Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Note II: ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ 3G ΕΝΔΕΙΞΗ (H) KAI (H+)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από SeXBOX,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟ NOTE 2 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (OXI ME WIFI)ΑΛΛΑ 3G ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ (Η+) ΣΕΡΦΑΡΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΣΚΕΤΟ (H) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ Η ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΡΓΕΙ ΝΑ  ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ (Η+) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ?

Δημοσ.

Σε ποιόν πάροχο είσαι;

Το σήμα σου είναι 3G/3G+ οπότε θεωρητικά θα έπρεπε να μην είχες πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε νομιζω να παιζει ρολο ο παροχος.αυτο μηπως ειναι χαρακτιριστηκο του note 2 για καταναλωση μπαταριας η κατι τετοιο οταν δεν φορτωνει σελιδα?μου κανει εντυπωση παντως αν γνωριζει καποιος ας πει την γνωμη του γιατι με ενδιαφερει και εμενα

Επεξ/σία από takaros123
Δημοσ.

Πρόκειται για πρωτόκολλο τηλεπικοινωνιών κινητής τηλεφωνίας, επιπέδου εξελιγμένου 3G (τρίτης γενιάς), που ανήκει στην οικογένεια των πρωτοκόλλων High Speed Packet Access (HSPA – χρησιμοποιούνται επίσης στα δίκτυα 3.5G, 3G+ or turbo 3G) και το οποίο επιτρέπει σε δίκτυα βασισμένα στο Universal Mobile Telecommunications System (UMTS), να επιτυγχάνουν υψηλότερες ταχύτητες αλλά και χωρητικότητες μετάδοσης δεδομένων.

Οι υπάρχουσες διαμορφώσεις HSDPA, υποστηρίζουν ταχύτητες λήψης 1.8, 3.6, 7.2 και 14.4 Megabits/sec.

Περαιτέρω αύξηση ταχύτητας είναι διαθέσιμη με τη χρήση HSPA+, που υποστηρίζει ταχύτητες λήψης έως και 42 Mbit/s και έως 84 Mbit/s με την έκδοση 9 των 3GPP standards.

Δημοσ.

καταρχας σε ευχαριστω που ασχοληθηκες με το θεμα φιλε sexbox.αυτα που γραφεις ομως ειναι η διαφορες στο HSPA και στο HSPA+ εγω απλα θελω να καταλαβω γιατι ενω το κινητο ξεκιναει κανονικα με H+ οταν συνδεομαι,μπαινω στην πρωτη σελιδα και οσο παραμενω εκει (στην ιδια σελιδα) πεφτει σε σκετο H...ενω βρισκομαι συνεχεια στην ιδια τοποθεσια και οταν παω να αλλαξω σελιδα η να μπω σε καποιο συνδεσμο ξεκιναει να φορτωνει η μπαρα σχετικα αργα μεχρι που ξαναπιανει H+ και φορτωνει σφαιρα και μετα παλι τα ιδια.θελω απλα να ξερω αν ειναι θεμα samsung κατι δηλ.σαν αυτο που λεει ο φιλος παραπανω για εξοικονομιση κτλ. η φταιει κατι στο κινητο μου.ευχαριστω

• Λύση
Δημοσ.

Απλά η συσκευή σου υποστηρίζει αυτό το βελτιωμένο 3G, 3G+ μοντέλο διασύνδεσης(HSPA, HSPA+) να υποθέσω Vodafone γιατί έχω περάσει από Wind(Η σκέτο) και Vodafone(Η+) και το συνάντησα μόνο στην Vodafone. Ανάλογα το σήμα σου θα είναι και η ταχύτητα σου, προφανώς έχεις HSPA+ για κάποιο διάστημα το οποίο είναι ταχύτατο αλλά το σήμα σου δεν επαρκεί να το κρατήσει μιας και το HSDPA θέλει τουλάχιστον 3+ γραμμές στο σήμα σου για να το έχεις(αν δεν κάνω λάθος) οπότε είναι λογικό να σε ρίχνει σε HSDPA και UMTS που είναι χαμηλότερες οι ταχύτητες ειδικά όταν έχεις σήμα με μια γραμμή. Με άπλα λόγια είναι σαν να έχεις το εξελιγμένο 3G, 3G+ για λίγο και μετά σε ρίχνει σε κάποιο από τα 2G το δίκτυο. Αυτά τα πρωτόκολλα είναι αρκετά απαιτητικά με το σήμα. Εγώ έχω HSPA με 3 γραμμές σήμα και Vodafone και στο Speed Test πιάνει 1 ως 1.5 Mbits/s από διακομιστή της ίδιας της Vodafone ενώ έπρεπε πολύ περισσότερο. Δεν είναι ακόμα φουλ εξελιγμένα αυτά τα πρωτόκολλα στην χώρα μας και δεν καλύπτονται ευρέως. Αλλά μην ανησυχείς κάπου θα πιάσεις σήμα φουλ και θα το διαπιστώσεις. Οπότε όταν βλέπεις Η ή Η+ είναι σαν έχεις 3G. Δεν φταίει η συσκευή σου αλλά ο πάροχος.Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

ναι στην vodafone ειμαι καλα το καταλαβες,σε ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε μου με καλυψε η απαντηση σου,νομιζα οτι ειχε καποιο προβλημα το κινητο.θα τρεξω ενα speed test να δω τι παιζει και θα ξαναποσταρω αυριο

Δημοσ.

Σε ποιόν πάροχο είσαι;

Το σήμα σου είναι 3G/3G+ οπότε θεωρητικά θα έπρεπε να μην είχες πρόβλημα.

δε νομιζω να παιζει ρολο ο παροχος.αυτο μηπως ειναι χαρακτιριστηκο του note 2 για καταναλωση μπαταριας η κατι τετοιο οταν δεν φορτωνει σελιδα?μου κανει εντυπωση παντως αν γνωριζει καποιος ας πει την γνωμη του γιατι με ενδιαφερει και εμενα

ναι στην vodafone ειμαι καλα το καταλαβες,σε ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε μου με καλυψε η απαντηση σου,νομιζα οτι ειχε καποιο προβλημα το κινητο.θα τρεξω ενα speed test να δω τι παιζει και θα ξαναποσταρω αυριο

Μόλις έχασες μια ωραία απάντηση του γιατί συμβαίνει αυτό.

Δημοσ.

Εγω παντως οταν συνδεομαι στο ινερνετ απο τον παροχο, μου βγαζει για λιγο το 3g μετα πεφτει σε H και H+. Το σημα ειναι +3 γραμμες. Γιατι το κανει αυτο?

Δημοσ.

Εγω παντως οταν συνδεομαι στο ινερνετ απο τον παροχο, μου βγαζει για λιγο το 3g μετα πεφτει σε H και H+. Το σημα ειναι +3 γραμμες. Γιατι το κανει αυτο?

τι κινητο εχεις και ποιος ειναι ο παροχος σου?

Δημοσ.

Έχω παρόμοιο πρόβλημα το τελευταίο διάστημα (περίπου 1 μήνα) με το Note II μου και τη vodafone στο σπίτι μου (εκεί το έχω παρατηρήσει)..

Έχει πέσει η ποιότητα γραμμής και πλέον στο σπίτι δεν πιάνει h, h+ σταθερά ενώ από το Νοέμβριο που το έχω δεν είχα θέματα..

Πιθανολογώ ότι κάτι παίζεται με τις κεραίες της voda λόγω της αναβάθμισης σε 4g.

Και φυσικά καμία ενημέρωση από την κωλοεταιρία για τυχόν προβλήματα που θα υπάρξουν λόγω των αλλαγών που γίνονται...
Μόνο sms για διαφημιστικές μαλακίες ξέρουν να στέλνουν,

για να σου πουλήσουν εκδούλευση με διάφορα άχρηστα πληροφοριακά sms,
και για να σε εξαπατήσουν με υπηρεσίες που σου παρέχουν "δωρεάν" (με τεράστια γράμματα) αλλά αν κάνεις ένα κλικ παραμέσα χρεώνεσαι, και μάλιστα με αυτόματη ανανέωση, που για να την ακυρώσεις πρέπει να πας σε άλλο μενού 4 κλικ πιο πέρα..

Όπως το γελοίο app προστασίας του smartphone,
που σου δίνει free το (άχρηστο) remote lock και πληρώνεις μηνιαία συνδρομή αν θες και το antivirus ..

Ας μην πω για τις υπηρεσίες Live της Nova που σερβίρουν.

Δοκίμασα σήμερα πληρώνοντας μια εβδομάδα, και βγήκα όξω στο δρόμο για να πιάνω καλό σήμα..

Το streaming που έστελναν ήταν επιεικώς ΓΤΠ.

Έχει wimbledon και δεν ξεχώριζες καν τους παίχτες . Όχι να δεις μπαλάκια και χτυπήματα!!!

Ένα τεράστιο pixel φαινόταν πάνω στην 5,5άρα οθόνη μου..

Ξεφτίλες.

Και αν πάρεις στην υποστήριξη εταιρικών πελατών, θα σου απαντήσει ένας άσχετος που δεν είναι καν επιπέδου end user ..

Να φανταστείτε , ζητήσαμε ένα ενισχυτή σήματος (vodafone full σήμα, κάπως έτσι το λένε), που δίνει 3g-umts over internet μέσω adsl σε σημεία που δεν πιάνει το aerial καλά, και τα ζώα δεν ξέρανε ποιες πόρτες έπρεπε να ανοίξουμε στο εξωτερικό firewall για να δουλέψει η συσκευή.

Μετά από 5 ανθρώπους που μας δώσανε να μιλήσουμε, τους στείλαμε mail ζητώντας οδηγίες, και μας απάντησαν μετά από ένα μήνα ότι δεν γνωρίζουν..

Και στο μεταξύ βρήκαμε την απάντηση σε κάποιο forum γκουγκλάροντας για κανένα τρίωρο..

Και τους τη στείλαμε κιόλας για να την έχουν...

Αν πάρει κανείς τώρα και ρωτήσει το ίδιο πράγμα, φυσικά τα γίδια πάλι δεν πρόκειται να ξέρουν να απαντήσουν..

• Like 1
Δημοσ.

τι κινητο εχεις και ποιος ειναι ο παροχος σου?

Πιστευα θα φαινονταν για να μην ανοιγω νεο θεμα. sgn2 και cosmote (whats up)

Δημοσ.

και για να συνεχίσω την ηλιθιότητα της εν λόγω εταιρίας,

αν πας στις ρυθμίσεις για το galaxy note 2 που έχουν στο site , και ρυθμίσεις τα apn's με βάση τις οδηγίες,
δεν θα έχεις internet ΑΠΛΆ.

Και για του λόγου το αληθές :  http://www.vodafone.gr/portal/smartmanuals?menuId=10908

Αν γράψεις στο APN TYPE : Internet , όπως λένε οι οδηγίες, απλά δεν έχεις internet.

Το σωστό είναι default,supl όπως έχει η συσκευή από τη μάνα της.

Δημοσ.

και για να συνεχίσω την ηλιθιότητα της εν λόγω εταιρίας,

αν πας στις ρυθμίσεις για το galaxy note 2 που έχουν στο site , και ρυθμίσεις τα apn's με βάση τις οδηγίες,

δεν θα έχεις internet ΑΠΛΆ.

Και για του λόγου το αληθές :  http://www.vodafone.gr/portal/smartmanuals?menuId=10908

Αν γράψεις στο APN TYPE : Internet , όπως λένε οι οδηγίες, απλά δεν έχεις internet.

Το σωστό είναι default,supl όπως έχει η συσκευή από τη μάνα της.

Δεν το έχεις δει καλά.

Και με apn type "internet" δουλεύει.

post-44285-0-43450800-1372103236_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...