Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αυτη τη λογικη καποιος αλλος θα μπορουσε να προσθεσει οτι θα πρεπει να κλειδωσουμε ολο το φορουμ.

Αν θεωρείς ότι δε προσφέρει κάτι ουσιώδες το forum, be my guest και κλείδωσέ το όλο. Ποιός είμαι εγώ άλλωστε που θα σε εμποδίσω?

Για το μαγαζί αυτή είναι η γνωμη μου πάντως, τεκμηριωμένη κι αποδεδειγμένη από όλους (ακόμη κι από τα ίδια τα λεγόμενα του καταστήματος).

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω εχω κανει dispute, μου εστειλλαν email δικο τους οτι εκαναν refund αλλα refund δεν εχουν κανει! 

WTF?

Αν σε 2-3 εργάσιμες δεν δείς ενημέρωση από την τράπεζά σου ή το PayPal, σε δουλευουν 100%

Δημοσ.

Εγω εχω κανει dispute, μου εστειλλαν email δικο τους οτι εκαναν refund αλλα refund δεν εχουν κανει! 

WTF?

If you paid by debit or credit card, your refund will go to that card. Otherwise, your refund will go to your PayPal account.

Στάκα μερικές μέρες και θα δεις την κίνηση στην κάρτα. 

Δημοσ.

WTF?

Θα πρεπει να ερθει email απο το paypal. Αν παρεις τετοιο email (θα λεει κατι σε στυλ "your payment has been refunded") τοτε σιγουρα εχει γινει η κινηση και θα περιμενεις απλα να εμφανιστει στο λογαριασμο σου σε λιγες μερες οπως λενε και οι υπολοιποι ;)

Αν δεν δεις mail απο paypal κατι παιζει...

• Moderators
Δημοσ.

Αν θεωρείς ότι δε προσφέρει κάτι ουσιώδες το forum, be my guest και κλείδωσέ το όλο. Ποιός είμαι εγώ άλλωστε που θα σε εμποδίσω?

Μα αυτο σου λεω, οτι διαφωνω! Με τη λογικη σου αυτη, της διαφημισης, θα επρεπε να μην υπαρχει η ενοτητα αλλα και ολο το διαδικτυο!

Το τοπικ ειναι χρησιμο να ειναι ανοικτο για την ενημερωση και feedback του κοσμου που "εμπλεξε" σε μια διαδικασια να παρει τα χρηματα του πισω, οποιος δεν εχει ενδιαφερον ας μην προσπαθει να το κλεισει με οποιον τροπο εμμεσο η αμεσο.

• Like 4
Δημοσ.

Θα πρεπει να ερθει email απο το paypal. Αν παρεις τετοιο email (θα λεει κατι σε στυλ "your payment has been refunded") τοτε σιγουρα εχει γινει η κινηση και θα περιμενεις απλα να εμφανιστει στο λογαριασμο σου σε λιγες μερες οπως λενε και οι υπολοιποι ;)

Αν δεν δεις mail απο paypal κατι παιζει...

Αυτο ακριβως, δεν ελαβα mail απο Paypal  για αυτο και ανησυχώ!

edit: Μόλις το έλαβα :P

Δημοσ.

Μα αυτο σου λεω, οτι διαφωνω! Με τη λογικη σου αυτη, της διαφημισης, θα επρεπε να μην υπαρχει η ενοτητα αλλα και ολο το διαδικτυο!

(...συμπληρώνω...) Δε θα έπρεπε να υπάρχουν και οι δεινόσαυροι και τα μυρμήγκια και οι παπαγάλοι και οι κάμπιες και ο superman (...με τη δική σου λογική...)

Είμαστε στο τόπικ προσφορές να σου θυμήσω. Δεν αποτελεί προσφορά λοιπόν (ή πλέον), μιας και δεν υπήρξε πραγματική προσφορά ουδέποτε όπως θα κατάλαβες. Δεν παρέλαβε κανείς όπως επίσης θα κατάλαβες και η αξιοπιστία του καταστήματος φάνηκε κι επιβεβαιώθηκε, όπως επίσης θα κατάλαβες.

Δημοσ.

Μόλις έλαβα 2 email (1 από paypal) για refund.

Η 1η μου παραγγελία που έβαλα τρόπο πληρωμής κατάθεση ακόμα είναι στο awaiting payment. Λέτε να μου τις στείλουν  :-D

Δημοσ.

Case closed και εδώ. Πηρα και εγώ με τη σειρά μου τα 2 μηνύματα απο το paypal και ένα από το κατάστημα ότι η παραγγελία έγινε refunded.

Ξέρει κανείς σε πόσες περίπου μέρες θα φανούν στο λογαριασμό;

Δημοσ.

Με "προκαλεις" τωρα  :) να βαλω στο θεμα poll ερωτηση με επιλογες απαντησης : παρηγγειλα / δεν παρηγγειλα...

Οποιος εχει καποια ιδεα για καμια ακομα ερωτηση που εχει νοημα να μπει στο poll ας την ριξει εδω...

δεν νομιζω οτι προκαλω κανεναν

εκανα παραγγελια για ενα σετακι 16αρες κ πληρωσα με paypal

το τι καναν οι αλλοι δεν με αφορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως οι μνήμες εξακολουθούν και είναι διαθέσιμες στο site για παραγγελία στα 147Ε.
Στοιχηματίζω ότι αν γίνει τώρα παραγγελία, ξαφνικά θα βρεθεί στοκ...
Τεσπα, και πολύ ασχοληθήκαμε, τους τα είπα ένα χεράκι μαζί με το dispute, τους έκανα και μια αρνητική στο σκρουτζ και ήταν η πρώτη μου και τελευταία μου παραγγελία απ'το συγκεκριμένο μαγαζί, έτσι κι αλλιώς ουδέποτε είχε ανταγωνιστικές τιμές...

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...