mynam3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ξαφνικα αρχισε να το κανει. Ειναι ενας toshiba του 1 TB, τον εχω εδω και περιπου 2 χρονια χωρις προβλημα. Δεν μου επεσε, δεν τον εβρεξα, δεν τον κοπανησα, κλειστο τον ειχα και ενω δειχνει ολα τα δεδομενα μεσα, δεν ανοιγει κανενα. Υπαρχει καποιος τροπος να προσπαθησω να τον σωσω?
nikos903 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Τι εννοείς τα δείχνει και δεν μπορείς να τα ανοίξεις; Μήπως κόλλησες κανένα ιό τίποτα; Τι σου λέει όταν πας να τα τρέξεις; Παρ όλα αυτά εγκατέστησε το hard disk sentinel και ανέβασε εδώ την εικόνα που σου δείχνει στο overview.
mynam3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Τον εχω συνδεδεμενο με western digital media player, οτιδηποτε εχω σε .avi-.mpg-.mkv δεν παιζει με τιποτα. Ενω τα δειχνει, παει να ξεκινησει και "νεκρωνει" εκει. Επανερχομαι
nikos903 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Βάλτον σε υπολογιστή, δες αμα παίζουν εκεί, άμα δεν παίζουν τρέξε το παραπάνω πρόγραμμα και βλέπουμε...
nikos903 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Παίζουν όλα απροβλημάτιστα στον υπολογιστή ή απλά παίζει και μπαίνεις στον δίσκο; Άμα θες καλού κακού κράτα τα δεδομένα που θες σε άλλο δίσκο (βλέπω χώρο έχεις ) και μετά τρέξε του ένα έλεγχο δίσκου, πας βοηθήματα και τρέχεις την γραμμή εντολών σαν διαχειριστής, εκεί τρέχεις το: chkdsk e: /f /r και πες μας τι έβγαλε. Πάντως δεν πρέπει να έχει θέμα ο δίσκος... Έχω δει και χειρότερους που δουλεύουν απροβλημάτιστα, όπως και να έχει δεν χάνεις τίποτα να τον ελέγξεις βέβαια για να αποκλειστεί αυτή η περίπτωση... Βάλε καμία ταινία σε κανένα φλασάκι και δοκίμασε να δεις αμα παίζει κανονικά στο media player.
mynam3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Παιζουν ολα απροβληματιστα ναι. Δεν παιζει να κανω το chkdsk με δεδομενα μεσα; Θα αργησει η παιζει προβλημα να χαθουν?
nikos903 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Κανονικά δεν πρέπει να χαθεί τίποτα με το chkdsk, απλά καλού κακού άμα είναι τίποτα δεδομένα σημαντικά πάρτα και κάπου αλλού να είσαι καλυμμένος 100%. Ταινίες και τα σχετικά εντάξει, άμα είναι να κλατάρει τις βρίσκεις....
mynam3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 ΟΚ, θα το κανω λιαν συντομως και επιστρεφω με τα αποτελεσματα. Με φλασακι παιζει κανονικα παντως στο wd media player
nikos903 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Καλώς, άρα στην χειρότερη χτυπάς ένα φορμάτ στον δίσκο άμα δεν στρώσει με τον έλεγχο, αυτό θα πάρει ώρα όμως... Καλά, χτύπα τον έλεγχο και βλέπουμε τι θα γίνει...
mynam3 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Το αφησα το βραδυ και ενω εκανε chkdsk, εκανε διακοπη ρευματος. Τον εβαλα παλι στο media player και λειτουργουν ολα ρολοι ξανα. Να το κανω ολοκληρωμενα τωρα η να το αφησω?
nikos903 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Παραξενος δίσκος αυτός.... αντι να πάθει κατι με την διακοπή φτοιαχνει; οεο ... τέλος πάντων αφου δουλεύει μπορείς να τον αφησεις αλλα και ενα ολοκληρομενο chkdsk κακό δεν θα έκανε.
mynam3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Λες απο τις διακοπες; Σε αλλον εναν εξωτερικο που εχω hitachi, sto hard disk sentinel βγαζει health 0%. Το chkdsk e: /f /r εχει εδω και 2 ωρες κολλησει στο 0%. Δουλευει σαν δισκος, απλα ειναι πιο αργος απο οτι ηταν συνηθως. Μπορω να κανω κατι αλλο? Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2013 από mynam3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα