Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχε γινει αναφορα οτι ειχαν διαθεσιμα 10-15 κομματια. Τωρα αυτα τα 15 κομματια εγιναν στοκ του προμηθευτη;

Εν ολιγοις μπηκε μια ασυνηθιστα χαμηλη τιμη σε ενα προιον. Λιγοι ή πολλοι απο εμας δεν καναμε αμεσα την παραγγελια πιστευοντας οτι προκειται κλασικα για "λανθασμενη" τιμη. Πηραν καποιοι τηλεφωνο για να το επιβεβαιωσουν και τους ειπαν ολα οκ. Ολα καλα μεχρι εδω. Μαθευτηκε αυτο και στους υπολοιπους και ετσι οι παραγγελιες εφτασαν τα 400 κομματια...

Ερωτησεις: 1) Καποιοι καταναλωτες ειχαμε την υποψια οτι προκειται για λανθασμενη τιμη και θελαμε πρωτα να το επαληθευσουμε. Το καταστημα το επαληθευσε οτι προκειται για σωστη τιμη;

2) Βγαζεις ενα προιον σε απιστευτα χαμηλη τιμη και ξερεις οτι θα υπαρξει κινηση και δεν ρωτας τον προμηθευτη σου με ποσα κομματια μπορει να σε καλυψει το max αλλα δεχεσαι να γινουν πρωτα 400 παραγγελιες και στο τελος μαθαινεις οτι δεν μπορεις να καλυψεις ουτε σχεδον το 1/10;;

Μαλιστα. Κλασσικα εικονογραφημενα οπως ειπε και ο φιλος παραπανω.

• Like 2
  • Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το θέμα είναι απλό, το μαγαζί δεν στοκάρει τίποτα και αναφέρει ως στοκ το στοκ του προμηθευτή του.

Για όλα τα άλλα αναμένουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Μα έχει γίνει λόγος για 15- 20 -30 κομμάτια από την κάθε RAM. Δεν νομίζω αυτά να είναι νούμερα για κατασκευαστή παρά για τοπικό κατάστημα.

Ε τότε σας δουλεύει... Τί να πώ.

Δημοσ.

ΙΜΗΟ είναι προφανές ότι αναζητούν και αυτοί τρόπο αντιμετώπισης του θέματος μιας και ειδικά οι πληρωμές με paypal σε περίπτωση σωρείας ακυρώσεων - refund κλπ ίσως να τους δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα ως merchants στο paypal.

Επίσης για άλλη μια φορά φαίνεται η ασχετωσυνη κάποιον που αυτοπροσδιορίζονται ως έμποροι υλικού συστημάτων πληροφορικής με το είδος που εμπορεύονται, ίσως πάλι να είναι αποτέλεσμα δόλου για το δικό τους ΣΚ της "διασημότητας".

• Like 1
Δημοσ.

Ό,τι και να είναι, από τη στιγμή που λένε πως είχανε 10-15 κομμάτια διαθέσιμα κι έχουμε μείνει μόνο στο μπλα-μπλά, είναι κίνηση ερημητζίδικη.

• Like 2
Δημοσ.

πηρα και εγω τηλ σημερα μου ειπαν πως προβλημα απο προμηθευτη κτλπ ...προσπαθουν να καλυψουν οσους προπληρωσανε και αυριο θα ενημερωσουν με mass mail, οσους δεν καταφερουν να καλυψουν θα κανουν επιστροφη χρηματων   και+ 5% εκπτωση σε οποιαδηποτε  επομενη παραγγελια(  σε ολους οσους φαγανε ακυρο)

Δημοσ.

πηρα και εγω τηλ σημερα μου ειπαν πως προβλημα απο προμηθευτη κτλπ ...προσπαθουν να καλυψουν οσους προπληρωσανε και αυριο θα ενημερωσουν με mass mail, οσους δεν καταφερουν να καλυψουν θα κανουν επιστροφη χρηματων   και+ 5% εκπτωση σε οποιαδηποτε  επομενη παραγγελια(  σε ολους οσους φαγανε ακυρο)

Άλλα λόγια πάλι ? Η σειρά προτεραιότητας ανεξαρτήτου τρόπου πληρωμής θα γίνει τώρα όσοι έχουν προπληρώσει δηλ. paypal ? Δηλ. σε όσους που έβαλαν κατάθεση πέρναν και ρωτάγαν και τους έλεγαν θα δώσουν το οκ για να μπούν τα λεφτά αυτοί είναι βλάκες ?

• Like 2
Δημοσ.

αντε μια μερα ακομα και βλεπουμε , ναι μαλλον σειρα προτερεοτητας σε αυτους που εχουν προπληρωσει για να μην μπλεξουν πολυ με τη παυπαλ για τις 2x4 μιλαω

Δημοσ.

Ας πάρει κανείς (που έχει βάλει κατάθεση) και διαβεββαίωναν ότι η σειρά θα τηρηθεί άσχετα του τρόπου πληρωμής να τους πεί ότι άλλα λένε και άλλα κάνουν.

Δημοσ.

Εγώ αυτή τη φορά θα ασχοληθώ όσο ποτέ άλλοτε. Κάποια στιγμή φτάνει ο κόμπος στο χτένι.

Και εγώ επίσης γιατί η ιστορία γίνετε εξοργιστική. Στην αρχή περιμέναμε Δευτέρα για απαντήσεις. Τελικά φτάνει Παρασκευή και ακόμα τίποτα από ενημέρωση. Στην αρχή γινόταν λόγος για διαθέσιμο απόθεμα 10-15 από την κάθε μνήμη τώρα μιλάμε για απόθεμα προμηθευτή. Στην αρχή λέγαμε για σειρά προτεραιότητας τώρα μάλλον αλλάζει αυτό. Στο τέλος μου φαίνεται θα δώσουμε μερικά κομμάτια σε τίποτα δικούς μας και θα φανούμε και σωστοί.

ΥΓ: Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Δεν είμαι παράλογος να ζητάω τρλές τιμές αλλά το κατάστημα μέχρι και την Δευτέρα αποδεχόταν την τιμή ώς σωστή. Προσωπικά τα 5% τους τα χαρίζω. Ας μου δώσουν την παραγγελία μου στο 50% της τιμής της αγοράς  και ας παραλάβω 29/7 που έγραφαν

• Like 1
Δημοσ.

αντε μια μερα ακομα και βλεπουμε , ναι μαλλον σειρα προτερεοτητας σε αυτους που εχουν προπληρωσει για να μην μπλεξουν πολυ με τη παυπαλ για τις 2x4 μιλαω

παντως η επιστροφη χρηματων (refund) στο paypal ειναι απλα... ενα κλικ.

δεν νομιζω οτι θεωρειται ιδιαιτερο "μπλεξιμο" 

Δημοσ.

Δε νομίζω οτι κάτι τέτοιο είναι ασυνήθιστο στο paypal.Μπορεί το μαγαζί να το εξηγήσει και λογικά μετά δε θα έχει πρόβλημα.Πολύ μεγαλύτερη ζημιά θα κάνουν οι αρνητικές κριτικές στο skroutz.Όταν το μαγαζί έχει σύνολο 6 αξιολογήσεις δε χρειάζονται πολλές ακόμα για να πέσει η "βαθμολογία" του.

Και αν δώσουν προτεραιότητα σε αυτούς που έκαναν ήδη κατάθεση, η αρνητική κριτική απο εμένα είναι το ελάχιστο.Θα ψάξω μήπως μπορώ να κάνω και καταγγελία στο ΣΤΠ ακόμα και ας μη καταφέρω κάτι.Γιατί μπορώ να δικαιολογήσω λάθος στη τιμή, καθυστέρηση στην ημερομηνία παράδωσης, περιορισμένο απόθεμα και 1002 άλλα πράγματα αλλά δε μου αρέσει να με κοροϊδεύουν.

Τεσπα, αύριο το πρωι θα πάρω τηλέφωνο να δω πως τελικά θα δωθούν τα κομμάτια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...