ParhsG Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Για σας παιδες. Σε μια περιοχη που απεχει 60-100μ απο κατευθιντικό πάνελ λογω εμποδιων δεντρο και τεντα σε κινητα ειναι 2 με 1 γραμμη(-63/-85) και καθολου σε ενα πολυ μικρο σημειο αν εισαι αναποδα. Αν πας εκτος αυτης της περιοχης φτανω με κινητο εως και 400 μετρα οσο μετρησα. Θα μπορουσε να διορθωθει με αλλαγη θεσης στο πανελ 100% αλλα δε γινεται για καποιους λογους. Στα 100 μετρα υπάρχει κολώνα.τι θα προτεινατε για εκει; Στη κολωνα ψηλα με κινητο εχω 2 γραμμες σημα .Σκεφτομαι για απλη λυση καποιο mikrotik με μια καρτα wifi μιας και δεν υπάρχει θεμα bandwidth. (ειναι αδιαφορο αν πεσει στο μισο). Εχω δει και σε ubiquiti αλλα δε ξερω ποσο ευκολα μπορω να το βαλω σε κουτι για να μη το κλεψουν και εχω δει κατι περιορισμους δλδ μονο WEP σε repeater.. Εχετε να προτεινετε κατι;
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 θα μπορουσες να βαλεις και το Repeater σε σενα για να μην το κλεψουν αλλα με κατευθυντικο πανελ.σιγουρα δενθα ειναι τοσο καλα οσο στην κολωνα αφου θα χανεις λιγο απο την οπτικη επαφη αλλα σιγουρα θα παιζει καλυτερα απο μια απλη omni
ParhsG Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δε σε επιασα για το χ,y λογω θελουν να μπει σε κολωνα παροτι ειναι περιττο κατα τη γνωμη μου. Η κολωνα ειναι στη περιοχη με το προβλημα αλλα επειδη ειναι λιγο πιο ψηλα πανω απο τεντες δρομο κτλ πιανει καλα.
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 λεω οτι αμα δεν μπορει να μπει σε κολωνα τοτε εκει που πιανουν με το κινητο 1-2 γραμμες που λες θα μπορουσε να μπει εκει ενα Repeater με Panel που να κοιταει το αλλο Panel .εννοειται οτι αμα απο την κολωνα παιζει καλυτερα θα ειναι καλυτερα να μπει εκει αλλα αμα φοβαστε μην το κλεψει κανεις τοτε μπορει να μπει εκει που πιανεις σημα.αν το κινητο πιανει πχ 1-2 παυλες τοτε ενα Repeater με κατευθυντικο πανελ θα παιζει ακομα καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα