Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να τους σπαμάρετε στα τηλέφωνα, είπαν πως θα ενημερώσουν αυτοί.

απο ποτε θεωρειται spam να παρω να ρωτησω πρωτου τους καταθεσω κοντα 50 ευρω? Ο_ο

και πρωτου τους παρω σημερα, η τελευταια ενημερωση που ειχα εγω απο αυτους ηταν "Καντε την Τριτη το πρωι την καταθεση".

Δημοσ.

Γενικά μιλούσα για να προλάβω τους υπόλοιπους, εξάλλου δεν σε έκανα quote :)

απλα ηταν το αμεσως επομενο μηνυμα που συνηθως αναφερεται στο προηγουμενο, και ετσι εγινε το μπερδεway!  B)

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο άκυρο αλλά θα ήθελα μία φορά να δω μία ψηφοφορία στην οποία να υπάρχει και το ερώτημα "Πόσοι γνωρίζατε το μαγαζί πριν την προσφορά" για να δούμε κατά πόσο τέτοιες προσφορές βοηθάνε έμμεσα τα καταστήματα και αν τελικά μιλάμε για λάθη ή "λάθη"...

Υ.Γ. Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο κατάστημα καθώς δεν υπάρχει εξέλιξη ακόμα αλλά μιας και έγινε συζήτηση για poll σε προηγούμενες σελίδες είπα να το αναφέρω.

• Like 2
Δημοσ.

Τίποτις καινούργιο ; ακόμα ψάχνουν πόσα θα δώσουν ; θέλω να ελπίζω ότι θα είναι άνω των τριών  :P

• Like 3
Δημοσ.

Χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο μου είπαν οτι θα έχουν ενημέρωση το απόγευμα (μάλλον από το προμηθευτή τους) και θα στείλουν e-mail.Μέχρι τώρα σε εμένα δεν έχει έρθε τίποτα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 15-20 κομμάτια που είναι διαθέσιμα (σύμφωνα με τα λεγόμενα του καταστήματος) δεν θα έπρεπε να τα είχε διαθέσει ήδη ? Από την όλη εξέλιξη καταλαβαίνω για που πάει η ιστορία...

Επεξ/σία από Vasilis 07
Δημοσ.

Έκανε λάθος το οποίο δεν είχε καταλάβει στα πρώτα τηλ. που έπεσαν τώρα ψάχνεται και αυτός να βρει τρόπο να τα μπαλώσει

Δημοσ.

εγώ κατα τις 12 που μίλησα μαζί τους μου είπαν οτι και καλα θα προσπαθήσουν να καλύψουν όλες τις παραγγελίες

Δημοσ.

εγώ κατα τις 12 που μίλησα μαζί τους μου είπαν οτι και καλα θα προσπαθήσουν να καλύψουν όλες τις παραγγελίες

σου ειπαν "και καλα προσπαθουμε να τις καλυψουμε ολες!" !? χαχαχ....μαλλον το και καλα ειναι αυτονοητο!  :P 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...