poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Συγγνώμη ρε παιδιά αλλα του λέει Problems occurred between the communication of the disk and the host 10208 times. Εκτός δηλαδή από τα bad sector που δεν είναι τίποτα τα τόσα λίγα που έχει, αυτό το σφάλμα εμένα μου κάνει κάτι σε προβληματικό καλώδιο ή κάτι με την τροφοδοσία. Και πιστεύω ότι τα παγώματα ίσως είναι από εκεί. καθολου απιθανο δεν διαφωνει κανενας.μπορει να ειναι απειρα πραγματα.μπορει το καλωδιο μπορει οι μνημες μπορει το τροφοδοτικο μπορει ο δισκος.θελει τεστ για να δει τι φταιει.
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ναι οκ απλά είδα ότι δεν δόθηκε ιδιέταιρη βάση σε αυτό το μήνυμα για αυτό το τόνισα. Eνημερωτικά αν μπορεί κάποιος να μου πει σε τι άλλο μπορεί να οφείλονται communication errors γιατί έχω βρει τέτοια σε δισκο απο λαπτοπ που κούμπωνε κατευθείαν πάνω στην μητρική (άρα αποκλείω το ελλατωματικό καλώδιο )
coolerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 στο ποστ #9 αναφέρει κάποια error απο το memtest. πολλά μπορεί να είναι. προσωπικά έχω δίσκο(τον κύριο) με 97%health αλλά δεν έχω πρόβλημα με κολλήματα. θέλουν έλενχο όπως και να έχει.
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Με τις μνήμες όμως συνήθως έχεις και μια μπλε οθονούλα.
coolerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Με τις μνήμες όμως συνήθως έχεις και μια μπλε οθονούλα. και με τον σκληρό πετάει μπλέ οθόνη. τέλος πάντων αν δεν κάνει τα τέστ του,δεν θα βγάλει άκρη.
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ναι οκ απλά είδα ότι δεν δόθηκε ιδιέταιρη βάση σε αυτό το μήνυμα για αυτό το τόνισα. Eνημερωτικά αν μπορεί κάποιος να μου πει σε τι άλλο μπορεί να οφείλονται communication errors γιατί έχω βρει τέτοια σε δισκο απο λαπτοπ που κούμπωνε κατευθείαν πάνω στην μητρική (άρα αποκλείω το ελλατωματικό καλώδιο ) α.μπορει ο δισκος ο ιδιος και εχω πετυχει Laptop flybook που τα τιναξε ο contoller.ετρωγε κολληματα συνεχεια αν θυμαμαι καλα ουτε format μπορουσα να κανω. στο ποστ #9 αναφέρει κάποια error απο το memtest. πολλά μπορεί να είναι. προσωπικά έχω δίσκο(τον κύριο) με 97%health αλλά δεν έχω πρόβλημα με κολλήματα. θέλουν έλενχο όπως και να έχει. πραγματι.ο δισκος που εχω εχει πολυ λιγοτερο Health(το λαπτοπ λογω δουλειας εχει φαει απειρες τουμπες και δεν εχει G protection) και παιζει μια χαρα.πολυ σπανια να δω error στο δισκο δηλαδη να μου πει οτι δεν μπορει να διαβασει το αρχειο κτλ Με τις μνήμες όμως συνήθως έχεις και μια μπλε οθονούλα. kai reboot μπορει να εχεις.βεβαια εγω στα xp ρυθμιζα οτι μετα την μπλε οθονη να κανει reboot Καπακια.
panos0100 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 ο δισκος ειναι το συμαντικοτερο κομματι, καλυτερα να σου καει ολο το μηχανημα παρα να σου χαλασει ο δισκος, κανε φιλε ενα back up να εχεις γιατι αναπασα στιγμη μπωρει να τα τιναξει ο δισκος, σημερα ειναι αυριο δεν ειναι, επισης να ξερεις οτι δεν ειναι και πολυ μεγαλο το προβλημμα στον δισκο σου, αλλα δεν ξερεις πως θα εξελιχθει καλυτερα αν αγορασεις δισκο παρε western digital ειναι καλυτεροι
coolerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 και απο τροφοδοτικό (noname γαρ) μπορεί απο λάθος ρεύματα να κάνει ζημιά σε σκληρό κλπ
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 ο δισκος ειναι το συμαντικοτερο κομματι, καλυτερα να σου καει ολο το μηχανημα παρα να σου χαλασει ο δισκος, κανε φιλε ενα back up να εχεις γιατι αναπασα στιγμη μπωρει να τα τιναξει ο δισκος, σημερα ειναι αυριο δεν ειναι, επισης να ξερεις οτι δεν ειναι και πολυ μεγαλο το προβλημμα στον δισκο σου, αλλα δεν ξερεις πως θα εξελιχθει καλυτερα αν αγορασεις δισκο παρε western digital ειναι καλυτεροι ο δισκος ειναι το σημαντικοτερο κομματι οταν καποιος δεν κανει back up και φοβατε μην τα χασει.αν τα παιρνεις backup δεν σε νοιαζει μια. και απο τροφοδοτικό (noname γαρ) μπορεί απο λάθος ρεύματα να κάνει ζημιά σε σκληρό κλπ δυστυχως πολλα Noname τροφοδοτικα.βγηκαν και τα tublo x τωρα εδεσε το πακετο.
panos0100 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 καλα σιγουρα παιζει ρολο και το τροφοδοτικο, μια λαθος τάση ή ακομα χειροτερα ενα βραχυκηκλωμα, ο δισκος εχει γεμισει bad sectors μου ετυχε κιολας, απο χαλασμενο τροφοδοτικο να χασω τις μνημες και τον δισκο μαζει
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 οπως και η ελλειψη σταθεροποιητη η ups σκιζει τους δισκους.μια ζωη ειχα δισκο πανω σε ups και δεν ειχα θεματα.εχω δει ατομο με χαλια ρευματα να βγαζει το Pc απο το Ups(το γιατι ας το αφησουμε)και δυο δισκοι 2 διαφορετικες στιγμες game over.
panos0100 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 εε καλα νομιζω και το ups κανει δουλεια αλλα οχι 100% πχ σε σωζει απο ανωμαλιες στο ρευμα περιπου στο 80% αλλα οχι τελειως, εχω κι εγω ενα τετοιο και συνεχεια τσακ τσακ κανει πραγμμα που συμαινει οτι δουλευει ο σταθεροποιητης του, αλλα με τετοιο ρευμα τι να κανει
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 εε καλα νομιζω και το ups κανει δουλεια αλλα οχι 100% πχ σε σωζει απο ανωμαλιες στο ρευμα περιπου στο 80% αλλα οχι τελειως, εχω κι εγω ενα τετοιο και συνεχεια τσακ τσακ κανει πραγμμα που συμαινει οτι δουλευει ο σταθεροποιητης του, αλλα με τετοιο ρευμα τι να κανει σιγουρα και τα Ups δενειναι πανακεια εκτος αν ειναι Online.απο την αλλη καλως η κακως υπαρχουν δυο μεγαλες κατηγοριες ups. τα ups Που λεγονται apc smart και ειναι Ups Με @@ και τα @@ ups τα οποια ειναι για τα μπαζα.στο apc smart ρυμιζεις τα παντα.ποτε θα δωσει απο την battery ποτε θα κανει avr απλα τα παντα.οποτε γλυτωνεις παρα παρα πολλα που αλλα ups δεν τα πιανουν καν.
john654321 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγή τροφοδοτικού;; είπες.. έχεις κάνει τέστ με το memtest και σου είχε βγάλει error;; εξακολουθείς να το δουλεύεις έτσι ακόμα; κατι μου χε βγαλει δεν θυμαμαι , δεν με πολυ ενοιαξε να σου πω το τροφοδοτικο δνε το πειραζω μια χαρα δουλευει ;p ναι ακομα ετσι ειμαι αλλα οποτε θελει κολαει σημερα πχ δεν κολησε καθολου. μου πεταει και καμια φορα μπλε οθονη στα windows 8 αλλα ενταξει δεν εχω ορεξη να δωσω πολυ σημασια ειναι καιρος να παω διακοπες
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 κατι μου χε βγαλει δεν θυμαμαι , δεν με πολυ ενοιαξε να σου πω το τροφοδοτικο δνε το πειραζω μια χαρα δουλευει ;p ναι ακομα ετσι ειμαι αλλα οποτε θελει κολαει σημερα πχ δεν κολησε καθολου. μου πεταει και καμια φορα μπλε οθονη στα windows 8 αλλα ενταξει δεν εχω ορεξη να δωσω πολυ σημασια ειναι καιρος να παω διακοπες Καλο θα ειναι αν ειναι να μην αλλαξεις το pc να τσεκαρεις τις μνημες για αρχη με τον τροπο που γραφω παραπανω για να δεις τι μπορει να φταιει.μπορει να ειναι κατι απλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα