Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά θα δώσουν προτεραιότητα σε αυτούς που παρήγγειλαν πρώτοι και πλήρωσαν ήδη...Για τις 10 που έχουν όπως λένε. Μετά βλέπουμε!!!!!! :-D  :-D  :-D

δεν εχει σημασια αν εχεις πληρωσει η οχι οσον αφορα την προτεραιοτητα, τους ρωτησα στο τηλεφωνο οταν εκανα την παραγγελια.

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν εχει σημασια αν εχεις πληρωσει η οχι οσον αφορα την προτεραιοτητα, τους ρωτησα στο τηλεφωνο οταν εκανα την παραγγελια.

Ωραία!Οπότε παίζουμε με το πόσες θα μπορεί να δώσει ο προμηθευτής!Ε ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουν!!! :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Δημοσ.

Δηλ. εγώ έχω κάνει παραγγελία 4:20 με κατάθεση. Έχω προτεραιότητα ? Θα με ειδοποιήσουν να βάλω τα λεφτά ή θα πρέπει να το κάνω από μόνος μου χωρίς να ξέρω αν θα ολοκληρωθεί η παραγγελία ?

Δημοσ.

Δηλ. εγώ έχω κάνει παραγγελία 4:20 με κατάθεση. Έχω προτεραιότητα ? Θα με ειδοποιήσουν να βάλω τα λεφτά ή θα πρέπει να το κάνω από μόνος μου χωρίς να ξέρω αν θα ολοκληρωθεί η παραγγελία ?

Εγω θα περιμενα να με ειδοποιήσουν πρωτα παντως, δεν θα το ρισκαρα αν ηταν να πληρωσω με καταθεση...

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά μην κάνετε καταθέσεις έτσι!!!Άλλο το Paypal άλλο η κατάθεση στην τράπεζα. Ούτως ή άλλως λογικά πάμε για ομαδικό πιστόλι!

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα γιατί να πέσουν μηνύσεις φιορε ? Ειπαμε πως έχει αλλοι θα παραλάβουν άλλοι όχι ζησε με αυτό. Κατευθείαν να το πατε στο άλλο άκρο. Για κάτι τέτοια απλά επανάσταση κάνετε για άλλα απλα κάθεστε. Εχει κάποια κομμάτια στοκ όποιος πρόλαβε θα πάρει για τους άλλους θα δούμε. Ήταν πολύ φιλικοί στο τηλ και απο τον τόνο της φωνής τους κατάλαβα οτι μιλούσαν ειλικρινά.

• Like 2
Δημοσ.

AiWaaa πλάκα έκανα...Χαλάρωσε λίγο...Έβαλα και  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  αμέσως μετά για να γίνω κατανοητός. Έλεος κάποιοι αμέσως να ξεθάψετε το τσεκούρι του πολέμου! Εννοείται ότι κάποιοι θα παραλάβουν κάποιοι όχι. Είμαι απόλυτα δεκτικός σε αυτό.

Δημοσ.

Ετυχε να ημουν με τον ξαδερφο μου σ'ενα ιντερνετ καφε και τις ειχαν παραγγειλει τουλαχιστον 25 ατομα και κατα πασα πιθανοτητα και ο ιδιοκτητης του καταστηματος.

Δεν μπηκα καν στην διαδικασια αν και το σκεφτηκα πολυ.

Μακαρι ομως να παραλαβουν ολοι οσοι εχουν κανει παραγγελια γιατι εχουμε δει πολλα ακυρα εδω μεσα και ειδικα οταν ειναι τριημερο.

Δημοσ.

Τι ώρα έγινε αυτο χερ ? Φιορε απλά μην αναφέρεις τετοιες λέξεις γιατί κάποιοι εκει θα στραφούν στο τέλος και είναι κρίμα γιατί μέχρι τώρα το μαγαζί μας φέρθηκε σταράτα και με ευγένια.

Δημοσ.

Τέλος πάντων...Πάντως η πρόθεση μου δεν ήταν με βεβαιότητα να τα βάλω με το κατάστημα. Το σταράτα και με ευγένεια ας κριθεί από το αποτέλεσμα πάντως.

Δημοσ.

Τι ώρα έγινε αυτο χερ ? Φιορε απλά μην αναφέρεις τετοιες λέξεις γιατί κάποιοι εκει θα στραφούν στο τέλος και είναι κρίμα γιατί μέχρι τώρα το μαγαζί μας φέρθηκε σταράτα και με ευγένια.

Εκεινη την ωρα που μπηκε το θεμα εδω.

Ακουσα που το κουβεντιαζαν και ειπα να μπω μετα εδω να δω τι γινεται και αν υπαρχει σαν θεμα.

Δημοσ.

μακαρι αλλα δεν το πολυπιστεύω...

Ελπίζω να μην υπάρξει κανα θέμα με τα λεφτά πάντως...

Εγώ πλήρωσα με paypal.

Δημοσ.

Επειδή είμαι ασχετος με το θέμα, αν κάνω κατάθεση και μου πουν οτι ακυρώνεται η παραγγελία τα χρήματα πως τα παίρνω πίσω?Θα πρέπει να τους δώσω δικό μου λογαριασμό σε τραπεζα για να βάλουν τα χρήματα?Και πόσο χρόνο παίρνει συνήθως για να επιστραφούν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...