papahlamidas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Φοβερή σειρά μυστηρίου που αξίζει να της δώσετε μια ευκαιρία. Η πρώτη και μοναδική έως τώρα σεζόν έχει 08 επεισόδια της μιας ώρας και αναμένεται η δεύτερη σεζόν που προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά μπορείτε να δείτε και αύτο το άρθρο. Τώρα ειδικά που δεν υπάρχει και τίποτα αυτό το διάστημα είναι ότι πρέπει. 4
papahlamidas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Εγώ έχω θέλω άλλα 3 επεισόδια να το τελειώσω. Αυτό το παιδάκι μου θυμίζει ταινίες που έχουν παιδάκια να παριστάνουν το διάβολο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μου το έδωσε ένας φίλος προχθές και υποσχέθηκα να το δω άμεσα. Πλέον βλέπω και thread, ε δεν μπορεί, με κυνηγάει αυτή η σειρά.
papahlamidas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Θα κολλήσεις σίγουρα. Κάθε επεισόδιο είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να σε κάνει να θες να πας στο επόμενο.
Cossutius. Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ενδιαφερουσα σειρά αγαπητοι μου!!Πάω για το τριτο επισοδειο. Πολυ καλό, θέλω να δω πως θα καταλλήξει.
papahlamidas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εγώ την ολοκλήρωσα χτες και έχω να πω ότι σε αφήνει με πολλά ερωτηματικά για την συνέχεια πράγμα πολύ ευχάριστο. Έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και περιμένω να δω πότε θα ανακοινώσουν την επόμενη σεζόν. Βλέποντας τέτοιες σειρές απορείς γιατί εμείς δεν μπορούμε να γυρίσουμε μια αντίστοιχη και το μόνο που κάνουμε είναι κωμωδίες;
viper2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Στις 25/6/2013 στις 7:13 ΜΜ, papahlamidas είπε Εγώ την ολοκλήρωσα χτες και έχω να πω ότι σε αφήνει με πολλά ερωτηματικά για την συνέχεια πράγμα πολύ ευχάριστο. Έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και περιμένω να δω πότε θα ανακοινώσουν την επόμενη σεζόν. Βλέποντας τέτοιες σειρές απορείς γιατί εμείς δεν μπορούμε να γυρίσουμε μια αντίστοιχη και το μόνο που κάνουμε είναι κωμωδίες; Εδώ δεν έχουμε hd εικόνα [που είναι και φθηνη], που να το βρούμε το ποιοτικό και ακριβό σενάριο; 2
linuslost Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μπραββο στη σειρα! Ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια και ειναι πολυ ενδιαφερουσα! Αναμενω για την συνεχεια!
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Καλό γυρισμένη με ωραία πλάνα και πολύ καλό χτίσιμο στο thriller & mystery κομμάτι. Not my cup of tea αλλα την προτείνω. Θα εχει συνέχεια να φανταστώ? Επίσης, γαλλιδουλες... 1
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 + Γαλλιδουλες. Υποτιτλους αγγλικους ή Ελληνικους για 720p που θα βρουμε? Ολοι οσοι βρηκα ειναι ασυγχρόνιστοι και παιζω με τα +-
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Θα βρεις το batch που είναι κοντά στα 2gb και θα τα βρει αυτόματα ο player σου... Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θιγουμε...
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Οποιος καταλαβε τι είπε ας μου εξηγήσει και μενα
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Στις 4/7/2013 στις 1:29 ΜΜ, Chrisxxx είπε Οποιος καταλαβε τι είπε ας μου εξηγήσει και μενα Οτι δεν κατάλαβες, με ρωτάς... Με κουράζεται όμως... http://www.addic7ed.com/show/3138
kostas_dr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Οι αγγλικοί είναι οκ, αλλά οι ελληνικοί για το πρώτο επεισόδιο, το οποίο κυκλοφορεί και σε Repack στα 720p, είναι ασυντόνιστοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα