Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι ασχετος με το θέμα, αν κάνω κατάθεση και μου πουν οτι ακυρώνεται η παραγγελία τα χρήματα πως τα παίρνω πίσω?Θα πρέπει να τους δώσω δικό μου λογαριασμό σε τραπεζα για να βάλουν τα χρήματα?Και πόσο χρόνο παίρνει συνήθως για να επιστραφούν?

δεν είναι στάνταρ το διάστημα που θα κάνει να επιστραφεί το ποσό αν χρειαστεί κάτι τέτοιο..
  • Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάτι έχει παίξει με την Patriot και βλέπω παντού σκοτωμένες παρτίδες σε μνήμες από χτές κι εδώ στην Αγγλία.

Το έχει ψάξει κανείς σας, ή έχει βγεί κανένα b' stock με κακής ποιότητας κολλήσεις και θα τρέχει κόσμος και κοσμάκης?

Δημοσ.

Κάτι έχει παίξει με την Patriot και βλέπω παντού σκοτωμένες παρτίδες σε μνήμες από χτές κι εδώ στην Αγγλία.

Το έχει ψάξει κανείς σας, ή έχει βγεί κανένα b' stock με κακής ποιότητας κολλήσεις και θα τρέχει κόσμος και κοσμάκης?

Επειδή ψάχνομαι για RAM και ειδικά για Patriot, την προηγούμενη εβδομάδα είχα πετύχει στο ebay 16αρες στα 35 ευρώ κάπου αλλά τελικά έκλεισαν αρκετά παραπάνω. Δεν ασχολήθηκα γιατί το θεώρησα κομπίνα.

Το έχω κρατήσει το link http://www.ebay.com/itm/Patriot-Viper-3-PV316G160C9K-16GB-Memory-Module-Kit-DDR3-2-x-8GB-1600MHz-24-/330938272306?pt=US_Memory_RAM_&hash=item4d0d754a32

Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη αυριο ( σε πεντε λεπτά δηλαδή :P ) είναι Κυριακή να τις παραγγείλω απο τώρα μεσω paypal μηπως τελειωσει η προσφορά; Και να τους παρω τηλεγωνο από Δευτερα;

Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη αυριο ( σε πεντε λεπτά δηλαδή :P ) είναι Κυριακή να τις παραγγείλω απο τώρα μεσω paypal μηπως τελειωσει η προσφορά; Και να τους παρω τηλεγωνο από Δευτερα;

Τις 16άρες έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να τις παραγγείλεις πια, μόνο τις 8άρες...

Δημοσ.

Τις 16άρες έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να τις παραγγείλεις πια, μόνο τις 8άρες...

Ναι τις 8αρες 8ελω ετσι και αλλιως (μονο για τις 8αρες εχω λευτα στην paypal) να τις παρω και χωρις να κανω τηλεφονημα; Ειναι σιγουρο τοι μπορω να παρω τα λευτα μου πισω να γινει κατι; right ;

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο κακό είναι ότι δεν βάζουν στις μητρικές αρκετές υποδοχές για μνήμη μόνο στο 2011 οι υπόλοιποι στο well κάναμε piss ? :P

Αντί να είναι πλειοψηφία το 64/128άρι βάλεκιάλομπαρμπάρι μας έχουν με ένα φτωχό 32άρι άδικία.Τί να φτουρήσει το 32 + 32 ο δίσκος απο την στιγμή που ανοίγω 328.256 καρτέλες και φεύγει ο μισός δίσκος για να τις φορτώσει. :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, μιας και το πηρα αργα πρεφα δεν μπορεσα να παρω τα 16Gb  :fear: εαν πηρε καποιος αρκετα κομματια και θελει να κανει καμια καλη εδω ειμαστε.

Μπορει να γινει αγορα ή ανταλλαγη με αλλα 2χ8Gb. 

Αν και αυτο που βλεπω στο τελος ειναι να γεμιζουν οι αγγελιες  :-(  τεσπα.

Δημοσ.

Τσίμπησα δύο σετ των 16 GB (επειδή δεν φαίνεται ο σύνδεσμος παραγγελίας δεν σημαίνει πως δεν λειτουργεί κιόλας ;p).

Από βδομάδα βλέπω να τσιμπάω και τίποτα άλλο αλλά δεν πειράζει. Refund στο PayPal και όλα OK.

Παίζει βέβαια και να μη δουλεύουν πάνω σε μητρική M4A785TD-V EVO όπου τώρα έχω τέσσερα αρθρώματα Kingston KVR1333D3N9/4G.

Προφανώς δεν πρόκειται να αποκαλύψω τον σύνδεσμο παραγγελίας... όποιος ασχολείται με web development μπορεί να τον βρει άνετα μόνος του. Σίγουρα κάποιο λόγο έχουν που τον έβγαλαν, απλά ένιωθα left out και είπα να ρίξω μια παραγγελία για το χαβαλέ. ^_^

Δημοσ.

το θέμα είναι να τις πάρεις, οχι να τις παραγγείλεις. αν εχουν διαθεσιμα κομματι και οι τιμες ειναι σωστες, τοτε θα ξαναβγουν...αλλιως, δεν.

Δημοσ.

Τσίμπησα δύο σετ των 16 GB (επειδή δεν φαίνεται ο σύνδεσμος παραγγελίας δεν σημαίνει πως δεν λειτουργεί κιόλας ;p).

Προφανώς δεν πρόκειται να αποκαλύψω τον σύνδεσμο παραγγελίας... όποιος ασχολείται με web development μπορεί να τον βρει άνετα μόνος του. Σίγουρα κάποιο λόγο έχουν που τον έβγαλαν, απλά ένιωθα left out και είπα να ρίξω μια παραγγελία για το χαβαλέ. ^_^

http://www.topsystems.gr/cart.php?action=add&product_id=110119

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...