? και τι εννοείς με το παράλληλη σύνδεση ? για να μην παρεξηγηθει το να μην εχουμε φιλτρακια και πει καποιος πως θα παιξει το τηλεφωνο.εννοοω οτι ολα τα τηλεφωνα πρεπει να ειναι πανω στο splitter στην εξοδο Phone .δηλαδη ολη η καλωδιωση του σπιτιου θα καταληγει στο splitter πανω.δεν θα εχεις δηλαδη οπως παλια μια πριζα στο σαλονι με τηλεφωνο μια δευτερη παραλληλη πριζα στο δωματιο με τηλεφωνο και στο τριτο δωματιο μια πριζα με το ρουτερ.θα πρπεει να παει το ρουτερ στην κεντρικη πριζα να ανοιξεις την πριζα να αποσυνδεσεις απο πισω απο τον τοιχο τα καλωδια που πανε στα αλλα τα πριζακια και να τα συνδεσεις πανω στο Phone του splitter.Κοινως η γραμμη που ερχεται απο τον οτε πρεπει να ειναι συνεχομενη μεχρι το ρουτερ και οχι να διακλαδιζεται σε αλλα πριζακια.θα πρεπει να σταματαει στο splitter και μετα απο το splitter να συνεχιζει στα υπολοιπα πριζακια.σαν να ειχες voip τηλεφωνια που ολα τα πριζακια πανε πανω στο ρουτερ.η σαν να ειχες isdn τηλεφωνια που ολα τα πριζακια πανε πανω στο netmod 2
Silenzio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ωχ εγώ έτσι το έχω..στο δωμάτιο μου έχω βάλει το ροοτερ..πως θα ξέρω τώρα ποια ειναι η κεντρικη πρίζα ? καλα και να το βρω αυτο που ειπες να αποσυνδεσω καλώδια πίσω απο τον τοίχο θέλει ηλεκτρολόγο γιατι δεν έχω ιδέα απο αυτα.. οταν λες splitter εννοεις το ροοτερ ? δε κατάλαβα ποιο ειναι το phone του splitter που θα συνδεθούν τα καλωδια της κεντρικης πριζας..
iznodur Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Πάντως τρομερές ταχύτητες το VDSL, με Wind που είμαι τουλάχιστον καμία σχέση με το ADSL και κυρίως κερδίζει στο Upload που είναι σημαντικό
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ωχ εγώ έτσι το έχω..στο δωμάτιο μου έχω βάλει το ροοτερ..πως θα ξέρω τώρα ποια ειναι η κεντρικη πρίζα ? καλα και να το βρω αυτο που ειπες να αποσυνδεσω καλώδια πίσω απο τον τοίχο θέλει ηλεκτρολόγο γιατι δεν έχω ιδέα απο αυτα.. οταν λες splitter εννοεις το ροοτερ ? δε κατάλαβα ποιο ειναι το phone του splitter που θα συνδεθούν τα καλωδια της κεντρικης πριζας.. η κεντρικη πριζα ειναι αυτη που εχει τα περισσοτερα καλωδια απο πισω συνηθως και συνηθως ειναι η πρωτη με το που μπεις μεσα στο σπιτι εκτος αν εχουν γινει πατεντες.εκει υπαρχει κα ιδευτερο αναπληρωματικο μεχρι κατω τον οτε.ναι αμα δεν εχεις ιδεα ειναι ενα θεμα αυτο.splitter εννοω το spliter.που εχει πανω phone,line.modem.3 υποδοχες δηλαδη.η 2 υποδοχες και ενα αρσενικο καλωδιο τηλεφωνου που γραφει Line.οταν εχεις τηλεφωνο και ιντερνετ μαζι βαζεις σπλιττερ αντι για φιλτρο.ε σκοπος στο vdsl οταν μπορει να γινει ειναι ολη η καλωδιωση να πεσει πανω στο phone του splitter και ολα τα τηλεφωνα να παιρνουν απο εκει χωρις φιλτρο(δεν θα χρειαζεται φιλτρο αφου θα φιλτραρονται απο το splitter).αν δεν το κανεις ετσι μπορει να χασεις απο λιγο μεχρι περισσοτερο αναλογως διακλαδωσεις μηκος διακλαδωσης και αλλα πολλα.αν τωρα καποιος ειναι πολυ κοντα στον οτε και εχει πχ 30αρι πακετο μπορει να μην χασει σε ταχυτητα αλλα θα εχει μειωμενα margin με σχεση αν ειχε σωστα την καλωδιωση.οποτε αν θελησει αργοτερα να ανεβει σε πακετο η αν η γραμμη εχει ασταθεια θα εχεις και στις 2 περιπτωσεις προβληματα Πάντως τρομερές ταχύτητες το VDSL, με Wind που είμαι τουλάχιστον καμία σχέση με το ADSL και κυρίως κερδίζει στο Upload που είναι σημαντικό και σιγουρα το vdsl θα παιξει καλυτερα και μεγαλυτερες ταχυτητες αν θελησουν να δωσουν οταν θα ειναι απο τα kv οποτε θα εισαι πιο κοντα.σκοπος ειναι να δωθει κανα 10 mbit σε upload .
Coooq Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ο μονος λογος που θελω να κανω αυτην την αναβαθμιση ειναι το upload speed...γινεται να το ανεβασω χωρις να παω σε vdsl;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα