Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Σε ένα παλιό PC που είπε ένας να το αναγεννήσει. Μπαίνει το CD των W7 (τα σηκώνει) και ενώ αργεί ΠΟΛΥ περισσότερο στην όλη διαδικασία εγκατάστασης.. σε μια φάση κάπου βγάζει Error πως κάποιο αρχείο δεν βρέθηκε. Επιλογές α) Retry β) Continue γ) Cancel the fuck out of it Προβληματικός HDD; Σκέφτηκα και το DVD-ROM και έτσι δοκίμασα και τα 2 του. Και τα 2 έχουν θέμα με το πορτάκι τους, αλλά με μια μπούφλα στρώνουν <3, και εφόσον φτάνουν μέχρι εκεί οι πιθανότητες στο να καταλήγουν στο ΙΔΙΟ Error πραγματικά είναι εξωφρενικά λίγες. Think about it too guys. 1
panos_saxo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 προβληματικό cd εγκατάστασης των win7 ? Δοκίμασε με κάποιο αλλο , η και με bootable usb .
άδικος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Το σφάλμα στην εγκατάσταση δείχνει πρόβλημα στον ίδιο το δίσκο της εγκατάστασης και όχι στο μέσο ανάγνωσης.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Σοβαρά μιλάτε; Μόνο αυτό δεν σκέφτηκα. Εάν είστε σίγουροι, ξανακατεβάγοράζω.
άδικος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Είναι το πιο πιθανό. Αλλά... Εάν είστε σίγουροι, ξανακατεβάγοράζω. Μη καις δίσκους, τουλάχιστον πριν το επιβεβαιώσεις. Πέρνα τα από usb. Θα είναι και γρηγορότερο.
panos_saxo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Εμένα μου έχει τύχει αρκετές φορές με το ιδιο cd να μη μπορώ να κανω εγκατάσταση. Σε αλλα πισί να δουλεύει και σε αλλα όχι. Το βασικό που πρέπει να κανεις είναι να γράψεις το cd με τα windows σε όσο πιο χαμηλή ταχύτητα μπορεις. Αλλιώς με ένα bootable usb . 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Κατέβηκε, και γράφτηκε, δεν πειράζει γιατί έχω πάρα πολλά.Ένα απρόοπτο bonus τώρα. Τι σημαίνει πως έφτασα, μετά από πολύ ώρα ώριμου ψαξίματος, να καταλήγω πως για να πάρει μπρος το PC θα πρέπει να χτυπήσω/ταρακουνήσω σχετικά δυνατά το PSU; Μονόδρομος η αγορά άλλου;Είναι κατά 99% το PSU. Το F-Panel το τσέκαρα, κούνησα καλά την άλλη άκρη (πίσω στην πλεξούδα του ίδιου Power Button), και επίσης το λαμπάκι της Mobo φέγγει λαμπρό.Επίσης, όταν καταφέρει και πάρει μπρος. Μετά από Χ-ώρα σβήνει.Δεν έχω άλλα hints atm.
άδικος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Αφού κατέληξες 99% σ'αυτό δοκίμασε ένα άλλο πάνω και δες αν συνεχίσει τα ίδια κόλπα.
Rod@X Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Είχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά έφταιγε μια από τις μνήμες. Το σφάλμα αρχικά μου έβγαινε σε εγκατάσταση προγραμμάτων, μετά σκέφτηκα format και εκεί διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να εγκαταστήσω ξανά windows (αργή εγκατάσταση , που πότε δεν ολοκληρωνόταν με μηνύματα σφαλμάτων για αρχεία που λείπουν , που τσεκαρισμένα ήταν στο δισκάκι αλλά δεν μπορούσε να τα δει κτλ ). Δεν κάνεις και ένα memtest με bootable cd?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Θα κάνω σε USB με MEMTEST Installer, και επιλέγω boot μέσω Bios. Μετά σου λέω.Και αν είναι οι RAM όπως λες; Τις είχα παίξει από πριν σας γράψω.άδικε, άντε να βρω PSU τώρα. Μπήκε στο πρόγραμμα, τι να πω.
άδικος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) άδικε, άντε να βρω PSU τώρα. Μπήκε στο πρόγραμμα, τι να πω. Όπως σου είχα γράψει & σε άλλο νήμα: beg, borrow, steal edit: Πέρνα & τα win στο φλασάκι να τελειώνεις Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2013 από άδικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα