Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια sos έχω πρόβλημα.ενώ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που παίζω κλειδώνουν στα 60 fps στο dirt 3 k στο grid 2 κλειδώνει στα 30 fps δηλαδή πατάω όταν πατάω στο info της οθόνης μου γράφει 1920*1080 30Hz

εχω τους catallist 13.4 drivers

Τι να κάνω ?

Δημοσ.

να ξανακοιτάξεις καλύτερα τις ρυθμίσεις γιατί έχουν επιλογή και για 60

στο grid νομίζω ότι δεν είναι η τελευταία το 60 , τελευταία παίζει να έχει το 30 και ίσως έτσι μπερδεύτηκες 

Δημοσ.

την έχω αλλάξει 15 φορες την επιλογη στα 60 ,το αποθηκέυω,βγαίνω ξαναμπαίνω και μου την έχει πάλι κλειδωμένη στα 30hz

επίσης μικραίνει και η οθόνη και εμφανίζονται γύρω γυρω μαύρες

υπαρχει κανείς εδω;

Δημοσ.

Και εγω το ειχα αυτο και στο grid και στο tomb raider. Πριν καμια βδομαδα ξεκιναγα τα παιχνιδια και ειχαν μαυρο πλαισιο γυρω γυρω και 30hz. Λυθηκε μονο του το θεμα μετα απο καμια 10αρια επανεκινησεις. :)

Παντως τωρα βλεπω οτι για το grid βγηκε patch.

Edit!

Τωρα που μπηκα παλι το ιδιο κανει....

Δημοσ.

Για το μαύρο πλαίσιο γύρω ενεργοποίησε απο το catalyst το overscan. Για τα fps περίμενε ιδέες απο άλλους :D

Δημοσ.

Για το μαύρο πλαίσιο γύρω ενεργοποίησε απο το catalyst το overscan. Για τα fps περίμενε ιδέες απο άλλους :D

το εχω ενεργοποιήσει το overscan και το ίδιο κάνει

Δημοσ.

νομίζω είναι καθαρά θέμα τηλεόρασης.γιατί δοκίμασα άλλη tv και δε μου το έκανε.επίσης μου το έκανε και με το gran turismo στο Ps3

@Zapee995 εσένα σε ποιο μονιτορ στο κάνει?

αμα ξανάπάρω LG πάντως να μου τρυπήσετε την μύτη

Δημοσ.

32'' Full Hd Tv. Βασικα παρατηρω οτι εχω προβλημα στα περισσοτερα παιχνιδια του Steam εκτος του Arma3 που δοκιμασα. Απο origin/uplay και σκετα, τρεχουν μια χαρα. Grid2/Tomb Raider/F1 2012 ομως εχω προβλημα..

Δημοσ.

αν έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ας το γράψει εδω πέρα. επίσης αν κάποιος καταφέρει να το λύσει αυτό το πρόβλημα θα του ήμουν υπόχρεος...θα σώσει πολύ κοσμάκι

Δημοσ.

Δοκιμασε στις ρυθμισεις του παιχνιδιου να βαλεις aspect ratio 16:9 και κοιτα τι θα κανει. Αν ειναι ηδη 16:9, γυρνα το στο auto.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...