Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενω στο amazon ειναι τσακαλια,με την καρτα που ηταν τελικα η 650ti και διαβεβαιωναν οτι ειναι η 7950,ε;

θα ειδε στο site του προμηθευτη την τιμη και αναλογος επραξε! μετα που ενημερωθηκε και αλλαξε τιμη ο προμηθευτης αρχισαν τα παρατραγουδα...

δεν παιρνω το μερος του καταστηματος αλλα ωρες ωρες νομιζω οτι δεν εχετε  λογικη.

υ.γ

δεν απευθυνομε σε σενα προσωπικα την παραθεση την εκανα τυχαια :-)

δεν συμφωνω καθολου. και ο λογος που δεν συμφωνω καθολου ειναι μεσα στο προηγουμενο μηνυμα μου που παραθεσες...δηλαδη δεν μπορει να δε στον προμηθευτη τιμη 31 ευρω για μνημες που κανουν 150 με στοκ 15-20 κομματια...και να αφησε να γινουν 450 παραγγελιες χωρις φουλ επιβεβαιωση καν για το αρχικο στοκ των 15-20. και οχι μονο αυτο..τις πρωτες ωρες αν επαιρνες τηλ σου λεγε "ναι ναι..καντε καταθεση Τριτη πρωι γιατι Δευτερα ειναι αργια και οι μνημες θα ναι εδω υπολογιζουμε την Παρασκευη!". 

οποτε....αλλος θα πρεπε να αναρωτιεσαι ωρες ωρες αν εχει ή δεν εχει λογικη.    ;) 

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οπως και να έχει το πράγμα ελπίζω κατά πρώτον ο matrixxx να μην κλειδώσει το θέμα και κατά δεύτερον όλοι εμείς να τον βοηθήσουμε προσέχοντας τους χαρακτηρισμούς μας.

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ σωστος ο Μανος.

Ο matrixxx εχει πει αρκετες φορες οτι δεν κλειδωνονται θεματα που ειναι σε αναμονη παραλαβων. Οταν βεβαια αρχιζουμε να εχουμε προβλημα με χαρακτηρισμους το οποιοδηποτε θεμα σε οποιοδηποτε φορουμ του πλανητη μπαινει σε κινδυνο. Να θυμισω τελος οτι το θεμα με το πληκτρολογιο δεν κλειδωθηκε απο τον matrixxx.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω κάτι άλλο γιατί μετά από 23 σελίδες να μπούμε να κάνουμε κριτική για το θέμα,και για αυτούς που έχουν πάρει μέρος σε αυτό με χαρακτηρισμούς του τύπου "κλαψουρίζετε" "κλειδώστε" και ειρωνικό υφακι υποτιμώντας ουσιαστικά συνφουρομιτες μας..

Νομίζετε ότι είναι τόσο σημαντική η γνώμη σας που πρέπει να την καταθέσετε ? Το κριτήριο σας και η ωριμότητα σας είναι +Level 20 από αυτούς ? Η κάτι άλλο που επειδή είναι κ πολύ νωρίς δεν μπορώ να σκεφτώ ? π.χ ανεπτυγμένη κριτική σκέψη ?

Εγώ στα θέματα που δεν με αφορούν δεν κάνω κλικ καν.. και ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να το δει από την δική του πλευρά με τα όποια σωστά η λάθος.. Για άλλους μπορεί να είναι θέμα αξιών και όχι "κλικ" για άλλους μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρων από μια ποδοσφαιρική ομάδα,για άλλους μπορεί να είναι ακόμα κ μια ελπίδα για αποκτήσουν κάτι που αλλιώς δεν θα μπορούσαν...

Δεν θα το αναλύσω...  και κυρίως δεν θα το κριτικάρω γιατί πολύ απλά εγώ δεν είμαι ο Mr Τέλειος.... εκτός αν είμαι.. :P

P.s το λάθος δεν το έκαναν όσοι παρήγγειλαν.. μην το μετατοπίζετε... και κυρίως μην τους κάνετε να νιώθουν άσχημα.. και για να μην παραφραστεί το θέμα και η παρέμβαση μου,εγώ παρήγγειλα ενα σετακι και αφού είδα ότι δεν υπάρχει πιθανότητα πήρα τις παραπάνω μνημουλες που είναι μια χαρά κ το έκλεισα το θέμα στο μυαλο μου.. αλλά δεν μπορώ να υποχρεώσω αλλες "προσωπικότητες" να κάνουν αυτό που έκανα εγώ.. γιατί τις σέβομαι..

Ωραια τα λες.

Για να σου απαντησω στην απορια λοιπον, στο "γιατι να μπουμε", η απαντηση ειναι η εξης:

-Οτι εδω και χρονια σε καθε θρεντ που καποιος δεν παραλαμβανει κατι απο προσφορα, αρχιζει την ιδια στιχομυθια με τους διαφορους αλλους ομοιοπαθουντες. ΙΝΚΑ, μηνυσεις, δικηγοροι, "μαγαζακια", ερασιτεχνες, "θα παω απο εκει μια βολτα να τους τα πω ενα χερακι" κλπ. Χαρακτηρισμοι και απειλες που κρινουν κατ'απολυτο και αυστηροτατο τροπο την δουλεια/το λαθος ενος καλου ή κακου επαγγελματια και δεν δεχονται μυγα στο σπαθι τους αν τους πεις οτι "μπορει και να μην ειναι ετσι". Ειναι λοιπον μια κατασταση που εχει κουρασει σε αυτο το section

-Και δευτερον, να πω οτι ολοι αυτοι που αρχιζουν να γαυγιζουν σε αυτα τα θρεντ καναν πραγματι κατι για να βελτιωθει η κατασταση στην ελληνικη αγορα (απο οσα απειλουν οτι θα κανουν καθε φορα) να ελεγα οκ. Η πλακα ειναι ομως πως πατανε refresh στο section μεχρι να βρουν την επομενη προσφορα "ferari με 5 ευρω" για να παραγγειλουν καμια 10ρια κομματια (συνηθως με σκοπο τη μεταπωληση, αρκετοι). Και θα χτυπησουν παραγγελια ακομα κι αν η επομενη προσφορα ειναι απτο ιδιο "μαγαζακι". Οποτε δεν ειναι λιγο ανουσιο ολο αυτο και αξιο κριτικης?

Στην τελικη , τι με νοιαζει εμενα που πχ παρηγγειλα τις μνημες, αν ο ενας θα κανει μηνυσεις, ο αλλος θα παει μια βολτα απτο μαγαζι να τους τα πει απο κοντα ενα χερακι? Αν ανοιξω το θρεντ, θα το ανοιξω για να δω ποια ειναι η εξελιξη, αν παραδιδουν η οχι τις μνημες σε αλλους και οχι για να μαθω τι θα κανει ο καθενας επειδη δεν του παρεδωσαν με 30 ευρω 16gb ram. Και αν μαθω οτι τελικως δεν παραδιδουν, who gives a fuck, τι ειχα, τι εχασα. 4 μαμημενα κλικ εκανα, ηξερα το too good to be true, γιατι με θεωρω ατομο στοιχειωδους νοημοσυνης, δεν εκατσε, παμε παρακατω και κλαιν.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
  • Like 5
Δημοσ.

Παιδιά η προσφορά στο Topsystems δεν μπήκε Σάββατο όπως πολλοί αναφέρετε, εγώ παραγγελία έκανα αργά απόγευμα Παρασκευής πριν κανα ανοίξει το συγκεκριμένο thread!

ειμαι σιγουρος οτι το μαγαζι θα πει οτι δοθηκαν καμια 20-30αρια σε ατομα που εκαναν παραγγελια απο πεμπτη-παρασκευη που δηθεν ανοιξε η προσφορα και σιγουρα αυτα τα ατομα ειναι εικονικα..δε θα παραλαβει κανεις αληθινος ανθρωπος.

μια χαρα δικαιολογια,κρατηθηκε η προτεραιοτητα+δοθηκαν παραπανω μνημες απο 10-15 που ελεγαν+ζητανε συγγνωμη για τη ταλαιπωρια και το θεμα θα ξεχαστει συντομα.. :P

Δημοσ.

δεν συμφωνω καθολου. και ο λογος που δεν συμφωνω καθολου ειναι μεσα στο προηγουμενο μηνυμα μου που παραθεσες...δηλαδη δεν μπορει να δε στον προμηθευτη τιμη 31 ευρω για μνημες που κανουν 150 με στοκ 15-20 κομματια...και να αφησε να γινουν 450 παραγγελιες χωρις φουλ επιβεβαιωση καν για το αρχικο στοκ των 15-20. και οχι μονο αυτο..τις πρωτες ωρες αν επαιρνες τηλ σου λεγε "ναι ναι..καντε καταθεση Τριτη πρωι γιατι Δευτερα ειναι αργια και οι μνημες θα ναι εδω υπολογιζουμε την Παρασκευη!". 

οποτε....αλλος θα πρεπε να αναρωτιεσαι ωρες ωρες αν εχει ή δεν εχει λογικη.    ;) 

δεν αφησε 450 παραγγελιες..ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ.

βαζω και στοιχημα αν θελεις,οτι την ωρα που εκανε την αλλαγη στις τιμες των προιντων ουτε καν προσεξε αυτες τις μνημες..μετα απο την ποσοτητα των παραγγελιων που εβλεπε θα γελουσαν και τα αυτια του μεχρι να αρχησει να αναρωτιεται.

για αυτο εφερα και παραδειγμα το amazon,που ειναι τεραστιου μεγεθους σε σχεση με την(μπορει και ατομικη) συγκεκριμενη επιχειρηση οτι τα λαθοι γινοντε(για τα iq και τα bbq),μεχρι να ξεκαθαριστει το θεμα ΛΑΘΟΥΣ απο τον προμηθευτη!

αργα το βραδακι του σαββατου,θα αρχισε μαλλον να τον πιανει κρυος ιδρωτας και να αναρωτιεται για τις χαμηλες τιμες ;)

ομως πρεπει να εχεις λογικη για να σκεφτεις εξαρχης οτι ειναι καπως απιθανο να ειναι σωστο το ολο θεμα και η πιθανοτητα να παραλαβεις ειναι μηδαμινη.

οταν πληρωνεις με paypal με σκοπο να τους πιασεις απο τα αρχιδι@ για κατι που εισαι σιγουρος οτι δε θα παραλαβεις τοτε κατι παει στραβα..

• Like 1
Δημοσ.

ΤΑ ΛΕΦΤΑ γιατι τα κραταει?

Λες να μην επιστραφουν? :P

Απλα φανταζομαι οτι χρειαζονται οι τραπεζες or something καποιο χρονο μεχρι να τα βαλουν στον εκαστοτε λογαριασμο.

Δημοσ.

ΤΑ ΛΕΦΤΑ γιατι τα κραταει?

Στείλτου mail να στα επιστρέψει δεν νομίζω να μην στα γυρίσει εκεί μπορείς να τον πας ακόμα και δικαστήριο αν στα κρατάει με το ζόρι...αλλά μάλλον δεν θα το κάνεις ούτε εσύ ούτε κανένας γιατί είναι προσωπικό το θέμα  (τώρα τον κρατάω λέτε, λέμε ) αν μόνος ζητήσω επιστροφή πάνε οι μνήμες ( που ούτοσι άλλος πάνε και ποτέ δεν ήταν να έρθουν ) όλοι εδώ μέσα ξέρουμε πόσο έχουν μην λέμε ότι βρήκα την τιμή και μου ήρθε στο μυαλό ότι θέλω ένα σετακί και μπλα μπλα ... ( δεν το λέω προσωπικά σε εσένα ) γενικά μιλάω :)

Δημοσ.

Ωραια τα λες.

Για να σου απαντησω στην απορια λοιπον, στο "γιατι να μπουμε", η απαντηση ειναι η εξης:

-Οτι εδω και χρονια σε καθε θρεντ που καποιος δεν παραλαμβανει κατι απο προσφορα, αρχιζει την ιδια στιχομυθια με τους διαφορους αλλους ομοιοπαθουντες. ΙΝΚΑ, μηνυσεις, δικηγοροι, "μαγαζακια", ερασιτεχνες, "θα παω απο εκει μια βολτα να τους τα πω ενα χερακι" κλπ. Χαρακτηρισμοι και απειλες που κρινουν κατ'απολυτο και αυστηροτατο τροπο την δουλεια/το λαθος ενος καλου ή κακου επαγγελματια και δεν δεχονται μυγα στο σπαθι τους αν τους πεις οτι "μπορει και να μην ειναι ετσι". Ειναι λοιπον μια κατασταση που εχει κουρασει σε αυτο το section

-Και δευτερον, να πω οτι ολοι αυτοι που αρχιζουν να γαυγιζουν σε αυτα τα θρεντ καναν πραγματι κατι για να βελτιωθει η κατασταση στην ελληνικη αγορα (απο οσα απειλουν οτι θα κανουν καθε φορα) να ελεγα οκ. Η πλακα ειναι ομως πως πατανε refresh στο section μεχρι να βρουν την επομενη προσφορα "ferari με 5 ευρω" για να παραγγειλουν καμια 10ρια κομματια (συνηθως με σκοπο τη μεταπωληση, αρκετοι). Και θα χτυπησουν παραγγελια ακομα κι αν η επομενη προσφορα ειναι απτο ιδιο "μαγαζακι". Οποτε δεν ειναι λιγο ανουσιο ολο αυτο και αξιο κριτικης?

Στην τελικη , τι με νοιαζει εμενα που πχ παρηγγειλα τις μνημες, αν ο ενας θα κανει μηνυσεις, ο αλλος θα παει μια βολτα απτο μαγαζι να τους τα πει απο κοντα ενα χερακι? Αν ανοιξω το θρεντ, θα το ανοιξω για να δω ποια ειναι η εξελιξη, αν παραδιδουν η οχι τις μνημες σε αλλους και οχι για να μαθω τι θα κανει ο καθενας επειδη δεν του παρεδωσαν με 30 ευρω 16gb ram. Και αν μαθω οτι τελικως δεν παραδιδουν, who gives a fuck, τι ειχα, τι εχασα. 4 μαμημενα κλικ εκανα, ηξερα το too good to be true, γιατι με θεωρω ατομο στοιχειωδους νοημοσυνης, δεν εκατσε, παμε παρακατω και κλαιν.

Αυτή είναι η μια πλευρά .. υπάρχει όμως και η άλλη.. έστω και ένας να το σκέφτηκε διαφορετικά από αυτό που περιγράφεις τον αδικείς κ του κάνεις λάθος κριτική με λάθος τρόπο..

Είσαι έξυπνο παιδί και το νόημα το έπιασες απλά θέλεις κ λίγο χρόνο να τα σκεφτείς.. για εμένα το όλο θέμα έκλεισε..

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ έκανα dispute και μου έκαναν άμεσα refund πάντως...Αν κάνουν refund μετά είναι τραπεζικό το θέμα για το πόσο χρόνο θα πάρει. 

Δημοσ.

Ωραια τα λες.

H αλήθεια είναι ότι δε διαφωνώ ιδιαίτερα μαζί σου, αυτή είναι η νοοτροπία του νεοέλληνα ακόμα και σε σοβαρότερα ζητήματα.

Εντάξει, σου υποσχέθηκε ο άλλος ότι δε θα πέσουν κι άλλο οι μισθοί, θα έρθει η ανάπτυξη και δε θα υπάρχουν άνεργοι, κι εσύ που έμεινες άνεργος και ανάπτυξη δε βλέπεις βγαίνεις και λες ότι θα πας να διαμαρτυρηθείς, ότι θα απεργήσεις, ότι θα τους μηνύσεις για προδοσία και ότι την επόμενη φορά θα τους μαυρίσεις  κοκ;

Αφού αύριο όταν σου ξαναπεί τα ίδια πάλι τους ίδιους θα ψηφίσεις ή άλλους που θα σου τάξουν ακόμα περισσότερα.

Έτσι έχουμε μάθει δυστυχώς, να θεωρούμε την κοροϊδία και την αντιμετώπιση ως πρόβατα κάτι το φυσιολογικό και αντί να συζητάμε έστω για κάποια συλλογική προσπάθεια ώστε να μπορέσουμε ίσως κάποια στιγμή να πετύχουμε το δικαίωμα να αντιμετωπιζόμαστε ως πελάτες αυτό που κάνουμε είναι ότι κατηγορούμε τους άλλους επειδή έχουν το θράσος να αντιδρούν κιόλας...

• Like 1
Δημοσ.

μπορει να θελει να χρησιμοπιησει καπου αλλου τα φραγκα σας γιαυτο το τρεναρει.μετα θα σας τα γυρισει.αναγκη για αμεσο μετρητο λεγεται αυτο.

Δημοσ.

Επειδή κάποια στιγμή μίλησα και για ΙΝΚΑ και κάποιοι πλέον το αναφέρουν ειρωνικά για να μας κάνουν επίδειξη της ανωτερότητας τους, έχουμε ή δεν έχουμε δέσμευση χρημάτων, έστω και για ένα Χ χρονικό διάστημα, για παραγγελία που δεδομένα δεν θα ολοκληρωθεί; Δεν είναι απλά η συνηθισμένη περίπτωση Σαββατιάτικου λάθους, κατά την γνώμη μου έστω. Αν σε περιπτώσεις που το λάθος συνοδεύεται και από δέσμευση χρημάτων, εσάς σας φαίνεται normal κατάσταση και δεν πειράζει και πάμε παρακάτω, εντάξει, να ανοίξω μαγαζί να σας κάνω όλους πελάτες. Ούτε καν αρχικό κεφάλαιο δεν θα χρειαστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...