Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι σου είναι όμως το μυαλό...

123 λίρες στο amazon και εμείς λέμε "και αν????"

οι 16αρες συνολο κανουν ναι γιατι ειναι υψηλοτερα χρονισμενες (ειναι και 8gb παραπανω!). μπορεις να πουλησεις αυτες που ηδη εχεις και να βγαλεις και κατι ψιλα ενω παραλληλα βελτιωνεις το συστημα σου. 

Ευχαριστώ! Και κάτι άλλο: Μπορώ να βάλω 4Χ8gb???

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λεει για αντικαταβολη-πιστωτικη-τραπεζα-paypal...Εγω εβαλα παραλαβη απο καταστημα....Τσιμπησα δυο και μενει να δουμε αν παραλαβουμε..Θα πουλησω και τα 8GB Corsair στα 1600 που εχω και μια χαρα...

Δημοσ.

Που επιλέγεις παραλαβή από το κατάστημα ? Με τον ένα χρόνο τι να παίζει ? είναι νόμιμο ? Πόσο έχουν έξοδα αποστολής και αντικαταβολής ? Πότε θα κάνει ξαστεριά ? :P

επιλέγεις παραλαβή από κατάστημα κατά την ολοκλήρωσει της παραγγελίας. με τον ένα χρόνο δεν νομίζω να έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα... σε τελική ανάλυση αν κάτσει μούφα το προϊόν θα φανεί στις πρώτες μέρες. τα έξοδα αποστολής είναι 2.5 ευρώ αν θυμάμαι καλά (κάτι λιγότερο από 3 ευρώ τέλος πάντων), αντικαταβολή δεν υποστηρίζει... δεν έχω ενημέρωσει για ξαστεριά

Δημοσ.

Εμενα γραφει Αμέσως μόλις στείλετε την πληρωμή, η παρραγελία σας θα ολοκληρωθεί.:
Το οφειλόμενο ποσό της παραγγελίας σας είναι €31,90 EUR (δηλαδη πρεπει να παω απο εκει και να το πληρωσω για να υπαρχει εξελιξη στην παραγγελια;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ @spook τελικά μου έδειξε 4 ευρώ μεταφορικά άπαπα. Έβαλα μια παραλαβή από το κατάστημα  αλλά κάτι έγραψε για πληρωμή πρώτα ιιιιιι ελπίζω να μην αληθεύει αφού επέλεξα εξόφληση στο κατάστημα.

Thanks for Your Order!

Η παραγγελία σας στάλθηκε σε μας, αλλά χρειάζεται να πληρωθεί, προκειμένου να ολοκληρωθεί.

Αμέσως μόλις στείλετε την πληρωμή, η παρραγελία σας θα ολοκληρωθεί. Το οφειλόμενο ποσό της παραγγελίας σας είναι €63,80 EUR. Οδηγίες για την πληρωμή της παραγγελίας σας παρουσιάζονται παρακάτω:

Type instructions to pay by visiting your retail store in here.

και με αυτό τι παίζει Παλλήνη θα παραλάβουμε ? 

Ιούνιος 2013 : Μεταφερόμαστε στο νέο μας χώρο στη Παλλήνη.

Νεα Στοιχεία Εταιρείας :

Δ/νση  : Κουντουριώτου 3, 15351, Παλλήνη

Τηλεφωνικό κέντρο: 211.7901324

Τηλ.    : 210. 6006.405,  Τηλ & Φαξ : 210. 6081.096

email   : [email protected]

Δημοσ.

το ανέφεραν και παραπάνω ότι απαιτείται προεξόφληση για να προχωρήσει η παραγγελία...

ναι, δεν τις εχουν σε αποθεμα τις μνημες, θα της παραγγειλουν και εως παρασκευη "λεν" θα ειναι εκει

Δημοσ.

Δηλαδη πρεπει να παμε να τις πληρωσουμε και να ξαναπαμε να παραλαβουμε....Τελικα Παλληνη ή Αγια Παρασκευη;

Δημοσ.

Ρε παιδιά με την εγγύηση τι παίζει? Γιατί γράφει 1 χρόνο μόνο??

Γλiέπω να τρώει καμιά μήνυση για παραβίαση πατέντας της Apple :P   

• Like 2
Δημοσ.

κάνε ένα τηλεφώνο μην κάνεις τσάμπα βόλτα στην Αθήνα, δεν ξέρω και τις περιοχές και αν είναι κοντά ή βολεύει ηλεκτρικός...

Δημοσ.

Δηλαδη πρεπει να παμε να τις πληρωσουμε και να ξαναπαμε να παραλαβουμε....Τελικα Παλληνη ή Αγια Παρασκευη;

Μπορείς να καταθέσεις σε τράπεζα και να γλυτώσεις το ένα ταξίδι και να απολαύσεις ουρά αντιθέτως.

Δημοσ.

δεν νομιζω να ισχυει ο ενας χρονος. αν στειλεις στην Πατριοτ μετα κατευθειαν

νομιζω θα χεις κανονικα RMA αν χρειαστει κατι. (...ελπιζω δηλαδη)...

Δημοσ.

Παιδια εχω αυτη την μητρικη  http://www.asus.com/Motherboards/P8H61_PRO/

και υποστηριζει εως 1333, λετε να εχω προβλημα? η μητρικη λεει στο σιτε της asus οτι ειναι memory ok  δηλαδη οτι μνημη και να μπει πανω παιζει...

Πειτε μου καποιος σιγουρα για να παρω και εγω 16GB!!!

Δημοσ.

Παιδια εχω αυτη την μητρικη  http://www.asus.com/Motherboards/P8H61_PRO/

και υποστηριζει εως 1333, λετε να εχω προβλημα? η μητρικη λεει στο σιτε της asus οτι ειναι memory ok  δηλαδη οτι μνημη και να μπει πανω παιζει...

Πειτε μου καποιος σιγουρα για να παρω και εγω 16GB!!!

δεν χεις προβλημα, απλα θα τρεχουν εως 1333 παρολο που ειναι 1600 ή 2144.

*The maximum 16GB memory capacity can be supported with 8GB or above DIMMs (duhhh...αφου εχει 2 σλοτς -_-)...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...