Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ότι πιθανόν δεν θα τις πάρεις ποτέ το σκέφτηκες ? Μην κανετε σχεδια γελάει ο θεος. Πρέπει να έχουν γίνει ειδη πανω πο 200+ παραγγελίες..

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα περιμένω μέχρι την Τρίτη που ελπίζω να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για να κάνω κατάθεση αν και βασικά το άκυρο το έχω σίγουρο.

Λεω να παρω τηλ την Δευτερα αν ειναι ανοιχτα να δω τι θα μου πουν...και τι γινεται αν δεν εχουν ram να στειλουν...γιατι κανεις δεν επιστρεφει χρηματα και αν τα δωσουν πισω θα παρει κανα μηνα.

Δημοσ.

ανοιχτα είναι την δευτέρα ετσι μου είπαν τουλάχιστον

Αντε να δουμε γιατι κατι μου λεει οτι μπορει να φαμε πορτα παλι οι περισσοτεροι.

''looks too good to be true....''

Οντως!

Δημοσ.

το ότι πιθανόν δεν θα τις πάρεις ποτέ το σκέφτηκες ? Μην κανετε σχεδια γελάει ο θεος. Πρέπει να έχουν γίνει ειδη πανω πο 200+ παραγγελίες..

καλά, ναι τι πιο πιθανό είναι αυτό αλλα θεωρητικά θα μπορούσαν να συνεργαστούν ? Απ ότι βλέπω έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά..

συγγνώμη εάν γίνομαι κουραστικός  :X

Δημοσ.

Πήρε κανένας τηλέφωνο; (sorry που δεν διαβάζω 7 σελίδες)

Με βάση αυτό:

Ωράριο Λειτουργίας του καταστήματός :
Δευτέρα 09:00 - 17:00
Τρίτη 09:00 - 21:00
Τετάρτη 09:00 - 17:00
Πέμπτη 09:00 - 21:00
Παρασκευή 09:00 - 21:00
Σάββατο 09:00 - 17:00

όποιος έκανε τηλεφωνική παραγγελία ίσως να πάρει μνήμες. Για τους υπόλοιπους, καλή τύχη παιδιά αλλά λάθη του Σαββάτου λίγο πριν ή λίγο μετά το κλείσιμο του μαγαζιού είναι απλά διαφήμιση+τρολάρισμα.

Δημοσ.

γινανε τηλεφωνα και οντως ειπανε η προσφορα ειναι σωστη!

Σε λαπτοπ μπαινουν?

οχι φυσικα :D

• Like 2
Δημοσ.

Nαι εγραψαν 1-2 λιγο πριν τις 5 οτι πηραν τηλεφωνο και τους ειπαν οτι ισχυει κανονικα η τιμη κλπ (αλλα εχουν 10 τμχ και τα υπολοιπα θα γινουν παραγγελια).

Αν μιλανε σοβαρα, πιστευω οτι τα 10τμχ θα δωθουν. Για τα υπολοιπα θα κραταγα (ΠΟΛΥ) μικρο καλαθι...

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά θα δώσουν προτεραιότητα σε αυτούς που παρήγγειλαν πρώτοι και πλήρωσαν ήδη...Για τις 10 που έχουν όπως λένε. Μετά βλέπουμε!!!!!! :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Τα 16gb πάντως δεν έχει link για παραγγελία. Αναγκαστηκά παράγγειλα 8gb για καβάτζα αν κάτσει που δεν το βλέπω βέβαια...

Δημοσ.

Μπαίνω από κινητό να κάνω παραγγελία αλλά δεν μου βγάζει πουθενά "προσθήκη στο καλάθι".<br>

Παίζει να σταμάτησε η προσφορά?<br>

Πουθενά δεν τις βγάζει εξαντλημενες.<br><br>

Όχι ότι ελπίζω να τις πάρω αλλά έτσι για το γμτ,να μην λέω ότι δεν προσπάθησα :-P

Εδιτ: τώρα είδα το ποστ αποπάνω.

Δημοσ.

Στις 8άρες μπορείς να παραγγείλεις. 16 δυστυχώς όχι. Αυτό είπα και ακριβώς απο πάνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...