dimitris1996 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Καλημερα ,επειδη δεν ηξερα τι αλλο να κανω , πως μπορω να αυξησεις τα fps στο minecraft.Καθως παιζεις το παιχνιδι κολλαει αρκετα και ειναι πολυ κουραστικο για τα ματια.Εχω ενα λαπτοπ TURBO-X με RAM:6GB DDR3 PROCESSOR:Intel Core i5-2450M CPU 2.50GHz GRAPHIC CARD:NVIDIA GEFORCE GT520M CUDA 1GB Υπαρχει περιπτωση να χρειαστει να ανβαθμισω κατι?
menios97 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 οχι εχω παιξει και εγω μπορεις να μ πεις τι ρυθμησεις γραφηκων εχεις και τι texture pack εχεις ??
dimitris1996 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Λοιπον τα video settings ειναι τα εξης; Graphics-fast render distance-normal smooth lighting-maximum performance-balanced 3d anaglyph-off view bobbing-on gui scale-auto advanced openGL-off brightness-moody clouds-on particles-all server textures-off fullscreen-off use vsync-off Επειδη το ξεκινησα την προηγουμενη βδομαδα , δεν εχω ιδεα για το texture pack.Και μιας και το ξεχασα προηγουμενως παιζω το tekkit.Αμα εχει καμια σημασια ...
menios97 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 εγω ειχα κολληματα και ενεργοποιησα το advanced openGL και το vsync για καλυτερα αποτελεσματα απενεργοποιησε το view bobbing και τα clouds /και ποση μνημη εχεις δωσει στο minecraft για να λειτουργησει ανετα θελει τουλαχιστον 2 gb εγω του εχω 6 o o launcer του minecraft εχει την επιλογη memoey allocaton κατω δεξια ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα