spyros__ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Καλσπερα! Πριν απο πειρου 15 μερες αλλαξα παστα στην καρτα γραφικων γιατι ανεβαζε υψηλες θερμοκρασιες... Μετα την αλλαγη οταν πηγαινα να παιξω καποο παιχνιδι η οθονη σταματουσε να επαιρνε σημα... Τελικα αυτο συμβαινει και χωρις να τρεξω καποο παιχνιδι, μετα απο αρκετη χρηση windows, ενω οταν χρησιμοποιω ubuntu δεν εχει θεμα (και τον εχω ανοιχτο για ωρες)... Αν εχει καποια σημασια ενω η θερμοκρασια της καρτας γραφικων ειχε πεσει πολυ, τις τελευταιες ημερες επανηλθε στα προ αλλαγης παστας επιπεδα... Καποια βοηθεια?
WalkerSW Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Κατσε να μυρίσω τα δαχτυλα μου για ποια καρτα είχες, ποια έχεις τωρα και πιο ειναι το υπολοιπο συστημα καθως και τις θερμοκρασιες... αν δεν μυρίζουν κατι θα παω μια βολτα μεχρι την πυθεία στους Δελφους... και μετα θα επανελθω να σου λυσω το προβλημα! 3
Red Devil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 χωρις τα χαρακτηριστικα του συστηματος σου δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα
spyros__ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 ο επεξεργαστης μου ειναι 'QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333)'η μητρικη μου ειναι 'Asus P5Q (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)'και η καρτα γραφικων μου ειναι 'nVIDIA GeForce GTX 260 (p651)' Η θερομοκρασια των πυρηνων (idle) ειναι κατω απο 60 και της καρτας γυρω στους 70 (οπως ειπα ξαναανεβηκε τον τελευταιο καιρο). Το θεμα ομως ειναι οτι αυτο το προβλημα μου το παρουσιαζει μονο στα windows μετα την αλλαγη παστας... Σε ubuntu με τις ιδιες θερμοκρασιες δεν εχει προβλημα, ενω πριν την αλλαγη δεν ειχε ποβλημα ουτε στα windows.... Τους drivers της καρτας τους εχω ξαναεγκαταστησει αλλα δε λυθηκε το προβλημα...
WalkerSW Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ειναι πολυ ψηλα η θερμοκρασιες σου για idle ... φαντάσου τι γινεται στα παιχνιδια... το κουτι σου εχει καθολου ροη αέρα?
spyros__ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 οχι δεν εχει, αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι στα linux με τις ιδιες θερμοκρασιες δεν εχει καποιο προβλημα...
WalkerSW Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 οχι δεν εχει, αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι στα linux με τις ιδιες θερμοκρασιες δεν εχει καποιο προβλημα... Δεν κανει χρηση gpu το linux οπως κανουν τα windows, Φτιαξε την ροη με ανεμηστηρες και cable managment αλλιως δεν προκειται να βγαλει το ελληνικο καλοκαιρι.... σαουνα θα γινεται το κουτι εσωτερικα!
spyros__ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Εγινε! Θα προσπαθησω να κατεβασω τις θερμοκρασιες και αν δε δουλεψει θα ξαναποσταρω!
Red Devil Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 για ποσταρε φωτογραφια το εσωτερικο του κουτιου σου να δουμε και εμεις τι παιζει
spyros__ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Σημερα μου το εκανε και στα linux..... Χρειαζεται ακομα να ανεβασω φωτογραφια?
spyros__ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Παιδιά συγγνώμη που έκανα τόσο καιρό να γράψω αλλά έχω έρθει στο χωριό μου για ένα γάμο και δεν έχω ίντερνετ.Οπότε λίγη αναμονή για τη φωτογραφία.... Επίσης να σας πω ότι καθάρισα την κάρτα και πλέον η θερμοκρασία της είναι μόλις 53 βαθμοί, αλλά συνεχίζει τα ίδια... Ειμαι για αλλαγή;
kid10100 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 εγω θα σου ελεγα αμα ειχες χρηματα καλο θα ηταν να πας για μια καινουργια καρτουλα...ακομα και 53 βαθμοι ειναι πολυ σκεψου αν παιζεις game θα ανεβει, ασε που λες οτι δεν σου λυθηκε το προβλημα...ακομη και αν βαλεις ανεμυστηρακια δεν πιστεβω να λυθει... γιαυτο σου προτινω κοιταξε μια καινουργια καρτουλα αν εχεις χρηματα
username-taken Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Το κουτί τι γίνετε...Αν δεν τραβάει αέρα η άλλη κάρτα πάλη τα ίδια θα κάνει.
Millennium Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Έχεις καθαρίσει καθόλου το κουτί από μέσα,επεξεργαστή κλπ; Σωστό airflow έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα