bkran Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Απλά να προσθέσω ότι και στο ΚΤΕΟ έχει παρατήρηση αν η ημερομηνία παραγωγής είναι πριν από 5 χρόνια νομίζω. Μου το έγραψαν σε ένα αυτοκίνητο της εταιρίας παρά το ότι είχε αρκετό ψωμί ακόμα. Νομίζω ήθελε να αλλαχτούν μέσα στο εξάμηνο από τον έλεγχο, ήταν παραγωγής 08 και το πέρασα άνοιξη του 13.
megalosgamer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας. Ψάχνω για την περιοχή της Αθήνας βουλκανιζατέρ με φθηνά λάστιχα αυτοκινήτου, κατά προτίμηση Bridgestone 175 60 15. Ξέρετε κανά μαγαζί να προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ.
fsbmaniac Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Οταν θα πηγαινετε με 120 και θα κλαταρει το λαστιχο απο σιδερογωνια πεσμενη απο φορτηγο...ελατε να μου πειτε για το κινεζικο .. ρωτηστε τον βουλκανιζατερ τι λαστιχο εχει στο δικο του και στου γιου του.. Για 50-80 ευρω δεν αξιζει να ρισκαρεις. Δεν εχεις να βαλεις michelin/continental κτλ ? Εχεις επιλογες ! πχ Hankook Ventus Prime 3 Λαστιχο κατηγοριας 40+% στην τιμη των πολυ επωνυμων και δοκιμασμενο σε κλαταρισματα. Αριστες κριτικες και φοβερες επιδοσεις ακομα και στο τελος της ζωης του. Οπως και τα προηγουμενα prime.Υπαρχουν και εταιριες οπως η barum και η κormoran . Υπαρχουν επαγγελματιες πολυ ενημερωμενοι ψαξτε τους, οταν πας και του λες θελω φθηνο για το αμαξακι του παιδιου μου και σου λεει βαλε linglong πχ τι να πει κανεις... Οταν κοβεις τον κωλο σου να βρεις 300 ευρω καθε 1.5 χρονο για κινητο και δεν μπορεις να δωσεις 270-320 καθε 4-5 χρονια.... Ρωτηστε κανα εμπειρο πραγματογνωμονα επισης να σας πει 2-3 πραγματακια που ειναι φαινομενο των 10 τελευταιων ετων απο τα φθηνα λαστιχα και τα κλαταρισματα που οδηγουν στα ταρταρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα