Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα παλιό PC που είπε ένας να το αναγεννήσει. Μπαίνει το CD των W7 (τα σηκώνει) και ενώ αργεί ΠΟΛΥ περισσότερο στην όλη διαδικασία εγκατάστασης.. σε μια φάση κάπου βγάζει Error πως κάποιο αρχείο δεν βρέθηκε. Επιλογές α) Retry β) Continue γ) Cancel the fuck out of it

Προβληματικός HDD; Σκέφτηκα και το DVD-ROM και έτσι δοκίμασα και τα 2 του. Και τα 2 έχουν θέμα με το πορτάκι τους, αλλά με μια μπούφλα στρώνουν <3, και εφόσον φτάνουν μέχρι εκεί οι πιθανότητες στο να καταλήγουν στο ΙΔΙΟ Error πραγματικά είναι εξωφρενικά λίγες. Think about it too guys.

• Like 1
Δημοσ.

Το σφάλμα στην εγκατάσταση δείχνει πρόβλημα στον ίδιο το δίσκο της εγκατάστασης και όχι στο μέσο ανάγνωσης.

Δημοσ.

Είναι το πιο πιθανό.

Αλλά...

Εάν είστε σίγουροι, ξανακατεβάγοράζω.

Μη καις δίσκους, τουλάχιστον πριν το επιβεβαιώσεις.

Πέρνα τα από usb.

Θα είναι και γρηγορότερο.

Δημοσ.

Εμένα μου έχει τύχει αρκετές φορές με το ιδιο cd να μη μπορώ να κανω εγκατάσταση. Σε αλλα πισί να δουλεύει και σε αλλα όχι. Το βασικό που πρέπει να κανεις είναι να γράψεις το cd με τα windows σε όσο πιο χαμηλή ταχύτητα μπορεις.

Αλλιώς με ένα bootable usb .

• Like 1
Δημοσ.

Κατέβηκε, και γράφτηκε, δεν πειράζει γιατί έχω πάρα πολλά.

Ένα απρόοπτο bonus τώρα.

Τι σημαίνει πως έφτασα, μετά από πολύ ώρα ώριμου ψαξίματος, να καταλήγω πως για να πάρει μπρος το PC θα πρέπει να χτυπήσω/ταρακουνήσω σχετικά δυνατά το PSU; Μονόδρομος η αγορά άλλου;

Είναι κατά 99% το PSU. Το F-Panel το τσέκαρα, κούνησα καλά την άλλη άκρη (πίσω στην πλεξούδα του ίδιου Power Button), και επίσης το λαμπάκι της Mobo φέγγει λαμπρό.

Επίσης, όταν καταφέρει και πάρει μπρος. Μετά από Χ-ώρα σβήνει.

Δεν έχω άλλα hints atm.

Δημοσ.

Είχα το  ίδιο πρόβλημα και τελικά έφταιγε μια από τις μνήμες.  

Το σφάλμα αρχικά μου έβγαινε σε εγκατάσταση προγραμμάτων, μετά σκέφτηκα format και εκεί διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να εγκαταστήσω ξανά windows (αργή εγκατάσταση , που πότε δεν ολοκληρωνόταν με μηνύματα σφαλμάτων για αρχεία που λείπουν , που τσεκαρισμένα ήταν στο δισκάκι αλλά δεν μπορούσε να τα δει κτλ ). 

Δεν κάνεις και ένα memtest με bootable cd?

Δημοσ.

Θα κάνω σε USB με MEMTEST Installer, και επιλέγω boot μέσω Bios. Μετά σου λέω.

Και αν είναι οι RAM όπως λες; Τις είχα παίξει από πριν σας γράψω.

άδικε, άντε να βρω PSU τώρα. Μπήκε στο πρόγραμμα, τι να πω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άδικε, άντε να βρω PSU τώρα. Μπήκε στο πρόγραμμα, τι να πω.

Όπως σου είχα γράψει & σε άλλο νήμα: beg, borrow, steal   :P

edit:

Πέρνα & τα win στο φλασάκι να τελειώνεις

Επεξ/σία από άδικος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...