rose from hell Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 πρόκειται για ένα pc καποιου γνωστου μου του παρουσιαζει καποια προβληματα ! θεωρησα λογικο πριν τον κάνω format να τo ψάξω λίγο , δεν αναγνωρίζει καθόλου αρχεία exe δεν τρεχει κανενα απο τα εγκατεστημένα προγράμματα δηλαδη παω να τρεξω το nero και μου λεει ανοιγμα με........... δεν κανει επαναφορα συστηματος δεν μπαινει σε ασφαλης λειτουργια ,δεν μου εχει ξανατυχει αυτο το πραγμα σε pc! κολλησε ιο?
lexmark Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Στην ασφαλή λειτουργία τι σου κάνει και δεν μπορεί να μπει;
rose from hell Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 δεν μπαινει δοκιμασα με ολα τα f setup κανει κανονικά
rose from hell Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 το μονο ευκολο ειναι το φορματ, πως θα παρω τα αρχεια απο μεσα
lexmark Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Βάλε τον δίσκο σε ένα άλλο pc ή κατέβασε ένα live cd με Linux.
rose from hell Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 δεν υπαρχει περιπτωση να το επαναφερω ?
gtr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 ειχα και εγω τετοιο προβλημα πολλυ παλια αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχει να κανει με χρηστες και δικαιωματα. δημιουργησε εναν νεο χρηστη administrator πριν κανεις format και βλεπουμε.
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 μια λυση.το δισκο σε αλλο ,μηχανημα. λυση β.κανεις repair ta windows παιρνεις τα αρχεια και μετα format. γ. λυση χωριζεις τον δισκο και περνας windows στο δευτερο partition, δ.λυση αντι για safe mode.δοκιμασε last good known configuration 2
rose from hell Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 εκει παει και εμένα το μυαλό μου (ειχα και εγω τετοιο προβλημα πολλυ παλια αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχει να κανει με χρηστες και δικαιωματα. δημιουργησε εναν νεο χρηστη administrator πριν κανεις format και βλεπουμε) θα προσπαθησω και αν δεν καταφερω τιποτα παει για format
gtr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 θα προσπαθησω και αν δεν καταφερω τιποτα παει για format οκ.
STORM1978 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 εκει παει και εμένα το μυαλό μου (ειχα και εγω τετοιο προβλημα πολλυ παλια αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχει να κανει με χρηστες και δικαιωματα. δημιουργησε εναν νεο χρηστη administrator πριν κανεις format και βλεπουμε) θα προσπαθησω και αν δεν καταφερω τιποτα παει για format δηλαδη οτι σου ειπε ο poulinos απο πανω τζαμπα το ειπε! 1
rose from hell Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 μια λυση.το δισκο σε αλλο ,μηχανημα. λυση β.κανεις repair ta windows παιρνεις τα αρχεια και μετα format. γ. λυση χωριζεις τον δισκο και περνας windows στο δευτερο partition, δ.λυση αντι για safe mode.δοκιμασε last good known configuration οχι βεβαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα