Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω με κάθε επιφύλαξη ότι μέσω του bios μπορείς να επιλέξεις σε τι χρονισμο (mhz) θα τρέχει η μνήμη για να μην τρως bsods... και εμένα υποστηρίζει με o.c. 2000mhz αλλά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα... ας μιλήσει και κάποιος πιο έμπειρος.

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν χεις προβλημα, απλα θα τρεχουν εως 1333 παρολο που ειναι 1600 ή 2144.

*The maximum 16GB memory capacity can be supported with 8GB or above DIMMs (duhhh...αφου εχει 2 σλοτς -_-)...

Δεν πειραζει ας τρεχουν 1333 αφου τοσο παει τι να κανω τωρα B)

Αρα παραγγελνω

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πειραζει ας τρεχουν 1333 αφου τοσο παει τι να κανω τωρα B)

Αρα παραγγελνω

Το θεμα ειναι πως το pc σου πλεον θα λειτουργει στο μαξιμουμ των δυνατοτητων του οσον αφορα τη μνημη RAM ^_^

Δημοσ.

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο. Μου είπαν πως η τιμή ισχύει το έλενξαν απο τον προμηθευτή και οτι στοκ έχουν 10 κομμάτια. Τους ρώτησα

τι θα γίνει με τις παραγγελίες και μου έιπαν οτι θα προσπαθήσουν να τις καλύψουν και οτι αύριο θα έχουμε καθαρότερη εικόνα και δευτέρα θα μας ενημερώσουν για το τι θα γίνει. Επίσης γέλαγε διότι είπε οτι έχει δεχτεί 80 και παραγγελίες.. 

Δημοσ.

80 παραγγελίες και ποιος ξέρει από πόσα κομμάτια... εγώ έχω 2 παραγγελίες από 1 set 2x8gb , μία στο όνομα μου και μία στο όνομα φίλου (για τον ίδιο).

Δημοσ.

και απο νωρις τελος στο παρτυ?

τι σοι μαγαζι ειναι αυτο που θα δεχτει λαβει κοντα στο 1000ρικο απο ολους μας και μετα να εχει αποθεμα μονο για 4-5 απο μας.. γιατι 10 κομματια καπου εκει αντιστοιχει στην κατασταση που επικρατει.

Δημοσ.

Παρηγγειλα και εγώ παιδιά 2*8. Λέτε να κάνουμε κατάθεση και να έχουμε τρεχαματα μετά;;

Εγώ πάντως θα περιμένω μέχρι την Τρίτη που ελπίζω να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για να κάνω κατάθεση αν και βασικά το άκυρο το έχω σίγουρο.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω τις 2x4, θα μπορέσω όμως να τις κουμπώσω διπλα στις corsair της υπογραφής μου ; (σύνολο 12gb)

, εννοώ θα λειτουργούν μαζί η θα έχουν θέμα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...