Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγώ κατα τις 12 που μίλησα μαζί τους μου είπαν οτι και καλα θα προσπαθήσουν να καλύψουν όλες τις παραγγελίες

Στην προσπάθεια όμως έχουμε μείνει. Το διαθέσιμο στόκ γιατί δεν το στέλνουν με σειρά προτεραιότητας ?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα δεχθώ ότι αυτές τις τιμές είχαν απο τον προμηθευτή τους. ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ; Η μήπως επιβεβαίωσαν και τους είπε ο κατασκευαστής "φυσικά και ισχύει";!!!

Δικό μου συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι ακόμα κι αν δικαιολογούνται για τη λάθος τιμή που κάποιοι τους έδωσαν, είναι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΙ με θέματα τεχνολογίας και θα έπρεπε καλύτερα να εμπορεύονται ζαρζαβατικά.

Και φυσικά δεν περίμενα να παραλάβω τίποτα αλλά τουλάχιστον την αρνητική στο σκρουτζ θα τους την κάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά; Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε; Φυσικά μην περιμένετε να παραλάβουν και οι 300, σιγά μην φέρουν κανένα καράβι με τζάμπα RAM. Τουλάχιστον αν είναι σωστοί τα 10-15 κομμάτια που λέγεται ότι υπάρχουν θα πρέπει να παραδοθούν με σειρά προτεραιότητας,

• Like 1
Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά; Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε; Φυσικά μην περιμένετε να παραλάβουν και οι 300, σιγά μην φέρουν κανένα καράβι με τζάμπα RAM. Τουλάχιστον αν είναι σωστοί τα 10-15 κομμάτια που λέγεται ότι υπάρχουν θα πρέπει να παραδοθούν με σειρά προτεραιότητας,

Πότε θα γίνει αυτό όμως ? Γιατί από το Σάββατο έχουν περάσει 3 εργάσιμες και ακόμα το μαγαζί είναι στο ψάξιμο των ποσοτήτων... Κάτι μου λέει πώς αυτή η εβδομάδα θα περάσει έτσι.

Δημοσ.

Αν τελικα τις δοσουν θα αργησουμε να παραλαβουμε μου το ειπαν...απο τοτε που θα παρουμε το οκ λεει θελει μια βδομαδα...

Δημοσ.

κανα 2 χρόνια μεχρι να πανε οι Τιμές τους εκει (αν και τοσο φθηνα

δεν τολμησε κανενας) μηπως ειναι του τσαμπα ο θείος

• Like 2
Δημοσ.

Ξανά πήρα τηλέφωνο γιατί τις βιάζομαι και λίγο τις μνήμες, πάλι μου είπαν για αύριο κλασσικά. Μου είπαν ότι ο προμηθευτής τους πρέπει να έχει 15 τεμάχια από τον ένα κωδικό και 30 από τον άλλο, και ότι θα εξυπηρετηθούν οι παραγγελίες με σειρά προτεραιότητας

και όχι με βάση το ποιος πλήρωσε και ποιος όχι.

Εν ολίγοις τίποτα νεότερο από το μέτωπο, αν τις έπαιρνα για δεύτερες ή για αναβάθμιση δεν θα με ένοιαζε αλλά, επειδή πραγματικά τις χρειάζομαι θα παραγγείλω από αλλού αν δε γνωρίζουμε σίγουρα μέχρι Σάββατο.

• Like 1
Δημοσ.

all time classic  κλασικα εικονογραφημενα και απλα εληνικα ολααυτα... μαρεσει που ηταν σιγουροι για την τιμη δεν ειχαν κανει λαθος. και τους φαινοταν φυσιολογικη η τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο....

κοινως οτι να ναι... κριμα για αυτους που τις ειχαν αναγκη ...

• Like 1
Δημοσ.

Ξανά πήρα τηλέφωνο γιατί τις βιάζομαι και λίγο τις μνήμες, πάλι μου είπαν για αύριο κλασσικά. Μου είπαν ότι ο προμηθευτής τους πρέπει να έχει 15 τεμάχια από τον ένα κωδικό και 30 από τον άλλο, και ότι θα εξυπηρετηθούν οι παραγγελίες με σειρά προτεραιότητας

και όχι με βάση το ποιος πλήρωσε και ποιος όχι.

Με βάση αυτά θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο κατάστημα. Αν βέββαια η εξέλιξη είναι εντελώς διαφορετική νομίζω το κράξιμο και οι αρνητικές που θα φάει δεν θα έχουν προηγούμενο. Αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι πώς τα άμεσο διαθέσιμο στοκ, είναι τώρα στοκ προμηθευτή με τον οποίο έχουν περάσει 4 εργάσιμες και περιμένουμε να φτάσει η 5η εργάσιμη (Παρασκευή) για να μιλήσουμε με αυτόν ? :unsure:  

Δημοσ.

Αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι πώς τα άμεσο διαθέσιμο στοκ, είναι τώρα στοκ προμηθευτή με τον οποίο έχουν περάσει 4 εργάσιμες και περιμένουμε να φτάσει η 5η εργάσιμη (Παρασκευή) για να μιλήσουμε με αυτόν ? :unsure:  

Εγώ να αναφέρω ότι ουδέποτε μου είπαν για ετοιμοπαράδοτο στοκ ...από την πρώτη μέρα αυτό που μου ανέφεραν ήταν ότι οι μνήμες θα έρθουν από Αγγλία και θα πάρει τουλάχιστον μια βδομάδα

Δημοσ.

Εγώ να αναφέρω ότι ουδέποτε μου είπαν για ετοιμοπαράδοτο στοκ ...από την πρώτη μέρα αυτό που μου ανέφεραν ήταν ότι οι μνήμες θα έρθουν από Αγγλία και θα πάρει τουλάχιστον μια βδομάδα

Άρα στα λόγια μου έρχονται για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε από την ίδια την Crucial.

Τα κακά νέα είναι ότι δε θα έρθουνε ποτέ. Και δε φταίει το κατάστημα. Φταίει η ίδια η Patriot που δεν θα παραδόσει ουδέποτε σε αυτές τις τιμές.

Δημοσ.

Άρα στα λόγια μου έρχονται για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε από την ίδια την Crucial.

Τα κακά νέα είναι ότι δε θα έρθουνε ποτέ. Και δε φταίει το κατάστημα. Φταίει η ίδια η Patriot που δεν θα παραδόσει ουδέποτε σε αυτές τις τιμές.

Μα έχει γίνει λόγος για 15- 20 -30 κομμάτια από την κάθε RAM. Δεν νομίζω αυτά να είναι νούμερα για κατασκευαστή παρά για τοπικό κατάστημα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...