Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα όποια χρηματα τα διαχειρίζονται μια εβδομάδα τωρα κοροϊδεύοντας τους ανθρώπους κ δίνοντας ελπίδα οτι θα είναι μέσα στους 15.. κάνεις δεν θα παραλάβει και εδώ είμαστε..

• Like 2
  • Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@gascp δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα με καμια κυβερνηση δεν θα γινει αυτο που θες. Ειχα μπλεξει με μια παρομοια υποθεση πριν λιγα χρονια και δεν βγαλαμε ακρη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια δεν υποστηριζουμε το μαγαζι καταλαβετε το.τα νευρα μας-σας υποστηριζουμε.

και παω στοιχημα οτι το 95% που παρηγγειλε ηξερε οτι κατα 80% δεν θα παραλαβει τιποτα.απλα καποιοι ειπαν,κατσε να πληρωσω με πιστωτικη paypal οτιδηποτε τελος παντων για να εχω δικαιολογια σε συγκριση με τους υπολοιπους οτι θα παραλαβω.

μεταξυ μας κοροιδευομαστε?ενα ακυρο στο μαγαζακι και τελος....

και οπως ειπε και ενας φιλος απο πανω,πολλα ακυρα εχουμε ριξει σε μαγαζια μικρα μεγαλα αλλα οταν ειναι μια προσφορα,ολοι πεφτουν σαν τα κορακια.οποτε τουλαχιστον για εμενα,οκ πειτε οτι εχετε να πειτε.και εχετε και δικιο.αλλα το αποτελεσμα δεν θα αλλαξει....μνημες γιοκ.να ηταν καμια τιμη αντι για 70 euros στα 40 να πω ναι,εχετε εχουμε δικιο,οφειλει να παραδωσει.αλλα τωρα?

εχετε δουλεψει ποτε σαν υπαλληλοι καπου?λαθη γινονται ειτε απο διοικησεις ειτε απο υπαλληλους.

και για να προλαβω μερικους,και εγω προσεχω να μην κανω λαθη επανω στην δουλεια μου.αλλα.....

δεν ειναι δικαιολογιες.δεν σηκωνει δικαιολογιες.αλλα ας μην κοροιδευομαστε τουλαχιστον.

Επεξ/σία από Thanos1972
  • Like 5
Δημοσ.

Έχετε καταλάβει ότι έχει φτάσει ένα νήμα 23 σελίδες και δεν πρόκειται να παραλάβει κανείς σας όσο και να κλαψουρίζετε?

Και για να μή με πείτε κακό, έχουν φανεί εξαρχής οι προθέσεις του καταστήματος με την κατ'εξακολούθηση κοροϊδία.

(ψεύτικες ελπίδες, διαχείριση χρημάτων και emails κλπ, όπως έχει ήδη ειπωθεί και από προηγούμενα πόστς)

Θα ήμουν υπέρ του καταστήματος αν τουλάχιστον απαντούσαν και τηρούσαν εξ'αρχής τα όσα λέγανε (και δεν άλλαζαν σενάριο ανάλογα με το τί καιρό κάνει έξω).

Αλλά μάλλον είναι κι αυτοί αντίστοιχου βεληνεκούς με τον developer τους...

• Like 2
Δημοσ.

Μηπως να το ληγαμε συντασσοντας μια αντιπροσωπευτικη της καταστασης αξιολογηση και να την κανουμε ολοι copy paste στο skroutz παρεα με ενα αστερακι? 

Δημοσ.

Οχι να μη το λήξουμε. Απο Δευτέρα ανεβαίνω Αθήνα και θα περάσω μια βόλτα απο το μπακάλικο.

Το μονο που μπορω να πω ειναι... καλο κουραγιο!

Μην πας απ'τις 9:00 το πρωι γιατι θελουν και 10 λεπτα να ανοιξουν οι υπολογιστες τους! 

• Like 2
Δημοσ.

Μετα απο 20τοσες σελιδες πραγματικα το μονο που μου εχει μεινει ειναι το πώς (οταν καποιος απο εδω πηρε τηλεφωνο Σαββατο ή Δευτερα ηταν) ο υπαλληλος/μαγαζατορας τελος παντων οχι απλως επιβεβαιωνε την ορθοτητα της τιμης αλλα "ΓΕΛΟΥΣΕ" (η ακριβης λεξη που θυμαμαι) επειδη ειχε δεχθει 400 παραγγελιες (γελουσε δηλαδη ετσι οπως το εξελαβα εδω διατυπωμενο απο χαρα οτι παει καλα η μπιζνα και οχι φυσικα ειρωνικα).

Δεν ειναι καν μπακαληδες, ο μπακαλης αν εβαζε την πατατα 0,10 και ερχοταν ολη η Ελλαδα να αγορασει καποια στιγμη θα αναρωτιοταν "ρε μπας και κατι δεν παει καλα, μηπως ο μπατζανακης μου ειπε οτι θα τις φερει με 1,00 και οχι 0,10?"...

• Like 1
Δημοσ.

Οντως και <50 IQ να χουν, οταν οι παραγγελιες ξεφυγαν σε 3ψηφιο αριθμο, εντος τοσο λιγης ωρας, ενω το αρχικο αποθεμα ηταν 15-20, επρεπε να ειχαν αρχισει να προβληματιζονται > να σταματησουν την δυνατοτητα νεων παραγγελιων > να επικοινωνησουν τηλεφωνικα asap με Patriot/προμηθευτη > και επειτα να δρασουν αναλογως. 

Δημοσ.

23 σελιδες τα ιδια και τα ιδια σε καθε thread για καποιο παλιομαγαζο που αναγκαζει καποιους να κανουν 5 κλικ απτην πολυθρονα τους, και στην τελικη ΝΑΙ για να διαφημιστει. Ακομα και ο 5χρονος ανιψιος μου ειναι πιο ανετος και ωραιος οταν του τρωνε το μπιφτεκι, αλλα ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ, ειμαστε καταξιωμενοι πελατες. Ειμαστε καταναλωτες (κατορθωμα). Εχουμε δικαιωματα. Εχουμε fucking ΙΝΚΑ. Υπαρχουν fucking δικηγοροι και μηνυσεις και οτι αλλο κατεβασει ο νους του καθενος επειδη δεν πηρε τελικα φεραρι με 5 ευρω και παραπλανηθηκε επειδη πιστεψε οτι γινεται! Εμπρος στα οπλα λοιπον, για τα 5 αχρηστα κλικ απο τα εκατομυρια που θα κανουμε στη ζωη μας.

• Like 2
Δημοσ.

23 σελιδες τα ιδια και τα ιδια σε καθε thread για καποιο παλιομαγαζο που αναγκαζει καποιους να κανουν 5 κλικ απτην πολυθρονα τους, και στην τελικη ΝΑΙ για να διαφημιστει. Ακομα και ο 5χρονος ανιψιος μου ειναι πιο ανετος και ωραιος οταν του τρωνε το μπιφτεκι, αλλα ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ, ειμαστε καταξιωμενοι πελατες. Ειμαστε καταναλωτες (κατορθωμα). Εχουμε δικαιωματα. Εχουμε fucking ΙΝΚΑ. Υπαρχουν fucking δικηγοροι και μηνυσεις και οτι αλλο κατεβασει ο νους του καθενος επειδη δεν πηρε τελικα φεραρι με 5 ευρω και παραπλανηθηκε επειδη πιστεψε οτι γινεται! Εμπρος στα οπλα λοιπον, για τα 5 αχρηστα κλικ απο τα εκατομυρια που θα κανουμε στη ζωη μας.

Παραβλέπεις όμως το γεγονός πώς αυτή η περίπτωση είναι διαφορετική γιατί η αντιπροσωπεία ρωτήθηκε και ο έμπορας επιβεββαίωσε ότι η Ferrari έχει 5 ευρώ. Στα τόσα αντίστοιχα θέματα που έχουν υπάρξει το μαγαζί απαντούσε εκ των υστέρων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε απάντηση απο το κατάστημα εντός 1 ώρας από την ώρα που ανέβηκε το θέμα και επιβεββαίωνε την τιμή.

Δημοσ.

Καλά, δε πατήσαμε σε banner "You're the 10.000th visitor", απο μαγαζί ψωνίσαμε.Κάποιοι έδωσαν ήδη λεφτά οπότε μια ενημέρωση, μια εβδομάδα μετά, είναι το ελάχιστο που θα έπρεπε να έχει γίνει.

Τώρα δικηγόροι και Ινκα και σε εμένα ακούγονται υπερβολικά (και άσκοπα) για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Παραβλέπεις όμως το γεγονός πώς αυτή η περίπτωση είναι διαφορετική γιατί η αντιπροσωπεία ρωτήθηκε και ο έμπορας επιβεββαίωσε ότι η Ferrari έχει 5 ευρώ. Στα τόσα αντίστοιχα θέματα που έχουν υπάρξει το μαγαζί απαντούσε εκ των υστέρων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε απάντηση απο το κατάστημα εντός 1 ώρας από την ώρα που ανέβηκε το θέμα και επιβεββαίωνε την τιμή.

Ωραια. Και ποιο ειναι το προβλημα εν τελει? Το πραγματικο προβλημα, αυτο που εχει οδηγησει το thread σε 23 σελιδες περι ΙΝΚΑ, δικηγορων, μηνυσεων κλπ?

Καλά, δε πατήσαμε σε banner "You're the 10.000th visitor", απο μαγαζί ψωνίσαμε.Κάποιοι έδωσαν ήδη λεφτά οπότε μια ενημέρωση, μια εβδομάδα μετά, είναι το ελάχιστο που θα έπρεπε να έχει γίνει.

Τώρα δικηγόροι και Ινκα και σε εμένα ακούγονται υπερβολικά (και άσκοπα) για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Φανταζομαι οτι τα λεφτα τα πηραν/θα τα παρουν πισω. Στην τελικη στις online αγορες ειναι γνωστο οτι πρωτα πλερωνεις συνηθως (εν προκειμενω βεβαια υπηρχε και η αντικαταβολη, αλλα ορισμενοι ειναι τοσο γατονια που σου λενε για να δεσμευσω ΕΓΩ το προιον και οχι ο διπλα, θα πληρωσω κατευθειαν). Και μεταξυ μας, ακομα και οι δηθεν αγαθοι που δεν πηγε ο νους τους οτι ειναι περιπου ανεφικτο ενα προιον 180 ευρω να πουλιεται 30, επρεπε να ειναι υποψιασμενοι πως ΜΠΟΡΕΙ να μεινει απο στοκ το μαγαζι λογω της προσφορας, αρα και προετοιμασμενοι για μια εξελιξη "μου πηραν τη μπουκια απτο στομα".

Eπιμενω πως οι 23 σελιδες ειναι στο mood κλαψας και "μου φαγαν το μπιφτεκι μου" απο ορισμενα ατομα που νομιζουν καθε φορα οτι πιανουν τον παπα απτα @@, ενω βαθια μεσα τους ξερουν οτι εκ των προτερων εκεινο το ρητο που λεει too good to be true.

Kαταληγοντας τωρα, τετοια μαγαζακια αξιζουν σε τετοιους καταναλωτες που ξοδευουν ολη την ενεργεια και την φαια ουσια τους στο να αναλυσουν γιατι αδικηθηκαν σε αστειες περιπτωσεις σαν αυτη που αρκει ενα απλο αρνητικο feedback, πχ στο skroutz. Διοτι στην τελικη αυτοι ειναι που ασχολουνται με αυτα τα μαγαζακια οπως φαινεται, τιποτα δεν ειναι τυχαιο...

Που κι αυτην την αναφορα δεν θα την επαιρνα στα σοβαρα αν ηθελα να ψωνισω κατι απτο εν λογω μαγαζι. Θα πρεπει να ειμαι τουλαχιστον βλακας για να με αποτρεψουν αναφορες τυπου "ουυυυ μακρια βγαλαν μνημες σε προσφορα 30 ευρω, αλλα δεν την ακυρωσαν, απατεωνες". Γενικα, αργια μητηρ πασης κακιας, αυτη ειναι η αποψη μου για πολλα ποστ σε αυτο το θρεντ.

• Like 5
Δημοσ.

Εγω θα ελεγα γι αυτους που μπορουνε να περασουν μια βολτα απο το μαγαζι να δουν απο κοντα τι πραγματικα γινεται γιατι μπορει το ποσο να μην ειναι μεγαλο αλλα η ολη συμπεριφορα οντως ειναι απαραδεκτη.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια... 23 σελιδες κλαιμε απο τα γελια ....

δεν υπαρχει περιπτωση παραλαβης καμια....

πρεπει να τελειωνει και να κλειδωσει νομιζω το θεμα αυτο γιατι δεν λεγεται τιποτα επι της ουσιας....

στην τελικη ενα ποσοστο οσων αγορασαν-τσιμπησαν τις μνημες λες και ειναι κεφτες  και τις καιγονται εχουν κοιταξει αλλου...

σε μια ωρα οι παραγγελιαες για μνημες απο 40 ανθρωπους ηταν για 200 κλπ.

τι το ζοριζουμε αλλο το θεμα ... οπως ειπαν και ολοι οι αλλοι μνημες γιοκ....

@matrixx χωρις ιχνος ειρωνειας αν δεν κλειδωσει το θεμα κανε μια ψηφοφορια να δουμε μεσω ορο κιτ ανα πελατη που εγιναν παραγγελια... και ο νοων νοητο... γιατι κλαιγονται ατομα τα οποια "τσιμπανε" 5 φορες το ιδιο προιον και μετα το μοσχοπουλανε στις αγγελιες και απο πανω κλαιγονται κιολας και κραζουν το εκαστοτε μαγαζι ...

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...