Προς το περιεχόμενο

Cisco 877 Over Pots + Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστω αν γινεται και μπωρεις θα ηταν καλα

οστοσω εγω το δικο μου το βρηκα απο εδω

File.png Download: http://ftp.heikorichter.name/pub/cisco/IOS/">Cisco IOS για διαφορα cisco

το 12.4-t22 ειναι το πιο stable που εχω δοκιμασει και περναμε σε πελατες....

αν θες μιλαμε..

αργησα να απαντησω αλλα εγω μεχρι και το 20 μπορω να βρω.δεν εχω πιο καινουριο.τωρα ευκαιρο εχω το 12.οποτε μαλλον ο rabican θα σε βοηθησει περισσοτερο.

rabican μια που τα ξερεις καλυτερα

το 124.t22 ειναι το ιδιο με αυτο?Η εννοεις 124-15.t22?

c870-adventerprisek9-mz.124-22.T2.bin

η ειναι πιο καινουριο το -22  η το -24?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελα τα εγραψα αναποδα στη βιασυνη μου!

c870-advsecurityk9-mz.124-22.T5.bin

αυτο εννοουσα (εγω εχω βαλει security γιατι παιζω με ZBF, VPN και λοιπες μπουρδιτσες..)

Δημοσ.

ελα τα εγραψα αναποδα στη βιασυνη μου!

c870-advsecurityk9-mz.124-22.T5.bin

αυτο εννοουσα (εγω εχω βαλει security γιατι παιζω με ZBF, VPN και λοιπες μπουρδιτσες..)

οκ τωρα κατανοητα ολα

στο site που εδωσε ο φιλος μας εχει

c870-adventerprisek9-mz.124-22.T.bin       

c870-adventerprisek9-mz.124-22.T2.bin       

c870-adventerprisek9-mz.124-24.T1.bin

δηλαδη εχει και ενα 124-24 αντι για -22.δεν λεω οτι ειναι πιο σταθερο απο αυτο που λες απλα το αναφερω.οποτε μπορει να περασει και αυτος ο φιλος μας αμα θελει γιατι αυτο που εχει ειναι πολυ παλιο 124-15-t5 εχει

εσυ λες για securty βεβαια οχι για enterprise.

Δημοσ.

το θεμα με ολα αυτα που λετε ειναι να μπορει να υποστιξει σε καθε lan interface και απο ενα vlan εγω πανω τωρα εχω 3 διαφορετικα vlan

Αληθεια γνωριζει κανεις σας για κανα προγραμμα για android για vpn group authentication? σαν τον cisco vpn manager?

Δημοσ.

το θεμα με ολα αυτα που λετε ειναι να μπορει να υποστιξει σε καθε lan interface και απο ενα vlan εγω πανω τωρα εχω 3 διαφορετικα vlan

Αληθεια γνωριζει κανεις σας για κανα προγραμμα για android για vpn group authentication? σαν τον cisco vpn manager?

απλα για τον φιλο πιο πανω  που θελει ενα απλο config Λογικα τα περισσοτερα ios θα του κανουν.επισης και εγω δεν ξερω τις διαφορες αναμεσα στα ios. ipservices,advsecurity,advance enterprise k9 και παει λεγοντας.δεν εχω κανει κατι απο cisco οποτε περα οτι καποια δινουν παραπανω features πχ backup isdn,vlans κτλ δεν ξερω κατι παραπανω.απλα καμια φορα θελω προληπτικα να αλλαξω κανα Ios  οποτε προσπαθω να εχω μαζι ολο και κανα πιο καινουριο.σιγουρα βεβαια μπορει να φερεις το αναποδο αποτελεσμα πχ καποια εντολη να μην παιζει η να μην ισχυει στο νεο Ios αλλα ως τωρα δεν μου εχειι γινει κατι αφου τα cisco που μπλεκω εγω εχουν πανω τυπικο config συνηθως.και τυπικες αλλαγες απο pppoa σε pppoe/llc και τετοια πραγματακια.ολα τα αλλα ...

Δημοσ.

το adv security σε περιοριζει στα vlans.. στην αρχη ειχα adventerprise και οταν γυρισα σε security δεν επαιζε το config γιατι ειχα αλλαξει vlans. για λογους security δε χρησιμοποιουσα το vlan1 και ειχα βαλει 10-20, ομως στο security μπορεις να βαλεις μονο 2, το 1 και αλλο ενα!!

παντως το 22αρι ειναι το πιο σταθερο κατι που φαινεται και απο το tag της cisco (ειναι το το νεωτερο με MD tag και οχι ED (early development)).

Δημοσ.

το adv security σε περιοριζει στα vlans.. στην αρχη ειχα adventerprise και οταν γυρισα σε security δεν επαιζε το config γιατι ειχα αλλαξει vlans. για λογους security δε χρησιμοποιουσα το vlan1 και ειχα βαλει 10-20, ομως στο security μπορεις να βαλεις μονο 2, το 1 και αλλο ενα!!

παντως το 22αρι ειναι το πιο σταθερο κατι που φαινεται και απο το tag της cisco (ειναι το το νεωτερο με MD tag και οχι ED (early development)).

κατι μαθαινουμε και εμεις σιγα σιγα.

μεχρι να καταξιωθουμε να παμε για κανα cisco να μαθουμε μερικα πραγματα

Δημοσ.

μεχρι τοτε, οτι χρειαστεις at your services mister poulinos!

thank you thank you και εγω το ιδιο.ελπιζω να μην χρειαστω τιποτα γιατι αμα χρειαστω θα αρχισω να ανησυχω.δεν ειναι η δουλεια μου τα cisco απλα μερικες φορες σε μερικα ραντεβου κανω μερικες αλλαγες αν χρειαστει.πρακτικα βεβαια θα ηθελα καποια στιγμη για ναμαθω περισσοτερα πραγματα να πηγαινα για το ccna αλλα οκ ας μην βγαινω off topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...