georgie_boy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Σήμερα αποφάσισα να ανοίξω το laptop(lenovo thinkpad t61) μου για να το καθορίσω, καθώς ακουγόταν αρκετά το ανεμιστηράκι και είχε πέσει και η απόδοση. Αφού τον καθάρισα, τον άνοιξα και μου έβγαλε ενα fan error. Στο youtube υπάρχουν διάφορα video με αντικατάσταση του fan αλλά εγώ δεν θέλω να το αλλάξω καθώς λειτουργεί κανονικά, απλά βγάζει αυτό το ερορ. Α!Να επισημάνω πως για να το καθαρίσω χρησιμοποίησα σεσουαρ για μαλλιά... γιατί πεπιεσμένο αέρα δεν είχα. Τι πιστεύετε πως μπορώ να κάνω;
pblithis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Το fan γυρναει? Αν ναι ισως ειναι κανα log. Αν οχι θα ισως εχει σφυνωσει σκονη και δεν γυρναει....
georgie_boy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ναι γυρνάει κανονικά. Το έχω καθαρίσει. Θα το αφήσω για λίγη ώρα μπας και φταίει το σεσουαρ. Μπορεί να του ανέβασε την θερμοκρασία, και θα ξαναδοκιμάσω αν είναι σε λίγο
georgie_boy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Τελικά, μετά από αρκετό ψάξιμο, έπρεπε απλά να μπώ στο bios. Αύτο μονάχα, και τώρα είναι όπως πριν. Μονο που μου περίσσεψαν και κάποιες βιδες...
plpapadopoulos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Τελικά, μετά από αρκετό ψάξιμο, έπρεπε απλά να μπώ στο bios. Αύτο μονάχα, και τώρα είναι όπως πριν. Μονο που μου περίσσεψαν και κάποιες βιδες... :-D :-D 1
xristosk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 εμένα το αντίθετο με παραξενεύει.. όταν δηλαδή δεν μου περισσεύουν
plpapadopoulos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 εμένα το αντίθετο με παραξενεύει.. όταν δηλαδή δεν μου περισσεύουν Σου έχει τύχει δηλαδή να χρειάζεσαι και παραπάνω από όσες έβγαλες αρχικά στο λύσιμο?
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Τελικά, μετά από αρκετό ψάξιμο, έπρεπε απλά να μπώ στο bios. Αύτο μονάχα, και τώρα είναι όπως πριν. Μονο που μου περίσσεψαν και κάποιες βιδες... εμένα το αντίθετο με παραξενεύει.. όταν δηλαδή δεν μου περισσεύουν για αυτο υπαρχουν τα service manuals που κανεις δεν μπαινει στον κοπο να τα κατεβασει.
xristosk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Σου έχει τύχει δηλαδή να χρειάζεσαι και παραπάνω από όσες έβγαλες αρχικά στο λύσιμο? αχαχαχ όχι ρε έχει τύχει να ανοίξω λάπτοπ που το είχε ανοίξει και άλλος παλιότερα να σε φιλάει ο θεός, λίπανε οι μισές βίδες, αφού δεν έφευγαν κομμάτια στο δρόμο πάλι καλά
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 αχαχαχ όχι ρε έχει τύχει να ανοίξω λάπτοπ που το είχε ανοίξει και άλλος παλιότερα να σε φιλάει ο θεός, λίπανε οι μισές βίδες, αφού δεν έφευγαν κομμάτια στο δρόμο πάλι καλά αυτο ειναι απο ατομα που λενε οτι το εχω και οτι δεν θα μπερδευτω και ουτε καν βαζουν τις βιδες που εβγαλαν διπλα στο καθε εξαρτημα που εβγαλαν και μετα game over>και βεβαια η λεξη service manual ειναι αγνωστη και ειναι υπερανω. η απο ατομα που πετανε τις βιδες οπου νανε.και να τις βρεις στο πατωμα οκ.το να ακους καμια αφου κλεισεις το λαπτοπ να βρισκεται εντος του λαπτοπ εκει ειναι μεγαλο θεμα ειδικα αμα μετακινειται. εχω παθει κατι παρομοιο.λαπτοπ που εχει περασει ασχημα χρονια στα χερια μου λογω δουλειας εσπασε απο την pcmcia ενα σιδερακι και χωθηκε κατω απο το Mobo με αποτελεσμα να μου το βραχυκυκλωνει.ευτυχως δεν καηκε απλα επρεπε να το λυσω ολο για να το βγαλω και μεχρι να καταλαβω τι ειχε γινει μου πηρε λιγη ωρα.
xristosk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 είναι και αυτό που βιάζονται, κοιτάνε να το τελειώσουν τσακ μπαμ να μην χάνουν χρόνω στο δέσιμο
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 είναι και αυτό που βιάζονται, κοιτάνε να το τελειώσουν τσακ μπαμ να μην χάνουν χρόνω στο δέσιμο και μετα δεν αναβει το λαπτοπ.ωχ κατι μυριζει καμενο.ωχ δεν βαλαμε την βιδα να κραταει την ψυκτρα.ισχυει μια αρχη.για να εχει βαλει ο κατασκευαστης τοσες βιδες εχει καποιο λογο.δεν μπηκαν για διακοσμηση και ας φαινονται πολλες
xristosk Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 και μετα δεν αναβει το λαπτοπ.ωχ κατι μυριζει καμενο.ωχ δεν βαλαμε την βιδα να κραταει την ψυκτρα.ισχυει μια αρχη.για να εχει βαλει ο κατασκευαστης τοσες βιδες εχει καποιο λογο.δεν μπηκαν για διακοσμηση και ας φαινονται πολλες xaxax έτσι έτσι
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 απλα ακουγονται παραξενα αλλα στην πραξη ειναι αληθινα.και το κακο ειναι οτι μπορει μια λαθος βιδα η κατι αλλο να σου δημιουργησει και σοβαρο προβλημα περα απο το να καψεις κατι.
xristosk Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 έχω δει σχεδόν καρφωμένες βίδες πάνω σε μητρική, ήταν λίγο μεγαλύτερες από τις υποδοχές που κούμπωναν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα