alexiko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, Ψάχνω να αγοράσω ένα powerline. Οι απαιτήσεις μου είναι να έχει wifi και 2 τουλάχιστον θύρες ethernet. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια αξιόπιστη αλλά και όσο το δυνατόν οικονομική λύση;
coolerman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, Ψάχνω να αγοράσω ένα powerline. Οι απαιτήσεις μου είναι να έχει wifi και 2 τουλάχιστον θύρες ethernet. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια αξιόπιστη αλλά και όσο το δυνατόν οικονομική λύση; Site: http://www.skroutz.gr/s/3354678/TP-LINK-TL-WR710N.html?keyphrase=TL-WR710N">TP-LINK TL-WR710N
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ειναι ζευγαρι; (πομπος-δεκτης) εδώ τι εννοείς;; 1 είναι μπορείς και ενσύρματα-ασύρματα να το συνδέσεις με το ρούερ σου,και εκπέμπει ασύρματα
alexiko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 εγω θελω αυτο που ειναι δυο συσκευες που η μια συνδεεται στο ρουτερ και σε μια πριζα και η αλλη σε αλλη πριζα και να βγαζει wifi και δυο ethernet
coolerman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 εγω θελω αυτο που ειναι δυο συσκευες που η μια συνδεεται στο ρουτερ και σε μια πριζα και η αλλη σε αλλη πριζα και να βγαζει wifi και δυο ethernet devolo tp link
alexiko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 δεν εχω καταληξει ακομα... εχεις δοκιμασει καποιο απο τα δυο; ποιο μου προτεινεις;
coolerman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 δεν εχω καταληξει ακομα... εχεις δοκιμασει καποιο απο τα δυο; ποιο μου προτεινεις; devolo 3 χρόνια εγγύηση,tp-link 2 χρόνια εγγύηση. δεν έχω powerline. ισάξια χαρακτηριστικά έχουν και τα 2. αν σε ενδιαφέρει η εγγύηση devolo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα