Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η ψηφοφορία πιστεύω εγώ...

για καποιο λογο εχω την εντυπωση οτι εχεις δικαιο

• Moderators
Δημοσ.

O μονος λογος μπορει να ειναι οτι πιθανον μπαινουν στο θεμα κυριως αυτοι που παρηγγειλαν, αν και προσωπικα τα νουμερα ειναι οπως τα περιμενα λιγο-πολυ. 

Δημοσ.

O μονος λογος μπορει να ειναι οτι μπαινουν στο θεμα κυριως αυτοι που παρηγγειλαν, αν και προσωπικα τα νουμερα ειναι οπως τα περιμενα λιγο-πολυ. 

Μόνο που το πρώτο θα έπρεπε να λέει "Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια και είπα να καβαντζώσω μία τετράδα να τις μοσχοπουλήσω" :P

Εγώ ένα σετάκι παρήγγειλα αλλά καλύτερα που δεν ήρθε γιατί προσωρινά ανέβαλα το media station/server που έλεγα να κάνω και γλίτωσα τα έξοδα :) 

Δημοσ.

Μόνο που το πρώτο θα έπρεπε να λέει "Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια και είπα να καβαντζώσω μία τετράδα να τις μοσχοπουλήσω" :P

Εγώ ένα σετάκι παρήγγειλα αλλά καλύτερα που δεν ήρθε γιατί προσωρινά ανέβαλα το media station/server που έλεγα να κάνω και γλίτωσα τα έξοδα :)

Συγνώμη ρε συ αλλά θέλεις να πεις ότι 150 άτομα που παράγγειλαν το έκαναν για να τις πουλήσουν μετά σε τιμή κανονική;

Δημοσ.

Συγνώμη ρε συ αλλά θέλεις να πεις ότι 150 άτομα που παράγγειλαν το έκαναν για να τις πουλήσουν μετά σε τιμή κανονική;

Όχι βέβαια, δεν τους βάζω όλους στο ίδιο καλάθι!! Και αν δεις λέω ότι παρήγγειλα κι εγώ κι έχω ψηφίσει κιόλας άρα αν εννοούσα κάτι τέτοιο, έβαζα κι εμένα μέσα (lol)...

Απλά δεν μιλάμε για 65 κομμάτια όπως μπορεί να φαίνεται για κάποιον στο poll αλλά για 200+ απ'ότι κατάλαβα (και πολλοί πήραν 1-2, που πήγαν οι υπόλοιπες??) και επειδή συνεχώς αυξάνονται αυτοί, οι οποίοι εμπορεύονται πράγματα που έχουν βρει εδώ και τους έχω σιχαθεί, γιαυτό έδωσα έμφαση...

(Βέβαια, αυτοί που το πράττουν αυτό συνήθως δεν γράφουν στο εκάστοτε τόπικ ή ακόμα και να γράφουν φροντίζουν να έχουν και μερικά ακόμα accounts για να κάνουν τη δουλειά!!!)

• Like 6
Δημοσ.

Σε λίγο θα ισοφαρίσουν αυτοί που δεν παρήγγειλαν με αυτοί που παρήγγειλαν...

Οκκκκκκκκκκ

Δημοσ.

σοβαρα περιμενετε οι διαφοροι καιροσκοποι των αγγελιων να συμμετασχουν στην ψηφοφορια?

πιστευετε επισης οτι ολες οι αγορες εγιναν απο μελη του insomnia?

Δημοσ.

σοβαρα περιμενετε οι διαφοροι καιροσκοποι των αγγελιων να συμμετασχουν στην ψηφοφορια?

πιστευετε επισης οτι ολες οι αγορες εγιναν απο μελη του insomnia?

έκανε ένας φίλος μου, μη μέλος του insomnia.

Δημοσ.

Ασχολήθηκε να τους τα χώσει κανείς που πήρε από τους πρώτους και του έλεγαν για διαθεσιμότητα 15-20 κομματιών και αυστηρή σειρά προτεραιότητας ?

Δημοσ.

Ασχολήθηκε να τους τα χώσει κανείς που πήρε από τους πρώτους και του έλεγαν για διαθεσιμότητα 15-20 κομματιών και αυστηρή σειρά προτεραιότητας ?

μπα... ετσι οπως μπαχαλεψε η ολη φαση ουτε να ξανακουσω τη φωνη του τυπου θελω, ουτε τιποτα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δημοσιεύτηκαν οι αξιολογήσεις στο skroutz... Αποδόθηκε δικαιοσύνη, έστω και εν μέρει...

Edit; 10 αξιολογήσεις, οι 9 μονάστερες, μέσος όρος 3,5 αστέρια;;!;;;;<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δημοσιεύτηκαν οι αξιολογήσεις στο skroutz... Αποδόθηκε δικαιοσύνη, έστω και εν μέρει...

Edit; 10 αξιολογήσεις, οι 9 μονάστερες, μέσος όρος 3,5 αστέρια;;!;;;;<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

μονο 10 ατομα απ'ολους εδω αφησαμε αξιολογηση? χμμ.. 

εν το μεταξυ: 

γι'αυτο βγαινει καπου στο 3,5 που λες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...