Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπαμε

ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

την πληροφορηθήκαμε την επόμενη εργάσιμη (Δευτέρα)

Ναι το ξέρω ότι γίνομαι γραφικός. Απλά τα μαγαζιά δεν πρωτοτυπούν και αρχίζω και βαριέμαι...

Και επιπλέον είχα πει ότι το Top Systems στο τέλος απλά θα διαφημίσει το Public που κάθισε και έδωσε τόσα και τόσα πληκτρολόγια και πάλι πολλοί κλαίγονταν και παραπονούνταν. Τώρα που όλοι πήραν ένα τεράστιο τίποτα; Φταίει ο προμηθευτής.

• Like 1
  • Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Καλα μην βγαινεις τωρα και μας διαφημιζεις και το Public και μας λες και οτι εκανε και κατι σωστο!!! Ελεος!

Μεινετε στο θεμα και οχι... "διαφημισεις" παρακαλω.  :X

• Like 2
Δημοσ.

Η απουσια του bcc και κατ'επεκταση η δημοσιοποιηση μιας λιστας με emails, επιβεβαιωνει τον ερασιτεχνισμο τους για τον οποιο μιλουσαν καποιοι. To κερασακι στην τουρτα ηταν αυτο.

• Like 4
Δημοσ.

εμενα μου εκαναν refund στο paypal

ελπιζω εστω καποια παλικαρια απο εδω μεσα να παραλαβουν

πλεον τα ελληνικα μαγαζια τα βλεπω ως ρουλετα αν κ καταλαβαινω εν μερη 

Δημοσ.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν ζεις κάπου που σου επιτρέπουν να πουλάς "αέρα κοπανιστό"..

Τα ευρωπαϊκά μαγαζιά και ένα - δυο μόνο Ελληνικά αναγράφουν τα αποθέματα τους και πιστέψτε με δεν πουλάνε ακριβότερα επειδή στοκάρουν.. ακούστηκε και αυτό ότι δεν έχουν απόθεμα για να πετύχουν τις καλύτερες δυνατές τιμές που όλοι είδαμε ποιες είναι στην σελίδα τους.. μου θυμίζει τον κινεζο που πουλάει αρωματισμένο αέρα σε κουτάκια.. Απομονώστε τους και αυτούς και όποιον άλλον μεταπράτη έτσι μπορούμε όλοι μας,ένα αφμ μας λείπει..

• Like 2
Δημοσ.

να ειμαστε λιγο ρεαλιστες ολοι μας

οι τιμες ηταν εμφανεστατα λαθος κ ολοι σπευσαμε στην ευκαιρια

το μαγαζι απο την μερια τους αποδειχτηκε κατωτερο ακομα κ των μινιμουμ προσδοκιων επαγγελματισμου,το περιμεναμε κ αυτο

απο κει κ περα κατι αξιωσεις του στυλ παραγγειλα κ το θελω σε αυτη την τιμη ειναι λιγο καπως

για την γκαφα με τα email τωρα ,ενταξει τι να πεις,ερασιτεχνισμος χειριστου επιπεδου  

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

οι τιμες ηταν εμφανεστατα λαθος κ ολοι σπευσαμε στην ευκαιρια

Με "προκαλεις" τωρα  :) να βαλω στο θεμα poll ερωτηση με επιλογες απαντησης : παρηγγειλα / δεν παρηγγειλα...

Οποιος εχει καποια ιδεα για καμια ακομα ερωτηση που εχει νοημα να μπει στο poll ας την ριξει εδω...

Δημοσ.

Καλα μην βγαινεις τωρα και μας διαφημιζεις και το Public και μας λες και οτι εκανε και κατι σωστο!!! Ελεος!

Μεινετε στο θεμα και οχι... "διαφημισεις" παρακαλω.  :X

Δεν κάνω διαφήμιση. Δεν είπα ότι το Public είναι the best of the best. 2 παρόμοια περιστατικά με διαφορά λίγων ημερών σε δύο διαφορετικά μαγαζιά, διαφορετικές αντιμετωπίσεις για τον Χ,Υ λόγο. Και σύγκριση 2 μαγαζιών μεταξύ τους, ανάμεσα σε μερικές χιλιάδες δεν είναι διαφήμιση. Είναι μια απλή σύγκριση.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω ομως δεν βγαζω "νικητη" απο τις δυο αυτες περιπτωσεις. Μην ξεφυγουμε ομως, γι αυτο ειπα και πριν " :X ", ας μεινουμε στο θεμα, συγκρισεις με αλλα... "καλα ή κακα" δεν εχουν πιστευω κανενα νοημα.

Δημοσ.

Οποιος εχει καποια ιδεα για καμια ακομα ερωτηση που εχει νοημα να μπει στο poll ας την ριξει εδω...

# αριθμος τεμαχιων απο α) 2χ4GB (1, 2, more than 2).

# αριθμος τεμαχιων απο β) 2χ8GB  (1, 2, more than 2).

# παρηγγειλα, αλλα δεν πληρωσα ποτε.

# παρηγγειλα, πληρωσα με PayPal.

# παρηγγειλα, εκανα καταθεση (...).

# δεν παρηγγειλα ποτε. 

Δημοσ.

Μιας και τελικά γειώθηκαν όλοι, μπορεί να κλειδωθεί για να μη γίνεται άσκοπη διαφήμιση στο μαγαζάκι της συμφοράς.

Προς Θεού, δεν ανήκω στην κατηγορία όσων παρείγγειλαν και δεν παρέλαβαν, δεν έβαλα παραγγελία καν (ακόμα και γεωγραφικά δε θα μπορούσα και να το ήθελα δηλαδή). Απλά μαγαζιά των οποίων ο επαγγελματισμός είναι αυτοκόλλητο με τον πάτωμα δεν χρήζουν της προσοχής κανενός πιστεύω.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Απλά μαγαζιά των οποίων ο επαγγελματισμός είναι αυτοκόλλητο με τον πάτωμα δεν χρήζουν της προσοχής κανενός πιστεύω.

Με αυτη τη λογικη καποιος αλλος θα μπορουσε να προσθεσει οτι θα πρεπει να κλειδωσουμε ολο το φορουμ.

Δημοσ.

Ελαβα και εγω το γνωστο e-mail, ωστοσο οι παραγγελιες μου ειναι ακομα σε φαση "awaiting fulfilment" και δεν εχω λαβει refund στο paypal...πρεπει να κανω dispute δηλαδη?

Δημοσ.

Μην νομίζεις και εγώ που έκανα dispute το πρωί δεν έχω πάρει το refund και η παραγγελία μου είναι στην ίδια φάση..

Πάντως άμα θες κάνε dispute έτσι απλά για να υπάρχει που λέμε, ίσως πάρουμε πιο νωρίς τα χρήματα μας

Δημοσ.

To να κανουν refund τα χρηματα ειναι υποθεση 2 click απο το paypal και γινεται αμεσα.Τα ακυρωτικα email τα εστειλαν. Τα refund ποτε; Θα το παμε απο μερα σε μερα και αυτο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...