Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σρυ δεν ήξερα ότι είχε ξαναγίνει, η αλήθεια ήταν ότι ήμουν περίεργος να δω τον αριθμό των ατόμων και την ποσότητα. Για το χρονικό διάστημα έχετε δίκιο αλλά 1 μήνας (πιστευώ) είναι υπερ αρκετός, παραπάνω είναι στα πλαίσια τις κακής εξυπηρέτησης (και τον μήνα το λέω λόγο χαμηλής τιμής αλλιώς πολύ είναι)

Update, πήρα τηλ να δω τι γίνεται, οπότε για να σας απαλλάξω από τον κόπο η απάντηση είναι η εξής:

"Είχαμε περίπου 15 κομμάτια τα οποία θα δοθούν κατά σειρά προτεραιότητας, είχαμε σε ένα σ/κ παραγγελίες #00 κομματιών, οπότε περιμένουμε απάντηση από τον προμηθευτή για να δούμε τι ποσότητα μπορεί να καλύψει και θα σας ενημερώσουμε."

Συγνωμη αλλα δεν το καταλαβαινω αυτο. Πρωτα δεν πρεπει να επικοινωνησει με τον προμηθευτη και να τον ρωτησει ποια ειναι η μεγιστη ποσοτητα που μπορει να του δωσει σε αυτες τις τιμες και αναλογα τον αριθμο των παραγγελιων να επιτρεπεται ή οχι να κανει καποιος αγορα απο το site; Πως ειναι δυνατον, αν ο αλλος  μπορει να σου δωσει μονο 50 κομματια, εσυ να συνεχιζεις να δεχεσαι 400 και 500 παραγγελιες; Η θα πουλησεις 20-30 κομματια και θα μαθεις 500 email;

Δεν θελω να γινομαι αρνητικος, ειδικα οταν δεν εχουμε ακομα απαντηση (θα περιμενουμε λογικα αυριο), αλλα το παραπανω δεν μου αρεσε καθολου. Ειναι σαν να προετοιμαζει κυμα ακυρωσεων. Ελπιζω να διαψευστω. Εδω θα ειμαι.

εγώ νομίζω έχει σημασια να ξεκαθαριστεί αν ήταν πραγματική τιμή, προσφορά ή λάθος τιμή.

Αν ήταν πραγματική τιμή και εξαντλήθηκε το στοκ του προμηθευτή πρέπει να καλύψουν όλες τις παραγγελίες ακόμα και με καθυστέρηση, και την επόμενη φορά που το προιόν θα είναι διαθέσιμο να είναι στην ίδια χαμηλή τιμή.

Αν ήταν προσφορά έπρεπε να το επισημαίνει ότι είναι προσφορά γράφοντας και την αρχική τιμή, καθώς και τον αριθμό των τεμαχίων. Δεν είναι δυνατόν να δέχεται το σύστημά τους 100αδες παραγγελίες για 10 κομμάτια διαθέσιμα.

Αν ήταν λάθος τιμή θα πρέπει το προιον να εμφανιστεί και πάλι σε διαθεσιμότητα σύντομα αλλασε πολύ μεγαλυτερη τιμή .

Αν όλα αυτά ήταν μια φούσκα και δώσουν απλά 10κομμάτια για διαφήμιση (πιθανώς και σε δικούς τους) για διαφήμιση είναι ό,τι χειρότερο...

Εχει απαντηθει αυτο οτι η τιμη ειναι πραγματικη. Δεν τιθεται θεμα λαθους.

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντως η φθηνότερη τιμή στη Γερμανία για τις 16GB είναι 137,90€!!!!!!!!!!!

Καλά η τιμή είναι σίγουρα λάθος απλά αυτοί δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα άρα μάλλον ήταν λάθος του ίδιου του προμηθευτή.

Κοίτα πόσο κάνουν τα πιο αργά μοντέλα της ίδιας σειράς

http://www.topsystems.gr/products/Patriot-Memory-PV316G186C0K-Patriot-16GB-1866MHZ-C10-V3-DUAL-KIT.html

http://www.topsystems.gr/products/Patriot-Memory-PV316G160C9K-Patriot-16GB-%282x8GB%29-Dual-Channel-Kit-Viper-3-Black-Mamba-%28DDR3-1600%7B47%7D9%7B47%7D1.5v%29-%252d-PV316G160C9K.html

Δημοσ.

Περίεργο πάντως...Μήπως πράγματι παίζει κάτι άλλο? Σε τηλέφωνο που τους πήρα μου είπε ότι τις παίρνουν από εξωτερικό και ότι έχουν 300 παραγγελίες περίπου!

Δημοσ.

Οι προσφορές του Σαββάτου αυτά έχουν. 2 μέρες το όνομα του μαγαζιού στο top των θεμάτων συζητήσεων MINIMUM.

Τώρα βρήκαμε και την απόλυτη δικαιολογία. "Ο προμηθευτής φταίει που δεν είχε πολλά κομμάτια".

Αν διαψευστώ τόσο το καλύτερο για σας που τις περιμένετε, τόσο το καλύτερο και για την αξιοπιστία του μαγαζιού. Αλλά μιλάμε για sci fi η πιθανότητα να πάνε όλα καλά.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαισθάνομαι να πλησιάζει καταιγίδα thunder.gif_480_480_0_64000_0_1_0.gif  :P   

Επεξ/σία από Captain Nemo
Δημοσ.

Μου ειπε συγκεκριμενα η υπαλληλος οτι αυριο θα ξερουν ποσα κομματια θα εχουν για να δωσουν και οτι θα δωθουν με σειρα προτεραιοτητας.

Η τιμη ηταν κανονικη μου ειπε...α αλλα κατι περιεργο μου φανηκε οταν της ειπα μου ηρθε μαιλ να καταθεσω τα χρηματα για τις μνημες, να παω ή μετα θα μου λετε δεν εχουμε αποθεμα και τετοια;;;

και απανταει παρε με αυριο τηλ που θα ξερω σιγουρα ποσες μνημες εχω για να σου πω αν εισαι μεσα σε αυτους που θα παρουν για να μην καταθεσεις τσαμπα τα χρηματα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Μου ειπε συγκεκριμενα η υπαλληλος οτι αυριο θα ξερουν ποσα κομματια θα εχουν για να δωσουν και οτι θα δωθουν με σειρα προτεραιοτητας.

Η τιμη ηταν κανονικη μου ειπε...α αλλα κατι περιεργο μου φανηκε οταν της ειπα μου ηρθε μαιλ να καταθεσω τα χρηματα για τις μνημες, να παω ή μετα θα μου λετε δεν εχουμε αποθεμα και τετοια;;;

και απανταει παρε με αυριο τηλ που θα ξερω σιγουρα ποσες μνημες εχω για να σου πω αν εισαι μεσα σε αυτους που θα παρουν για να μην καταθεσεις τσαμπα τα χρηματα σου.

αυτο ειναι το πιο λογικο. και σωστο. και γω θα παρω τηλ πριν την καταθεση. επισης σκεφτομαι να παρω απ'το κινητο που εχει ηχογράφηση κλησης... you never know.

Δημοσ.

επισης σκεφτομαι να παρω απ'το κινητο που εχει ηχογράφηση κλησης... you never know.

Έτσι σε θέλω ετοιμοπόλεμο και προετοιμασμένο για όλα  :P

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι σε θέλω ετοιμοπόλεμο και προετοιμασμένο για όλα  :P

χααχαχ..οχι οτι θα αλλαξει κατι...αλλα ετσι για να χω το ψυχολογικο πλεονεκτημα οτι τους εχω ηχογραφησει να μου λεν "καταθεστε τα χρηματα, θα παραλαβετε κανονικα"  :ph34r: (if that's the case)

Δημοσ.

αυτο ειναι το πιο λογικο. και σωστο. και γω θα παρω τηλ πριν την καταθεση. επισης σκεφτομαι να παρω απ'το κινητο που εχει ηχογράφηση κλησης... you never know.

Αρκει να τους δηλωσεις αρχικα οτι προκειται να ηχογραφησεις την κληση, γιατι αλλιως αν το χρησιμοποιησεις ως αποδειξη θα σε τρεχουν αυτοι....:shifty:

Δημοσ.

Αρκει να τους δηλωσεις αρχικα οτι προκειται να ηχογραφησεις την κληση, γιατι αλλιως αν το χρησιμοποιησεις ως αποδειξη θα σε τρεχουν αυτοι.... :shifty:

Θα τον τρέχουν ή απλώς δεν θα ληφθεί υπόψιν ; Λόγω που ένεκεν προϊόν υποκλοπής. 

Δημοσ.

δεν αποσκοπω σε κατι περιεργο :confused: [που να χει σχεση με τον νομο, καταγγελιες κτλ].. απλα οπως λεω και παραπανω "ετσι για να χω το ψυχολογικο πλεονεκτημα" θα το εκανα αυτο. και επισης αν πχ μετα ανεβαζα το .wav εδω της συνομιλιας που λεγε οτι "καταθεστε, θα παραλαβετε" και επειτα δεν παραλαβω. απλα το καταστημα θα φαει Χ απ' ολο το φορουμ. γεγονος που ετσι κι'αλλιως θα ισχυει σε περιπτωση που δεν παραλαβει ενα αξιολογο ποσοστο καθως ηδη πολλα παιδια εχω προπληρωσει μεσω paypal.

• Like 1
Δημοσ.

Θα τον τρέχουν ή απλώς δεν θα ληφθεί υπόψιν ; Λόγω που ένεκεν προϊόν υποκλοπής. 

Μπορουν και να το τρεξουν αμα θελουν νομικως, διοτι ειναι παρανομη πραξη, εκτος και αν τους το δηλωσει πριν την ηχογραφηση.

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή το θέμα το έψαξα περαιτέρω σήμερα στην Αγγλία, έχει γίνει λάθος από τις τιμές που έδωσε η Patriot σε resellers και τα πήρε όλα αλυσίδα.

Παραγγελίες που δεν παραδόθηκαν ποτέ με λόγο "out of stock". Δε το λέω για να δικαιολογήσω τον top systems και οποιονδήποτε top systems, αλλά σήμερα που είχα κουβέντα γι'αυτό το θέμα, ακόμα και πωλητές από το Amazon κρεμάστηκαν από αυτό το μπέρδεμα.

Ελπίζω να βοήθησα. Παραπέρα πληροφορίες δε θα δώσω. Όποιος θέλει, με πιστεύει. Όφελος δεν έχω κανένα εξάλλου, απλά το θεώρησα χρέος μου να σας ενημερώσω.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...