Προς το περιεχόμενο

επιλογη dslr (nikon)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σαν κάτοχος της d3200 χωρίς ομως με μεγάλη εμπειρία είναι απλός τέλεια για έναν αρχάριο και κάποιον που αργότερα θέλει να ασχοληθεί ποιο πολύ , προσοχή στον φακό όπως με συμβούλεψαν διαλέγεις φακό ανάλογα με το τι θες για πρωτάρεις ο 18-55 ειναι πολύ καλός (επειδή μαλλον θα το δούν και άλλα ατομα που με συμβούλεψαν - παιδιά θέλω και τον 55-200ή 300 !!!! χαχ) 

- μειονέκτημα η μπαταρία 

Επεξ/σία από nickarmy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε μια άλλη εκδοχή, για τι είδους χρήση ακριβώς την θες; Οι διαφορές είναι σχετικά μικρές και αν δεν χρειάζεσαι τα παραπανίσια μπιχλιμπίδια της 3200, μπορεί τα 110€ διαφοράς να είναι χρήσιμα αλλού [κάρτες, τσάντες, φακούς, τρίποδο, (μέρος από το) ενοίκιο, καφέδες].

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε κάθε περίπτωση (εκτός απο το βάρος τους  :-D ) η d3200 είναι καλύτερη. Χρώμα, ανάλυση, fps  στο video. Με μεγαλύτερο πλεονέκτημα τα 10Mp  μεγαλύτερη ανάλυση.

Παρόλα αυτά (και ως κάτοχος της d3100 και αρχάριος) ειμαι πολύ ικανοποιημένος απο το προηγούμενο μοντέλο. Αν τα 100 ευρώ διαφορά δεν έχουν σημασία για σένα τότε η επιλογή είναι σχεδόν προφανής μα θυμίσου οτι έχει ενα σορό περιφεριακά που θα θες να αγοράσεις ( τσάντα φακούς φλας τρίποδο κάρτες κλπ.).

Δεν είμαι όμως και κανένας επαγκελματίας οπότε τσέκαρε και μόνος σου εδώ.

 

Σύγκρηση:

http://snapsort.com/compare/Nikon-D3200-vs-Nikon_D3100

 

D3100 kit:

https://www.skroutz.gr/s/285031/Nikon-D3100-Kit.html

 

D3200 kit:

https://www.skroutz.gr/s/1860740/Nikon-D3200-Kit.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικό είναι βέβαια το πόσο καλό είναι να έχει αυτά τα 10 παραπανίσια MP. Μια φίλη που έίχε της 3100 και της κάνανε δώροτην 3200 δεν είναι και τόσο ικανοποιημένη με την ποιότητα εικόνας της δεύτερης. Από την άλλη μεριά, cropάρεις πιο εύκολα. Είναι και το video και το ISO 6400. (Αν, βέβαια, δεν είναι όντως χειρότερη η ποιότητα της 3200 σε ψηλά ISO. Από την άλλη μεριά, γιατί να μην έχεις την επιλογή;)

 

Βέβαια, είμαι και εγώ υπέρμαχος του να πάρεις ένα σώμα που κάνει αυτά που θέλεις και να δώσεις τα υπόλοιπα λεφτά για φακούς :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...