orestan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 καλησπερα σας! Οπως λεει και ο τιτλος. Ειμαι ετοιμος να φτιαξω μια συνθεση pc καθαρα για gaming, αλλα δεν ξερω πιο λογισμικο ειναι πιο αξιοπιστο. Πολλοι μου ειπαν οτι το 8 αν και καινουργιο βγαζει bugs στα παιχνιδια, αλλοι ομως οτι εχει καλυτερες επιδοσεις, πειτε μ την γνωμη σας! ευχαριστω πολυ!
Zapee995 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Τα 8 ειναι ελαχιστα πιο γρηγορα απο τα 7. Προβληματα με bugs δεν ξερω αν υπαρχουν ή τουλαχιστον εδω και 6 μηνες δεν εχω συναντισει κατι.
menios97 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 εγω λεω windows 7 αλλα βρηκα μια ειδικη εκδοση των 8 π ειναι ειδικα για gaming σε ενα 'μαγαζι' που ειναι πολυ καλυτερη απο τα 7 για τα γνησια δεν ξερω τι να σ πω εγω π το δοκιμασα .... δεν βρηκα κατι καλυτερο !!!
reignmanGG Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 απο ποιο "μαγαζι" μενιο? στειλε μου την διευθυνση σε π.μ να περασω μια βολτα να ριξω μια ματια , γιατι ενδιαφερομαι
ps-padelis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Εγώ θα πρότεινα Windows 8, όπως είπε και ο Zappe είναι ελάχιστα πιο γρήγορα από τα Windows 7. Εγώ τα χρησιμοποιώ και για gaming αλλά και για after effects, photoshop, premiere κτλ. Τα Windows 7 για να ανοίξουν έκαναν 2 λεπτά και παραπάνω ενώ τα 8 ανοίγουν σε δευτερόλεπτα! Windows 8 λοιπόν! (το pc μου: intel core i3, 4gb ram, 2gb graphics card)
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κρίνετε την γρηγοράδα ενός συστήματος, από το πόση ώρα κάνει να ανοίξει. Είναι εντελώς άσχετο το αν είναι γρήγορο ένα λειτουργικό επειδή "bootarei" πιο γρήγορα από κάποιο άλλο. (και επιπλέον τα 8 μπουταρουν ετσι γιατι με την default ρυθμιση τους κάνουν hybrid sleep αντι για shutdown, για δοκιμαστε λοιπον να το κλείσετε αυτό και θα δείτε πόση ώρα κάνουν πραγματικά να ανοίξουν και θα κατεβάζετε καντήλια) 1
menios97 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κρίνετε την γρηγοράδα ενός συστήματος, από το πόση ώρα κάνει να ανοίξει. Είναι εντελώς άσχετο το αν είναι γρήγορο ένα λειτουργικό επειδή "bootarei" πιο γρήγορα από κάποιο άλλο. (και επιπλέον τα 8 μπουταρουν ετσι γιατι με την default ρυθμιση τους κάνουν hybrid sleep αντι για shutdown, για δοκιμαστε λοιπον να το κλείσετε αυτό και θα δείτε πόση ώρα κάνουν πραγματικά να ανοίξουν και θα κατεβάζετε καντήλια) +1 απο μενα
Zapee995 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 εγω λεω windows 7 αλλα βρηκα μια ειδικη εκδοση των 8 π ειναι ειδικα για gaming σε ενα 'μαγαζι' που ειναι πολυ καλυτερη απο τα 7 για τα γνησια δεν ξερω τι να σ πω εγω π το δοκιμασα .... δεν βρηκα κατι καλυτερο !!! Ειδικα για gaming? Τα τελευταια windows που ειχαν "ειδικο προφιλ" για gamers και gaming ηταν τα XP. Απο εκει και περα τα 8 ειναι ελαχιστα πιο γρηγορα χωρις να πειραξεις διεργασιες και διαφορα αλλα (προφανως αυτο εννοεις λεγοντας "ειδικα για gaming"). Αν αρχισουμε να κοβουμε στα απο το backround των 7 ισως κερδισουμε κατι και φτασουμε τα 8. Η διαφορα ομως κυμαινεται απο 2-5 frames και ελαχιστα δευτερολεπτα γρηγοροτερα loadings.
TheELF Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κρίνετε την γρηγοράδα ενός συστήματος, από το πόση ώρα κάνει να ανοίξει. Είναι εντελώς άσχετο το αν είναι γρήγορο ένα λειτουργικό επειδή "bootarei" πιο γρήγορα από κάποιο άλλο. (και επιπλέον τα 8 μπουταρουν ετσι γιατι με την default ρυθμιση τους κάνουν hybrid sleep αντι για shutdown, για δοκιμαστε λοιπον να το κλείσετε αυτό και θα δείτε πόση ώρα κάνουν πραγματικά να ανοίξουν και θα κατεβάζετε καντήλια)Άλλο το hybrid boot,που είναι κάτι καινούργιο, και άλλο το hybernation, τα win8 έχουν και τα δύο. Πέρα από το boot και πάλι τα 8 είναι ποιο γρήγορα σε όλες της εργασίες, http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/software/operating-systems/windows-8-1093002/review/8#articleContent
Millennium Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Είναι ελάχιστα πιο γρήγορα τα 8 σε διάφορα προγράμματα.
CorpseGrinder Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 εγω λεω windows 7 αλλα βρηκα μια ειδικη εκδοση των 8 π ειναι ειδικα για gaming σε ενα 'μαγαζι' που ειναι πολυ καλυτερη απο τα 7 για τα γνησια δεν ξερω τι να σ πω εγω π το δοκιμασα .... δεν βρηκα κατι καλυτερο !!! πως λεγεται αυτη η εκδοση?
Zapee995 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Υπαρχουν 10000 βιντεο στο youtube που δειχνουν πως να κανεις optimization τα win8 για gaming και αποδεδειγμενα τα αποτελεσματα δειχουν ελαχιστες ως μηδαμινες διαφορες. Δεν ειναι ξεχωριστη εκδοση των windows, δεν υπαρχει τετοιο πραγμα. Ο Μενιος λεει οτι τα συγκεκριμενα ειναι πιο γρηγορα απο τα win7. Τα win8 ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ειναι πιο γρηγορα απο τα 7, δε χρειαζεται ειδικες εκδοσεις και τετοια. Ολα αυτα που γραφουμε, τα διαβαζεται?
Antwni Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 πως λεγεται αυτη η εκδοση? Windows 8 OFG (Only for gamers) 1
ektor7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κρίνετε την γρηγοράδα ενός συστήματος, από το πόση ώρα κάνει να ανοίξει. Είναι εντελώς άσχετο το αν είναι γρήγορο ένα λειτουργικό επειδή "bootarei" πιο γρήγορα από κάποιο άλλο. (και επιπλέον τα 8 μπουταρουν ετσι γιατι με την default ρυθμιση τους κάνουν hybrid sleep αντι για shutdown, για δοκιμαστε λοιπον να το κλείσετε αυτό και θα δείτε πόση ώρα κάνουν πραγματικά να ανοίξουν και θα κατεβάζετε καντήλια)Αν εχεις δοκιμάσει τα 7 και τα 8 σε κάποιο netbook θα καταλαβεις τη τεράστια διάφορα στη ταχύτητα των δυο os και πως αυτη δεν είναι εμφανης μονο στο boot!Ακομη και σε οποίο αλλο pc με hdd και οχι ssd,θα δεις διάφορα στη ταχυτητα(άνοιγμα,φορτομα files&εφαρμογες,ακομη και καλυτερη διαχείριση της ram)!Αυτο δε σημαίνει οτι θα δεις διαφορές και στην αποδωση των παιχνιδιων,περαν 2-3 fps! Τέλος,στο θεμα μας. Έχεις απο τη μια, ενα λογισμικο του 2012 που ειναι δυο σε ενα,με καλύτερες επιδωσεις σαν σύνολο και περισσότερα by default εργαλια στο desktop ui και με τη ms να το τρεχει συνέχεια,μιας και ειναι ενα λογισμικο,σε αντιθεση με τα προηγούμενα,που θα κρίνει κατα πολυ,το μέλλον της σαν εταιρεία. Και απο την αλλη ενα λογισμικο του 2009 που ουσιαστικα έκλεισε ο κυκλος του(εννοείται,οχι και η υποστήριξη του) που ειναι χειρότερο απο το μισό(desktop ui) των 8,με μονο "ατου" ως προς τα 8,το κλασσικο start menu,που εξανεμιζεται και αυτο μεσα σε 2 λεπτα,μενα οποιοδήποτε classic menu απο τα πολλά που κυκλοφορούν στο νετ!
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Άλλο το hybrid boot,που είναι κάτι καινούργιο, και άλλο το hybernation, τα win8 έχουν και τα δύο. Πέρα από το boot και πάλι τα 8 είναι ποιο γρήγορα σε όλες της εργασίες, http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/software/operating-systems/windows-8-1093002/review/8#articleContent Δε μίλησα για hibernate. Απλά σου λέω ότι αν τους κάνεις το shutdown που κάνουν και τα 7 (κλεισεις δηλαδη το hybrid boot) θα σου βγάλουν την παναγία μέχρι να ανοίξουν... Κι αυτό το βλέπω όταν κάνει restart (που είναι σα να μην κάνει hybrid boot) και συγκρητικά με τα 7 στο ίδιο ακριβώς μηχάνημα (με HDD λίγο παλιό αλλά με 100% health πάντως). Όχι σε netbook δεν τα δοκίμασα γιατί τα μίσησα από το desktop μου οπότε ψάχνω ευκαιρία να τα σουτάρω εντελώς αλλά δυστυχώς είναι μια βαρεμάρα η διαδικασία μετά το φορμάτ... (και επίσης περιμένω να δω τα 8,1 ) Εγω παντως ψηφιζω 7 ανεξάρτητα αν μπορεί να χάσεις λίγα fps στα games... Αλλά γενικότερα για την εμπειρία χρήσης σου τα προτείνω. (αν τα εχεις συνηθίσει καλύτερα να μην πας σε 8) Αν πάλι δεν εχεις δουλέψει ποτέ τα 7 και είσαι από XP, τότε πήγαινε στα 8 κατευθείαν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα