Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό καλυμμένος είσαι. Εννοω δηλ. να σε πάρουν να σου πούνε ότι σου στέλνουν τις μνήμες αλλά πρέπει να πας να καταθέσεις το χρήμα.

Δεν μου ειναι ευκολο να παω σε τραπεζα αυτες τις μερες λογω εξεταστικης και γενικα τρεξιματος , ενω με το paypal.... χαλαραααα

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όταν τους πήρες τηλ. δηλαδή δεν σου είπαν κάτι παίζει με τη τιμή?..

Εγώ πήρα να ακυρώσω την πρώτη μου παραγγελία με τις 8GB. Τηλεφώνησε όμως φίλος πριν από εμένα να ρωτήσει αν είναι λάθος η τιμή και του είπαν ότι δεν είναι. Τώρα θα δείξει..

Δημοσ.

εγω του τηλεφωνισα και ολας....του ειπα για το προιον δεν μου ειπαν τιποτα για λαθος τιμη κλπ....απλα μου ειπαν οτι οι παραγγελιες πανε καυτευθειαν εξωτερικο και οτι και πληρωμη στο καταστημα να επιλεξω πρεπει πρωτα να παω να τις πληρωσω και μετα ξεκιναει ι διαδικασια της παραγγελιας....ειδωμεν....εριξα και εγω μια 2*8 με paypal..

Δημοσ.

Δεν μου ειναι ευκολο να παω σε τραπεζα αυτες τις μερες λογω εξεταστικης και γενικα τρεξιματος , ενω με το paypal.... χαλαραααα

Καλά κάτσε να ισχύει και σε βλέπω από την νύχτα έξω από την Πειραιώς για κατάθεση :-D

Δημοσ.

Καλά κάτσε να ισχύει και σε βλέπω από την νύχτα έξω από την Πειραιώς για κατάθεση :-D

Ναι χαλαρά ...αλλά απο τρίτη γτ πέσαμε σε αργίες

Δημοσ.

πηρα τηλεφωνο, τους ειπα οτι

• λογω αργιας θα τραιναριστει  η καταθεση για την Τριτη.

- Κανενα προβλημα

• οι τιμες ισχυουν κανονικα και θα κρατηθουν οσες μνημες εχω παραγγειλει εως την ημερα της καταθεσης?

- Εννοειται, εχουν κατωχυρωθει σε σας και η ποσοτητα και η τιμη τους. 

•Τελεια σας ευχαριστω πολυ

• Like 2
Δημοσ.

ξαναμιλησα μαζι τους για να διαγραφει ενα κομματι της παραγγελιας γιατι το παραεκανα..και.. 

μου ειπε οτι η παραγγελια των μνημων θα γινει την Τριτη απο αυτους και λογικα εως την Παρασκευη θα τις εχουν στο καταστημα.

του ειπα επισης επειδη με ρωτησε οτι την πηρα απο τεχνολογικο φορουμ την προσφορα πρεφα και μου ειπε 1η φορα βλεπει τοσες παραγγελιες για μνημες και οτι εχει γινει χαμος! χαχα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...