Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που κολλάει ? Το κατάστημα ήταν ανοιχτό την Δευτέρα (όπως και τα περισσότερα καταστήματα). Επίσης Δευτέρα μεταφορικές δούλευαν κανονικά, συνεπώς αν είχαν διάθεση θα είχαν στείλει έστω τις πρώτες παραγγελίες. Προσωπικά διακρίνω πώς όσο περνάει ο καιρός το κατάστημα δεν έχει διάθεση να δώσει καμία παραγγελία. Αλήθεια όσοι βάλατε paypal-πιστωτικές έχετε δει αν έχουν χρεώση ? Δεν θα μου κάνει εντύπωση.

Μου τραβήξαν λεφτά κανονικά απο paypal.

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί προσπαθείτε κάποιοι να δικαιολογείται πάντα τέτοιου είδους τακτικές;
Όταν ένα κατάστημα δεν μπορεί να υποστηρίξει ιντερνετικές αγορές, ας τις βγάλει τελείως.
Ακόμα και να δεχθώ ότι είχαν στοκ 10 ζεύγη μνημών, πώς άφησαν τις παραγγελίες να φτάσουν τις 400;
Όταν παραγγέλνω κάτι και επιβεβαιώνω μάλιστα και τηλεφωνικά ότι οι τιμές αυτές είναι σωστές, κάτι που δεν έχω υποχρέωση να κάνω, οφείλει το μαγαζί να μου δώσει αυτό το οποίο έχω ήδη πληρώσει, η αγορά είναι συμβόλαιο!
Αν δεν έχει αυτές τις μνήμες, ας δώσει αντίστοιχες στην ίδια τιμή, οτιδήποτε άλλο θα είναι εμπαιγμός.
Το πιο πθανό είναι απλά να ακυρωθούν όλες οι παραγγελίες με ένα, συγγνώμη λάθος.
Τι να κάνουμε, ένα ακόμα μαγαζί που θα φάει Χ όπως τόσα άλλα...

• Like 1
Δημοσ.

Μου τραβήξαν λεφτά κανονικά απο paypal.

Από τους πρώτους είσαι που έκανες παραγγελία ? Προϊόν δεν είναι σε θέση να δώσουν εδώ και 5 εργάσιμες (το να λέμε ότι η Δευτέρα ήταν αργία όταν έχουμε Παρασκευή είναι αστείο) αλλά έχουν εισπράξει το χρήμα από paypal πχ 400 (παραγγελίες) *31= 12400 Ευρώ (στο περίπου). Δεν είναι και άσχημη αυτή η ένεση ρευστότητας αυτή την εποχή. Και τέλος του άλλου μήνα ξεκινάμε να επιστρέφουμε το χρήμα. Σιγά σιγά γιατί είναι και καλοκαίρι...

• Like 2
Δημοσ.

M' αρέσει που εκνευρίστηκαν και με το Insomnia (δεν μου είπαν φορουμ αλλα προφανώς αυτο εννοούσε) που έδωσε δημοσιότητα στο θέμα.

Δεν το καταλαβαίνω, αφού ακόμα και τώρα αυτοί ισχυρίζονται ότι οι τιμές ήταν σωστές και όχι λάθος! Τϊ τους πειράζει η δημοσιότητα?

Οπότε μη βιάζεστε να πάρετε το μέρος τους όσοι τους υπερασπίζεστε.

Θα δεχόμουν να μου παραδεχθούν ότι έκαναν ένα λάθος. Οταν όμως ακόμα και τώρα δεν το αναγνωρίζουν και μας κοροϊδευουν κατάμουτρα ότι θα δώσουν και καλά 10 κομματια σ' αυτή την τιμή προφανώς μας θεωρούνε κάφρους!

Μέχρι σήμερα βράδυ μου είπαν ότι θα στείλουν ενημερωτικά mass emails  για το τί θα γίνει. Σ' εμένα τίποτα ακόμα...

Μου ξεφούρνισαν και μένα το παραμύθι για το 5% έκπτωση... Ελικρινά το σκέφτομαι πλέον μήπως η όλη φάση ήταν εκ του πονηρού για να παραγγείλουμε μνήμες με φουσκωμένες τιμές του site τους και "5% έκπτωση"...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια ειλικρινα γιατι κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας?

εκαναν μια μ@λ@κι@ με την τιμη.αυτη την τιμη τους εδωσε ο προμηθευτης τους αυτη εβαλαν.οπως αποδειχθηκε ειναι ασχετοι στο θεμα hardware γιατι επρεπε να την ψιλιαστουν την φαση οταν βλεπουν ξαφνικα τοσες παραγγελιες για 2 προιοντα.δηλαδη δεν βλεπουν οτι οι διπλανες μνημες ειναι κατα Χ euros ακριβοτερες?εδω ναι θα συμφωνησω μαζι σας οτι ειναι $#΅@%21 (βλακες).αλλα απο εκει και περα...τι να πω.μα πραγματικα περιμενετε να παραλλαβετε μνημες σε αυτη την τιμη περα απο τα ενδεχομενως 10-15 τεμαχια που ειπαν οτι εχουν?

Και μην ξεχνατε οτι η δευτερα ηταν αργια.

Thano φιλε μου εκανα και εγω παραγγελια ετσι μηπως και μην ξεχνας και τους Ι7 (-100€) αλλα αυτο που πραγματικα ειναι εξοργιστικο ειναι το ολο σκηνικο.

Βαζουν τιμη ΣΑΒΒΑΤΟ δεν υπαρχει προμηθευτης ανοιχτος Σαββατο, τυχαια Δευτερα ειναι αργια! καποια παιδια με τηλεφωνο ΚΑΙ το Σαββατο ΚΑΙ την Δευτερα -δεν θυμαμε αν συνεχισαν την καραμελα και την Τριτη- πηραν διαβεβαιωση για την τιμη!!!!! Δεν ειναι καποιο τυχαιο λαθος ειναι απλα μια προσπαθεια διαφημισεις που τοσο τους φτανει στο μικρο τους μυαλουδακι τοσο κανουν.

Προσωπικα δεν πηρα καν τηλ να ρωτησω απλα εβαλα μια παραγγελια απο τα 8Gb μηπως και κατσει, ποτε δεν ξερεις.

Εαν εκαναν εστω την κινηση με τα 10-15 τεμ παλι θα το εβρισκα θετικο ασχετα εαν παρελαβα προσωπικα ή οχι αλλα το να κοροιδευουν τοσο κοσμο για τοσο μεγαλο διαστημα αποδεικνυει την μεγιστη βλακεια τους!!!!

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί προσπαθείτε κάποιοι να δικαιολογείται πάντα τέτοιου είδους τακτικές;

Όταν ένα κατάστημα δεν μπορεί να υποστηρίξει ιντερνετικές αγορές, ας τις βγάλει τελείως.

Ακόμα και να δεχθώ ότι είχαν στοκ 10 ζεύγη μνημών, πώς άφησαν τις παραγγελίες να φτάσουν τις 400;

Όταν παραγγέλνω κάτι και επιβεβαιώνω μάλιστα και τηλεφωνικά ότι οι τιμές αυτές είναι σωστές, κάτι που δεν έχω υποχρέωση να κάνω, οφείλει το μαγαζί να μου δώσει αυτό το οποίο έχω ήδη πληρώσει, η αγορά είναι συμβόλαιο!

Αν δεν έχει αυτές τις μνήμες, ας δώσει αντίστοιχες στην ίδια τιμή, οτιδήποτε άλλο θα είναι εμπαιγμός.

Το πιο πθανό είναι απλά να ακυρωθούν όλες οι παραγγελίες με ένα, συγγνώμη λάθος.

Τι να κάνουμε, ένα ακόμα μαγαζί που θα φάει Χ όπως τόσα άλλα...

Δεν διαφωνεί κανείς μαζί σου δικαίωμα σου είναι να το ψάξεις όσο θες και βέβαια με την παραγγελία και την χρέωση που μπορεί να έχει γίνει έχεις δικαιώματα απλά στο τέλος μπορεί να χαλάσεις και άλλο χρόνο και άκρη να μην βγάλεις ...τώρα για τα άλλα μάλλον δουλευόμαστε και μετάξι μας δηλαδή θέλεις να πεις ότι αν πάρεις τις μνήμες από εκεί 16€ το μαγαζί θα έχει πωλήσεις-αγορές από εσένα ή τον  καθένα εδώ δηλαδή όταν θα έχει την ακριβότερη τιμή ποιος θα πάρει κάτι? γιατί δεν νομίζω να μπορεί να βάλει και προσφορές αυτό το περίπτερο .Για κάτι e-shop, plaisio, public όλοι αυτά λέμε και όλο προσφορές από αυτούς βάζουμε ( άσε που να ρίξεις ποια Χ με τόσα λίγα καταστήματα και επιλογές ) είναι δύσκολο τουλάχιστον για τα μεγάλα  συν την κατάσταση με το amazon  ( έχει γίνει πολύ χάλια αυτό το κομμάτι ) για τα; χρήματα σας τρέξτε τον να τα βάλει γρήγορα εκεί είναι το κομμάτι που θέλει καταγγελίες άμα και εφόσον καθυστερεί εσκεμμένα !

Δημοσ.

Και στην τελικη παμε ΟΛΟΙ μια βολτα απο το SKroutz παταμε απο μια αρνητικη ΟΛΟΙ και λεμε και μια καληνυχτα οχι στο μαναβικο (γιατι δεν εχω κατι με το μαγαζι) αλλα στους μαναβηδες που μιλανε στο τηλ, παιρνουν τιμες απο τους προμηθευτες και γενικα οποιον θεωρει τον εαυτο του υπευθυνο καταστηματος  :X

Δεν διαφωνεί κανείς μαζί σου δικαίωμα σου είναι να το ψάξεις όσο θες και βέβαια με την παραγγελία και την χρέωση που μπορεί να έχει γίνει έχεις δικαιώματα απλά στο τέλος μπορεί να χαλάσεις και άλλο χρόνο και άκρη να μην βγάλεις ...τώρα για τα άλλα μάλλον δουλευόμαστε και μετάξι μας δηλαδή θέλεις να πεις ότι αν πάρεις τις μνήμες από εκεί 16€ το μαγαζί θα έχει πωλήσεις-αγορές από εσένα ή τον  καθένα εδώ δηλαδή όταν θα έχει την ακριβότερη τιμή ποιος θα πάρει κάτι? γιατί δεν νομίζω να μπορεί να βάλει και προσφορές αυτό το περίπτερο .Για κάτι e-shop, plaisio, public όλοι αυτά λέμε και όλο προσφορές από αυτούς βάζουμε ( άσε που να ρίξεις ποια Χ με τόσα λίγα καταστήματα και επιλογές ) είναι δύσκολο τουλάχιστον για τα μεγάλα  συν την κατάσταση με το amazon  ( έχει γίνει πολύ χάλια αυτό το κομμάτι ) για τα; χρήματα σας τρέξτε τον να τα βάλει γρήγορα εκεί είναι το κομμάτι που θέλει καταγγελίες άμα και εφόσον καθυστερεί εσκεμμένα !

Ναι να μην τους χασουμε καποιες τιμες ετσι για τις τιμαρες τους τρομαρα τους  :confused:

http://www.topsystems.gr/products/Intel-Core-i5-4430-3.0GHz%2C-4-Cores%2C-Socket-1150.html   183€

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34634&cat=2   173€ και δεν ειναι το φτηνοτερο!!!!

http://www.topsystems.gr/products/AMD-FX-8350%2C-4.00-Ghz%2C-CACHE-16MB%2C-SOCKET-AM3%252b%2C-BOX-FD8350FRHKBOX.html     195€

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32103&cat=2   187€ και παλι το ιδιο με παραπανω

και παει λεγοντας.

Δημοσ.

εγω δε καταλαβα γιατι επρεπε να προπληρωσετε..

στο αμαζον τραβαει λεφτα οταν πει dispatchin soon δλδ ειναι σιγουρο οτι θα ερθει και ειναι ενα βημα πριν φυγει το πακετο.

προσφατα πριν το θεμα με τα μεταφορικα ειχα παραγγειλει μνημες 3 σετ συνολο 34 λιρες(11 λιρες η καθε μια απο 40+ που ειχε πεσει) και ημουν απο τους πρωτους που ειχαν παραγγειλει..βεβαια μετα απο μια μερα μου στειλανε μειλ ακυρωσης λογω λαθους στη τιμη..

το ηξερα οτι ηταν λαθος αλλα ουτε λεφτα τραβηχτηκαν ουτε περιμενα 2 εβδομαδες για να μου πουνε οτι την ακυρωνουνε τελικα.

Δημοσ.

εγω δε καταλαβα γιατι επρεπε να προπληρωσετε..

στο αμαζον τραβαει λεφτα οταν πει dispatchin soon δλδ ειναι σιγουρο οτι θα ερθει και ειναι ενα βημα πριν φυγει το πακετο.

προσφατα πριν το θεμα με τα μεταφορικα ειχα παραγγειλει μνημες 3 σετ συνολο 34 λιρες(11 λιρες η καθε μια απο 40+ που ειχε πεσει) και ημουν απο τους πρωτους που ειχαν παραγγειλει..βεβαια μετα απο μια μερα μου στειλανε μειλ ακυρωσης λογω λαθους στη τιμη..

το ηξερα οτι ηταν λαθος αλλα ουτε λεφτα τραβηχτηκαν ουτε περιμενα 2 εβδομαδες για να μου πουνε οτι την ακυρωνουνε τελικα.

Διαβασες τι γραφουν τα παιδια ή τους ορους του καταστηματος?Γιατι σε κοβω να τεμπελιαζης και απλα εκανες μια συγκριση Amazon με αυτους!!!!!!

Δημοσ.

Επειδή είμαι σίγουρος ότι διαβάζουν το thread,

"

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή επιλαμβάνεται των υποθέσεων της αρμοδιότητάς του αυτεπαγγέλτως ή κατόπιν σχετικής ενυπόγραφης αναφοράς ενός τουλάχιστον των ενδιαφερόμενων μερών που υποβάλλεται εντός τριών (3) μηνών αφότου ο ενδιαφερόμενος έλαβε πλήρη γνώση της βλαπτικής γι’ αυτόν πράξης ή παράλειψης που συνιστά την καταναλωτική διαφορά. Επίσης, επιλαμβάνεται με όμοιο τρόπο και αιτημάτων των καταναλωτών ή ενώσεων των καταναλωτών και των προμηθευτών που έχουν απορριφθεί στο πλαίσιο διαδικασιών που εφαρμόζονται από άλλους καθιερωμένους φορείς εξώδικης ρύθμισης επί μέρους καταναλωτικών διαφορών.

"

http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html

+ αρνητική στο skroutz

+ dispute στο paypal

κάθε μέρα που αφήνουν και περνάει τόσο χειρότερο για αυτούς.

Τα χρήματα του paypal τα τράβηξαν αμέσως.

Αν νομίζουν οτι έχουν να κάνουν με παιδάκια μάλλον κάπου το χάνουν ... το θέμα.

Αρχίζω και αισθάνομαι . :X .. κάπως, και μου τι δίνει :angry: :angry: :angry:

Δημοσ.

καλα ολα αυτα  που διαβαζω αλλα ζητησατε τα λεφτα σας πισω και δεν σας τα εδωσαν?Απο εκει και περα οποιος θελει να παρει μνημες λογικα θα πρεπει να περιμενει μεχρι το απειρο.Ετσι και αλλιως εχουν και την δικαιολογια που ελεγαν οτι θα αργησουν.

Δημοσ.

Από την στιγμή που πήραν τα χρήματα είναι συμβατική τους υποχρέωση να εκτελέσουν την παραγγελία.

ΔΕΝ πρόκειται να ζητήσω ακύρωση αλλά ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

Βέβαια ίσως να κάνω και λάθος... ίσως και όχι.

upd

Επιστροφή χρημάτων πλέον μόνο έντοκα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...