Προς το περιεχόμενο

windows 7 vs windows 8 για gaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και χωρις το hybrid boot,παλι τα 8 ανοιγουν και κανουν restart γρηγοροτερα απο τα 7!Αυτη ειναι η δικη μου πείρα σε 3 μηχανήματα που τα εχω!

Εγω δε βρίσκω κανενα λογο,γιατι να μη τα σουταρεις απο τωρα,δε θα αλλάξει κατι στο desktop ui στα 8.1!Ακομη και το start button που θα προσθέσουν στο mondern ui θα σε στελνουν!

Γνωμη μου,σουταρε τα απο τωρα,γιατι τζαμπα θα περιμενεις!;)

Δημοσ.

ε δεν ειναι ο κυριως λογος τα 8,1 που περιμενω. Το ξερω οτι δε θα αλλαξει κατι απο θεμα εμφανισης (εξαλλου δεν ειναι αυτα τα προβληματα μου, με ξενιζει λιγο το start screen αντι για start menu αλλα οκ το εχω συνηθισει) Ο κύριος λόγος είναι ότι βαριέμαι να μαζευω χύμα αρχεία για backup, και μετα το φορματ να ξαναπερναω προγραματα κλπ... μονο που το σκεφτομαι απαπα.... Οποτε σκεφτομαι πως θα ερθει το update των 8,1 θα το περασω απο το windows update και επειδη ξερουμε την microsoft σιγουρα δεν θα πετυχει και δε θα περαστει οπως θα πρεπε, οποτε το μηχανημα θα ζηταει φορματ απο μονο του :lol:

Δημοσ.

όπως λέει και στο βίντεο η κύρια διαφορά είναι πως στα 8 έχουμε λιγότερα fps average αλλά σημειώνονται υψηλότερα χαμηλά fps επίσης χρησιμοποιούν καλύτερα τους πολλούς πυρήνες στο crisys σε ένα σημείο με τον amd έχει ένα glints στα 7 στα 8 τίποτα

θα έλεγα πως σε ένα πολύ δυνατό σύστημα δεν θα έχει μεγάλη διαφορά αλλά σε ένα μέτριο θα δεις μεγάλη διαφορά 

Δημοσ.

Δε μίλησα για hibernate. Απλά σου λέω ότι αν τους κάνεις το shutdown που κάνουν και τα 7 (κλεισεις δηλαδη το hybrid boot) θα σου βγάλουν την παναγία μέχρι να ανοίξουν... Κι αυτό το βλέπω όταν κάνει restart (που είναι σα να μην κάνει hybrid boot) και συγκρητικά με τα 7 στο ίδιο ακριβώς μηχάνημα (με HDD λίγο παλιό αλλά με 100% health πάντως).

Όχι σε netbook δεν τα δοκίμασα γιατί τα μίσησα από το desktop μου οπότε ψάχνω ευκαιρία να τα σουτάρω εντελώς αλλά δυστυχώς είναι μια βαρεμάρα η διαδικασία μετά το φορμάτ... (και επίσης περιμένω να δω τα 8,1 :P )

Εγω παντως ψηφιζω 7 ανεξάρτητα αν μπορεί να χάσεις λίγα fps στα games... Αλλά γενικότερα για την εμπειρία χρήσης σου τα προτείνω. (αν τα εχεις συνηθίσει καλύτερα να μην πας σε 8)

Αν πάλι δεν εχεις δουλέψει ποτέ τα 7 και είσαι από XP, τότε πήγαινε στα 8 κατευθείαν.

Τωρα σε XP δουλευω. Απο οσα διαβασα μεχρι τωρα μαλλον στα 8 θα παω. οσον αφορα το start button, ενα φιλαρακι μου ειπε οτι στα windows 8 μπορω να κατεβασω κατι που θα μετατρεψει το παραξενο Ui των 8 σε πιο κλασσικο.

Δημοσ.

Ναι υπάρχουν προγράμματα που σου φτιάχνουν και καλά ένα start menu αλλά εγώ προσωπικά δεν προτιμάω αυτή την πατέντα. :P

Δημοσ.

Ναι υπάρχουν προγράμματα που σου φτιάχνουν και καλά ένα start menu αλλά εγώ προσωπικά δεν προτιμάω αυτή την πατέντα. :P

Η "πατεντα" ειναι κλάσεις ΑΝΏΤΕΡΗ απο το default των 7!

Στα 7 ειναι ενα σκετο start menu χωρίς δυνατοτητες αλλαγων και παραμετροποιησεων με βαση των αναγκων και απαιτησεων του καθε χρηστή,σε αντιθεση μ'αυτες τις "πατεντες"!

Υ.Γ.Οσο και να θες να πείσεις για την ανωτεροτητα των 7,ΔΕΝ...!

Ούτε εσυ ο ίδιος δε πειστηκες και γι'αυτο και ψάχνεις ΑΣΤΕΊΕΣ δικαιολογιες για εξηγήσει γιατι είσαι ακομη στα 8!:P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ στα 7 θα γυρίσω στο επόμενο φορμάτ μου πάντως :P Αυτά τα σταρτ μενου δεν τα έχω δοκιμάσει στο δικό μου μηχάνημα οπότε δεν ξέρω λεπτομέροιες :)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και εγώ τον τελευταίο καιρό το ψάχνω για να φτιάξω ένα desktop το οποίο το θέλω περισσότερο σαν workstation και λιγότερο για games (τα παιχνίδια που παίζω εξάλου δεν χρειάζονται τις τρελές απαιτήσεις). Και εμένα ως ένα σημείο με έχει προβληματίσει η επιλογή του λειτουργικού εαν θα είναι windows 7 ή 8. Στο laptop μου έχω τα 7, με τα οποία δεν έχω σηναντήσει εδώ και ένα χρόνο περίπου κάποιο πρόβλημα. Τα 8 τα έχω δοκιμάσει λίγο σε άλλον υπολογιστή και δεν έχω πλήρη εικόνα, το μόνο σίγουρο - για το οποίο σχεδόν όλος ο κόσμος τα 'κράζει' - είναι το UI. Το θέμα είναι αν αξίζει στο νεο desktop να βάλω 8 ή να μείνω στα 7 για τη δουλεία που τον θέλω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εγώ έβαλα τα 8αρια και μάλιστα 2 φορες απο διαφορετικά "μαγαζιά" και παντα ελληνικά.

Με τα 7αρια μου άνοιγε πιο γρηγορα,ακόμα και όταν ανοίγω τον waterfox βλέπω καθυστέρηση σε σχέση με τα 7..

Θα κρατήσω λίγο τα 8 μήπως τα συνηθισω και μάλλον θα επιστρέψω στα 7..

Ολα αυτα σε σταθερο με i7920 ssd corsair 6gb ram 580gtx..

Τι να πω?Ίσως είναι πιο ελαφριά τα 8 και φαίνεται η διάφορα στα πιο αδύναμα μοντέλα?

Άλλα μου lagαρει σε σχέση με τα 7.

Δημοσ.

Τι να πω?Ίσως είναι πιο ελαφριά τα 8 και φαίνεται η διάφορα στα πιο αδύναμα μοντέλα?

Άλλα μου lagαρει σε σχέση με τα 7.

Αν ο i7-790 είναι αδύναμο μοντέλο τότε όσοι τρέχουν τα 7 και τα 8 σε notebook τι να πουν;;;

Το ίδιο ελαφριά είναι και τα δυο, με τα 8 να έχουν λιγάκι καλύτερη διαχείριση πόρων.

Εσύ δες μην τυχών ξέχασες να περάσεις κάναν driver για τον ssd σου....

Δημοσ.

Εχω windows 8 με το classic shell

Επαναφερει το start button των 7 και δουλευει μια χαρα!

Με SSD κανουν γύρω στα 5 sec για να ανοιξουν, ειναι φανταστικά γρηγορο το boot time. 

Μερικά προβληματα ειχα σε λιγα games πχ στο gta4 που μετα απο ψαξιμο τα ελυσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...