Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

να παω η μπα? :P

Πού να τους το κάνεις χειμωνιάτικο ;  :lol: Προηγούνται άλλοι ένας ένας παρακαλώ μην σπρώχνεστε.

Δημοσ.

Ε κλασσικα λεω και εγω...Σιγα μην περναμε.Και μου ειπε αυτη μην τα βαλετε ακομα τα λεφτα σας γιατι μαλλον το ειχαν καταλαβει,μου εδωσε να καταλαβω οτι αν κανω καταθεση δεν ειναι και τοσο γρηγορο να παρω τα λεφτα μου πισω.

Δημοσ.

Ε κλασσικα λεω και εγω...Σιγα μην περναμε.Και μου ειπε αυτη μην τα βαλετε ακομα τα λεφτα σας γιατι μαλλον το ειχαν καταλαβει,μου εδωσε να καταλαβω οτι αν κανω καταθεση δεν ειναι και τοσο γρηγορο να παρω τα λεφτα μου πισω.

Έ να μην τοκιστούν λίγο και να υπάρχει και ρευστότητα τόσο κόπο έκαναν :P μην τα θέμε και όλα δικά μας (ούτε τα λεφτά μας)   :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν επειδή το θέμα το έψαξα περαιτέρω σήμερα στην Αγγλία, έχει γίνει λάθος από τις τιμές που έδωσε η Patriot σε resellers και τα πήρε όλα αλυσίδα.

Παραγγελίες που δεν παραδόθηκαν ποτέ με λόγο "out of stock". Δε το λέω για να δικαιολογήσω τον top systems και οποιονδήποτε top systems, αλλά σήμερα που είχα κουβέντα γι'αυτό το θέμα, ακόμα και πωλητές από το Amazon κρεμάστηκαν από αυτό το μπέρδεμα.

Ελπίζω να βοήθησα. Παραπέρα πληροφορίες δε θα δώσω. Όποιος θέλει, με πιστεύει. Όφελος δεν έχω κανένα εξάλλου, απλά το θεώρησα χρέος μου να σας ενημερώσω.

Γιατι κακο ειναι να δωσεις παραπανω πληροφοριες; Για να βρηκες κατι τετοιο φανταζομαι θα εχουν γραφτει δημοσια στο internet. Που ειναι το προβλημα;

Δημοσ.

Γιατι κακο ειναι να δωσεις παραπανω πληροφοριες; Για να βρηκες κατι τετοιο φανταζομαι θα εχουν γραφτει δημοσια στο internet. Που ειναι το προβλημα;

Γιατί οι προσωπικές μου συζητήσεις με προμηθευτές και με επαφές μου δεν αφορούν κανέναν. Γι'αυτό.

Δημοσ.

Γιατί οι προσωπικές μου συζητήτσει

Γιατί οι προσωπικές μου συζητήσεις με προμηθευτές και με επαφές μου δεν αφορούν κανέναν. Γι'αυτό.

Προφανως και δεν αφορουν κανεναν αλλα ενα αντιστοιχο παραδειγμα (link) reseller του amazon ή αλλου ξενου πωλητη με πολυ χαμηλη τιμη σε αυτα τα προιοντα, νομιζω δεν αποτελει παραβαση για τις επαφες σου. Εκτος και αν αυτοι στο ειπαν ετσι αντιστοιχα ...

Δημοσ.

Μ'αρέσει που τη βγάζουν και διαθέσιμη ακόμα εκεί που δείχνεις!!! Μάλλον αυτοί δε το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα...

Δημοσ.

Μ'αρέσει που τη βγάζουν και διαθέσιμη ακόμα εκεί που δείχνεις!!! Μάλλον αυτοί δε το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα...

Δεν θα εχει ενημερωθει το idealo γιατι το play.com δεν τις εχει με αυτες τις τιμες πλεον.

Δημοσ.

Το σετ των 16 GB έχει πλέον τη σωστή τιμή (€169,61) οπότε από σήμερα περιμένουμε ακυρώσεις παραγγελιών και επιστροφή των χρημάτων για όσους έχουν προπληρώσει.

"If it seems too good to be true, it probably is." -_-

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο μολις. Διαλογος:

- Σχετικα με την παραγγελια μπλα μπλα...

"Ειχαμε 15 τεμαχια, εγιναν 300 παραγγελιες.. Αδυνατουμε να ανταπεξελθουμε σε ολες. Περιμενουμε νεα απ'τον προμηθευτη μας για το ποσες μπορει να μας δωσει."

- Ωραια, ναι απλα θα ηθελα πρωτου κανω καποια καταθεση να ειχε ξεκαθαριστει το ολο θεμα.....

"Βεβαιως, εντος 2 ημερων αν δεν σας παρουμε τηλεφωνο, μην προβειτε σε καποια καταθεση"

- Ευχαριστω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...