Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

REVENANTS_NOUNOURS_SS_DATE_320x240.jpg

Φοβερή σειρά μυστηρίου που αξίζει να της δώσετε μια ευκαιρία.

Η πρώτη και μοναδική έως τώρα σεζόν έχει 08 επεισόδια της μιας ώρας και αναμένεται η δεύτερη σεζόν που προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά μπορείτε να δείτε και αύτο το άρθρο.

Τώρα ειδικά που δεν υπάρχει και τίποτα αυτό το διάστημα είναι ότι πρέπει.

• Like 4
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ έχω θέλω άλλα 3 επεισόδια να το τελειώσω.

Αυτό το παιδάκι μου θυμίζει ταινίες που έχουν παιδάκια να παριστάνουν το διάβολο. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Μου το έδωσε ένας φίλος προχθές και υποσχέθηκα να το δω άμεσα. Πλέον βλέπω και thread, ε δεν μπορεί, με κυνηγάει αυτή η σειρά. :lol:

Δημοσ.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ενδιαφερουσα σειρά αγαπητοι μου!!Πάω για το τριτο επισοδειο. Πολυ καλό, θέλω να δω πως θα καταλλήξει.

Δημοσ.

Εγώ την ολοκλήρωσα χτες και έχω να πω ότι σε αφήνει με πολλά ερωτηματικά για την συνέχεια πράγμα πολύ ευχάριστο. 

Έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και περιμένω να δω πότε θα ανακοινώσουν την επόμενη σεζόν.

Βλέποντας τέτοιες σειρές απορείς γιατί εμείς δεν μπορούμε να γυρίσουμε μια αντίστοιχη και το μόνο που κάνουμε είναι κωμωδίες;

Δημοσ.
  Στις 25/6/2013 στις 7:13 ΜΜ, papahlamidas είπε

Εγώ την ολοκλήρωσα χτες και έχω να πω ότι σε αφήνει με πολλά ερωτηματικά για την συνέχεια πράγμα πολύ ευχάριστο. 

Έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και περιμένω να δω πότε θα ανακοινώσουν την επόμενη σεζόν.

Βλέποντας τέτοιες σειρές απορείς γιατί εμείς δεν μπορούμε να γυρίσουμε μια αντίστοιχη και το μόνο που κάνουμε είναι κωμωδίες;

Εδώ δεν έχουμε hd εικόνα [που είναι και φθηνη], που να το βρούμε το ποιοτικό και ακριβό σενάριο;

• Like 2
Δημοσ.

Μπραββο στη σειρα! Ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια και ειναι πολυ ενδιαφερουσα! Αναμενω για την συνεχεια!

Δημοσ.

Καλό γυρισμένη με ωραία πλάνα και πολύ καλό χτίσιμο στο thriller & mystery κομμάτι. Not my cup of tea αλλα την προτείνω.

Θα εχει συνέχεια να φανταστώ?

Επίσης, γαλλιδουλες...

• Like 1
Δημοσ.

+ Γαλλιδουλες.

Υποτιτλους αγγλικους ή Ελληνικους για 720p που θα βρουμε? Ολοι οσοι βρηκα ειναι ασυγχρόνιστοι και παιζω με τα +-

Δημοσ.

Θα βρεις το batch που είναι κοντά στα 2gb και θα τα βρει αυτόματα ο player σου...

Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θιγουμε...

Δημοσ.

Οι αγγλικοί είναι οκ, αλλά οι ελληνικοί για το πρώτο επεισόδιο, το οποίο κυκλοφορεί και σε Repack στα 720p, είναι ασυντόνιστοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...