Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει κανεις ποσο καιρο κανει για να εμφανιστει η αρνητικη αξιολογηση στο skroutz? γενικοτερα ειμαι περιεργος να δω τι θα απαντησει το καταστημα σε ολες αυτες τις αρνητικες που προκειται να λαβει τις επομενες μερες. 

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και εγώ την ίδια απορία έχω με τον CorpseGrinder γιατί και με την μητρική από τον Κοτσόβολο κάποιοι έλεγαν ότι έστειλαν αρνητική αλλά δεν ανέβηκε ποτέ!? Το ίδιο και τώρα. Μήπως το skroutz δεν θέλει να δυσαρεστήσει τους πελάτες του;

Δημοσ.

Σε 15 μέρες περίπου θα δειτε την αρνητική στο skroutz.Θα στείλη και μαιλ το skroutz οτι εχει παρει έγκριση. 

Δημοσ.

Σε 15 μέρες περίπου θα δειτε την αρνητική στο skroutz.Θα στείλη και μαιλ το skroutz οτι εχει παρει έγκριση. 

απο ποιον χρειαζεται να παρει εγκριση? απ'το καταστημα??

Δημοσ.

απο ποιον χρειαζεται να παρει εγκριση? απ'το καταστημα??

Ναι. Πρέπει να αιτιολογηθεί το κατάστημα στην αρνητική.

Υποθέτω μετά υπάρχει άτομο που βλέπει και τα δύο και αποφασίζει αν θα ανέβει ή όχι.

Δημοσ.

Ναι. Πρέπει να αιτιολογηθεί το κατάστημα στην αρνητική.

Υποθέτω μετά υπάρχει άτομο που βλέπει και τα δύο και αποφασίζει αν θα ανέβει ή όχι.

θα πρεπε να ανεβαινει η αρνητικη σχετικα αμεσα, αφου εγκριθει απ'το σκρουτζ, και το καταστημα αν ενδιαφερεται, να εχει απλα δυνατοτητα απαντησης/αιτιολογησης.  :-(

Δημοσ.

Το κατάστημα έχει 10 ημερολογιακές ημέρες να απαντήσει στην αρνητική. Εάν απαντήσει πριν από τις 10 ημέρες τότε η αξιολόγηση και η απάντηση του καταστήματος ανεβαίνουν μαζί. Εάν δεν έχει απαντήσει μέχρι το πέρας των 10 ημερών, τότε αναρτάται η αξιολόγηση μόνη της.

Δημοσ.

Το κατάστημα έχει 10 ημερολογιακές ημέρες να απαντήσει στην αρνητική. Εάν απαντήσει πριν από τις 10 ημέρες τότε η αξιολόγηση και η απάντηση του καταστήματος ανεβαίνουν μαζί. Εάν δεν έχει απαντήσει μέχρι το πέρας των 10 ημερών, τότε αναρτάται η αξιολόγηση μόνη της.

ετσι μαλιστα! not bad...!

Δημοσ.

Νομίζω ότι το κατάστημα μπορεί να απάντηση και άλλη στιγμή δεν είναι απαραίτητο στο 10 ήμερο απλά αυτό υπάρχει σε περίπτωση που δρομολογηθεί η παραγγελία, να δίνει κάποιες μέρες περιθώριο για να κατέβει η αξιολόγηση ή να τροποποιηθεί (έγινε σε εμένα με το pub...τα γνωστά σε όλους πολύμπριζα τότε :)

Δημοσ.

τα σωστα μαγαζια εχουν διαδικασιες διασφαλισης εγκυροτητας των δραστηριοτητων τους

τουτεστιν αν εβλεπαν τοσες πολλες παραγγελιες θα επιβεβαιωναν τιμες κ σε σχεση με τα αλλα ομοειδη προιοντα 

θα διορθωναν τα λαθη ταχυτατα

θα εκτελουσαν τις παραγγελιες που δεχθηκαν για να μην αμαυρωσουν το ονομα τους

ψιλα γραμματα θα μου πεις εδω στην μπανανα ρεπαμπλικ

καλο ειναι ομως να εχουμε ενα σημειο αναφορας για να μην τρελαθουμε στο τελος

παρελαβε κανεις σας?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...