Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , 

έχω ένα laptop και ένα pc , το pc (έχει δίπλα το router) το έχω με ενσύρματο και το laptop στο δωμάτιο μου με wifi. Το πρόβλημα είναι ότι στο δωμάτιο μου με το ζόρι έχει 1 γραμμή σήμα και πολύ χαμηλη ταχυτητα φυσικά. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να έχω περισσότερο σήμα? δοκίμασα και με εξωτερική ασύρματη κάρτα αλλά το ίδιο...

Δημοσ.

Κι εγώ το ιδιο πρόβλημα έχω , προσπαθω να συνδεθώ με WiFi από το κινητό μου και ενώ το ρουτερ μου είναι σε απόσταση 2-3 μέτρα , πολλές φορές με πεταει. Ενώ με του γειτωνα μου το WiFi έχω πολύ καλύτερο σήμα!

Εσύ ποιο ρουτερ εχεις?

Δημοσ.

Μπες στις ρυθμίσεις του ρουτερ για το wifi και τσεκαρε αν εχει επιλογη να ρυθμιζεις την ισχυ του σηματος (ισως ειναι χαμηλα ρυθμισμενο)

επισης υπαρχει και η περιπτωση να πεφτουν πολλα router απο διπλανα σπιτια στο ιδιο channel με το δικο σου και αυτο να χειροτερευει την κατασταση. Δοκιμασε να αλλαξεις και channel αν θες.

Τελος, το εχεις κλειδωμενο με κωδικο ή μηπως μπαινει ολη η γειτονια;

Δημοσ.

κλειδωμένο είναι με τον κωδικό απο την μάνα του (20+αριθμοι και λεξεις) Επειδή είμαι άσχετος με το menu του router πως το κοιτάω αυτό? εχω hol και ένα cell pipe router που μου έστειλαν μαζί

Επίσης δεν μένω σε πόλη το σπίτι δεν εχει πολλά σπιτια γυρω

Δημοσ.

ααα μαλιστα το wifi δεν ειναι το δυνατο σημειο αυτου του ρουτερ :P Πάντως δεν θυμαμαι να εχει ρυθμιση για την ενταση του σηματος το συγκεκριμενο.

Μπήκες στο μενου του ρουτερ βασικα; Δε το θυμαμαι απεξω. Αν μπηκες βγαλε μια φωτο απο το υπομενου Wireless να το δω και να σου πω αλλα αφου δεν παιζει το θεμα που υπεθεσα με τα πολλα ιδια channels στην ιδια εμβελεια, ισως κατι αλλο παιζει που δεν παει το μυαλο μου  :wacko:

αα και στην αρχικη του σελίδα έχει κάποιες πληροφορίες για το firmware που φοράει, για πες το να δω αν ειναι το νεοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Στο advanced πρεπει να εχει το channel αν θες να το αλλαξεις ετσι να δουμε αν θα γινει κατι αν και δε νομιζω να γινει κατι αφου δεν υπαρχει κανα αλλο wifi στην περιοχη δε θα κανει καποια διαφορα.

Παντως μιας που ανεφερα και το θεμα με το firmware, το Update το κανουν μεσα απο την HOL, οποτε σε περιπτωση που δεν σου εχουν περασει το νεοτερο update μπορεις να τους το ζητησεις.

Δημοσ.

Τελικα δε θυμομουν καλα εχει και ρυθμιση για την ισχυ του σηματος αλλα απο οτι βλεπω ειναι στο 100% οποτε δεν παει πιο δυνατα. Αλλαξε channel ετσι απο περιεργεια. Βαλε κανα 8-9. (μη πας πανω απο 11 γιατι καποια κινητα δεν το βλεπουν)

Δημοσ.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να φταίει η κεραία του ρουτερ.

Αποστολή από το SK17i με τη χρήση Insomnia App

βασικά το ρούτερ ολοκληρο φταιει το ξερω απο προσωπικη εμπειρια... ειδικα το wifi του δεν παλευεται αλλα σε θεμα εμβελειας αυτο που περιγραφει ο φιλος ειναι πολυ περιεργο βεβαια. Εγω θα λεγα να παρεις ενα τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηρηξη της hol και να ρωτησεις αν ειναι το τελευταιο update περασμενο. Θα το δουν αυτοι απο εκει και αν θελει update θα σου το κανουν. Ειχα διαβασει σε αλλο φορουμ για προβληματα με το wifi ειδικα σε παλαιοτερα firmwares. Αν σε ρωτησουν γιατι, πες οτι εχεις χαλια σημα με το wifi ενω εισαι διπλα του και χανετε και το σημα του wifi ωρες ωρες (κι ας μην ησχυει εσυ πες το :P )

Δημοσ.

Ήταν από την αρχή έτσι; Μήπως είναι χαλασμένο ρε συ. (εκτός αν σου το κάνει μόνο με ένα λάπτοπ οπότε ίσως φταίει και λίγο το λάπτοπ.)

Άλλο ρούτερ δεν έχεις; (ρωτάω γιατί συνήθως πλέον τα κάνουμε συλλογή όλοι από τις εταιρίες :P ) Ενισχυτή μπορείς να βρεις και με 25-30 ευρώ αν δε κάνω λάθος (στην τύχη η τιμή μιας και δεν το έχω ψάξει το θέμα) και στην ουσια είναι ένα μία συσκευή που παίρνει ασύρματα ή ενσύρματα από το ρούτερ σου και εσύ συνδέεσε σε εκείνο πλέον.

Δημοσ.

Εχεια κανα παλιο ασυρματο ρουτερ και πιο? Για να το βαλεις πανω σαν ΑΡ επειδη το συγκεκριμενο εχει μαπα ασυρματο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...