Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνο νομίζω που μπορούν να κάνουν για να μειώσουν την ζημιά, διότι και αυτοί έχουν μέγεθος ευθύνης όταν λένε πως η τιμή είναι σωστή χωρίς να το ψάξουν (και ας έχει κάνει λάθος ο προμηθευτής) είναι να δώσουν με σειρά προτεραιότητας στην μειωμένη τιμή τις μνήμες που είχαν παραγγείλει από τον προμηθευτή.

Άντε να δώσουν και ένα κουπόνι με έκπτωση για αγορά μνημών σε όλα τα άτομα που θα χρειαστεί να τους στείλουν άκυρο στην παραγγελία.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μειώσουν κατά ένα ποσοστό τα αρνητικά σχόλια.

Το να δώσουν σε αυτήν την τιμή 400+ παραγγελίες δεν θα το έκανε ούτε και η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων εξωτερικού όχι μόνο λόγο τιμής αλλά και προβλήματος διαθεσιμότητας από τον προμηθευτή καθώς τα καταστήματα που συνεργάζονται είναι πολλά και όχι ένα.

• Like 4
  • Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αρνητικά σχόλια θα υπάρχουν ότι και να γίνει.Τα ήθελαν όμως και αυτοί.Δε μπορεί να αφήνεις ένα προϊόν με περίεργη τιμή να φτάνει 300+ παραγγελίες.Στις 100 παραγγελίες κατέβασε το link και πάρε ένα τηλέφωνο το προμηθευτή σου να δεις τι παίζει.Ποση σκέψη θέλει δηλαδή για να καταλάβουν οτι εδώ κάτι δε πάει καλά?

• Like 5
Δημοσ.

Προσφορές Σαββάτου. Μια ζωή τα ίδια. Εδώ η μόνη διαφορά είναι ότι θα φταίει και καλά ο προμηθευτής και ότι το άκυρο δεν έπεσε την Δευτέρα το πρωί, αλλά πήγε ποιο πίσω για τον Α,Β λόγο.

Δημοσ.

Πάντως αυτό με τις προσφορές Σαββάτου δεν μπορώ να το καταλάβω, ναι ωραία θέλουν να μαθευτεί το κατάστημα τους και να κάνει hits, μέσω μίας "λάθος προσφοράς" αν στο μέλλον έχεις όμως ίδιες τιμές με τα υπόλοιπα μαγαζιά αντί να είναι ανταγωνιστικό σε αρκετό βαθμό, πιο το νόημα να χρησιμοποιήσεις τον τρόπο αυτό της ψεύτικης προσφοράς;

• Like 1
Δημοσ.

αυριο φυσικα εχουν πει οτι θα ενημερωσουν με μαζικα emails για το αν θα παρουμε. απο δευτερα,φτασαμε παρασκευη και ακομα τπτ. σηριαλ εχει καταντησει.

Δημοσ.

εγώ όταν τους είχα πει ότι τις βιάζομαι μου απάντησε "ξέρεις πόσα πράγματα βιάζομαι κι εγω? Αμα θέλεις την ακυρώνουμε"

Δε νομίζω ότι ειναι σοβαρή απάντηση επιχειρηματία αυτή.

Προσωπικά πιστεύω μόνο χάσιμο χρόνο θα έχω απ' την ιστορία αυτή.

Περιμένω με τη μητρική και τον επεξεργαστη στα χέρια πότε θα έχω μια απάντηση απ' τις μνήμες για να πάω να πάρω τις αλλες μνήμες που έχω παραγγείλει εδώ και μια βδομάδα και με περιμένουν ήδη απο άλλο κατάστημα.

Δημοσ.

εγώ όταν τους είχα πει ότι τις βιάζομαι μου απάντησε "ξέρεις πόσα πράγματα βιάζομαι κι εγω? Αμα θέλεις την ακυρώνουμε"

Δε νομίζω ότι ειναι σοβαρή απάντηση επιχειρηματία αυτή.

Προσωπικά πιστεύω μόνο χάσιμο χρόνο θα έχω απ' την ιστορία αυτή.

Περιμένω με τη μητρική και τον επεξεργαστη στα χέρια πότε θα έχω μια απάντηση απ' τις μνήμες για να πάω να πάρω τις αλλες μνήμες που έχω παραγγείλει εδώ και μια βδομάδα και με περιμένουν ήδη απο άλλο κατάστημα.

Αφού δεν σε έδειρε κιόλας να είσαι ευχαριστημένος τέτοιο αυθάδικο και αγενές πλάσμα που είσαι  :P άκου βιάζομαι.Μερικοί πλερώνουν και έχουν την αναίδεια άκουσον άκουσον να θέλουν να παραλάβουν κιόλας πάει χάλασε ο κόσμος.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηρα τηλ σημερα παρασκευη με το που πηγε 09:00 και ανοιγουν... τους λεω οτι θελω να ρωτησω σχετικα με μια παραγγελια μου..

απαντηση: " μπορειτε να παρετε σε 10 λεπτακια που θα ανοιξουν οι υπολογιστες μας? "

πρωτη μου σκεψη:

Windows_me_logo.jpg

τους λεω ναι κανενα προβλημα.
πριν κλεισουμε με λεει η κοπελα.. "με τι εχει να κανει?"
λεω με μνημες RAM.

μου λεει "ε...ναι... μαλλον δεν θα ρθουν αυτες..." αμεσως καταλαβε σε ποιες αναφερομαι
λεω "δεν εχω παραγγειλει μονο ενα ειδος" πηρα και τις 2χ4 τις απλες ενα τεμαχιο

μου λεει "ε..ναι....παρτε με σε 10 λεπτακια να σας πω..."

τωρα.. 9:12 θα τους παρω να δουμε τι θα ακουσουμε!  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

edit: πηρα, και το σηκωσε ο καπως πιο σχετικος υπαλληλος εκει...

μου ειπε με λιγα λογια οτι ακομα περιμενουν απτην πατριοτ επικοινωνια και πως αν δεν απαντησει η ιδια εως σημερα θα την παρουν αυτοι τηλεφωνο να επικοινωνησουν μαζι της.. οτι ειχαν διαθεσιμα 15-20 κομματια και πως εγινε 450 παραγγελιες και ειναι αδυνατον....μπλα μπλα, τα κλασσικά που χουμε ακουσει εως τωρα

του λεω... τα λιγα αυτα κομματια που ειναι/ηταν διαθεσιμα, θα μοιραστουν στις παραγγελιες με καποια σειρα προτεραιοτητας? 

μου λεει πως ''το πιο πιθανο ναι αυτο ειναι αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι εν τελη θα ολοκληρωθει η παραγγελια για τοσο λιγα κομματια. θα επικοινωνησουμε εμεις με την πατριοτ και εως την δευτερα θα εχετε λαβει ενημερωση στο εμαιλ σας...''

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

επισης ανεφερε οτι δεχονται καθημερινα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τηλεφωνα και αυτο τους εχει "τσακισει"

η αληθεια ειναι πως ενιωσα λιγο ασχημα, αλλα δεν ειναι και εντελως σωστες οι δικαιολογιες τους. 

λεν οτι δεν εχουν κομματια αλλα αν πχ εκανα παραγγελια στις τιμες οπως ειναι τωρα θα ειχα τις

μνημες διαθεσιμες σε 2-4 εργασιμες... δεν λεω να παραλαβουμε οι παντες και ολοκληρες τις 

παραγγελιες, και ουτε να καλυψουν οσο κοσμο καλυψε το public με τα πληκτρολογια...αλλα ενα

μικρο ποσοστο αυτων που παραγγειλαν θα μπορουσαν να τον εξυπηρετησουν με 1 κομματι..

Επεξ/σία από CorpseGrinder
  • Like 3
Δημοσ.

μου ειπε με λιγα λογια οτι ακομα περιμενουν απτην πατριοτ επικοινωνια και πως αν δεν απαντησει η ιδια εως σημερα θα την παρουν αυτοι τηλεφωνο να επικοινωνησουν μαζι της.. 

Καλά με την patriot μέσω email επικοινωνούν; Πες μου ότι ανοίγουν και tickets στο support center αντί να παίρνουν απευθείας τηλέφωνο.

• Like 5
Δημοσ.

εγώ βλέπω ότι απο Παρασκευή πάμε Δευτέρα και απο Δευτέρα Παρασκευή...

Αφού ήταν σωστές οι λάθος τιμές γιατί τις αλλαξαν και ανέβηκαν στα ύψη τώρα?

Δημοσ.
του λεω... τα λιγα αυτα κομματια που ειναι/ηταν διαθεσιμα, θα μοιραστουν στις παραγγελιες με καποια σειρα προτεραιοτητας? 

μου λεει πως ''το πιο πιθανο ναι αυτο ειναι αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα εν τελη θα ολοκληρωθει η παραγγελια για τοσο λιγα κομματια. θα επικοινωνησουμε εμεις με την πατριοτ και εως την δευτερα θα εχετε λαβει ενημερωση στο εμαιλ σας...''

Αυτό δεν το είδε κάνεις?

Από ότι καταλαβαίνω είναι ότι θα φάνε όλοι άκυρο...

Δημοσ.

Αδικως εκνευριζομαστε.Ξεραμε απο την αρχη οτι ειναι απιθανο να παραλαβουμε.

Για μενα ειναι παραμυθι τα 10-15 διαθεσιμα κομματια που λενε οτι εχουν.

Και να εχουν 15 κομματια στα χερια τους, δεν νομιζω οτι θα τα διωξουν σε αυτη την τιμη.

Το ακυρωτικο εμαιλ, ειναι ζητημα ωρων να μας ερθει.

• Like 2
Δημοσ.

Αδικως εκνευριζομαστε.Ξεραμε απο την αρχη οτι ειναι απιθανο να παραλαβουμε.

Για μενα ειναι παραμυθι τα 10-15 διαθεσιμα κομματια που λενε οτι εχουν.

Και να εχουν 15 κομματια στα χερια τους, δεν νομιζω οτι θα τα διωξουν σε αυτη την τιμη.

Το ακυρωτικο εμαιλ, ειναι ζητημα ωρων να μας ερθει.

αυτο φιλε terror ειναι το μονο σιγουρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...