Gongor Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Hey guys , χθες έκανα secure erase τα windows 8 από τον ssd του laptop για να τα εγκαταστήσω στο desktop και μου βγάζει το μήνυμα this product key is already in use ( το συγκεκριμένο μήνυμα το έβγαλε στον ssd του desktop)! Ποιες είναι οι επιλογές μου?! Βοήθεια !! Να σημειώσω ότι το Laptop έχει τα windows 7 ! Τα windows 8 τα αγόρασα φέτος τον Νοέμβριο!
Zapee995 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Πας γωνια πανω δεξια να σου βγαλει τη μπαρα και πατας για αναζητηση. Γραφεις "slui" και το ανοιγεις. Απο εκει μεσα θα πατησεις ενεργοποιηση , θα επιλεξεις Ελλαδα και θα ακολουθησεις τι οδηγιες. Θα χρειαστεις σταθερο τηλεφωνο.
Gongor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Τελικά έκανα activation μέσω τηλεφώνου ... Κάπως διαφορετικά βέβαια! Αλλά δούλεψε... Τέσπα επιτέλους τα προβλήματα λύθηκαν , ( Να φανταστείς ό,τι μόλις κατέβασα το windows media center μου έγιναν deactivate οπότε έπρεπε να ξαναπάρω τηλ...! Τέλος καλό , όλα καλά ! Το μόνο που δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω τελικά ήταν το asmedia sata controller driver και το άφησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα