Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα εβγαλαν τωρα το "κουμπι" ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

και γράφει Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο

Λεπτομέρειες αφού εμείς έχουμε πρόσβαση μέσα στο καλάθι  :devil:  :lol:

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρέπει να βάλουμε Poll να δούμε πόσες παραγγέλλαμε (επιλογές 1.2.3.4 κτλ) να δούμε και πόσοι (αν) θα παραλάβουν. :P

ηταν μη γινει η αρχη ε? χαχα, τελικα τσαμπα χρονο εφαγε στον mod το αλλο. 

το 30% απαντησαν λαθος..το αλλο 30% αλλαξαν "status" καθως αλλαξε το πραγμα απο Public.. 

εφ'οσον δεν μπορεις να αλλαξεις την απαντηση σου (επομενως εχουμε στιγμιότυπο μονο απο μια συγκεκριμενοτατη στιγμη) το poll θα χε νοημα μονο οταν τελειωσουν οοολα αυτα και εχουμε ολοι καταληξει στο τι εγινε με την περιπτωση μας. 

• Moderators
Δημοσ.

Τωρα εσυ κανεις επαναληψη περιληψης; :)

1. Ειπαμε απο τοτε οτι θα ηταν για να καταγραφει το στιγμιοτυπο, ειχαν περασει οι ημερες (1-3 που ανεφερε το καταστημα στην αμεση διαθεσιμοτητα) οποτε θα επρεπε να ειχαν ολοι παραλαβει στην ιδανικη ας πουμε περιπτωση. 

2. Επισης ειχαμε πει οτι καποια στιγμη (με την... εξελιξη που ειχαμε) μετα απο καποιο διαστημα θα μπορουσαμε να κανουμε και ενα αλλο ωστε να εχουμε την τελικη εικονα. (Αν την θελαμε/θελουμε)

Και φυσικα βγηκαν πολλα χρησιμα συμπερασματα απο αυτο το poll. Το poll που λες οτι θα ηταν το μονο που θα ειχε νοημα μετα απο ενα μηνα ας πουμε (2-3; ποσους; ποιος θα ηξερε να μας πει οτι τελειωσαν οι διαδικασιες τους και ποτε; ), δεν θα μας εδινε παρα πολλα χρησιμα που μας εδωσε αυτο.

Δημοσ.
Τωρα εσυ κανεις επαναληψη περιληψης; :)

1. Ειπαμε απο τοτε οτι θα ηταν για να καταγραφει το στιγμιοτυπο, ειχαν περασει οι ημερες (1-3 που ανεφερε το καταστημα στην αμεση διαθεσιμοτητα) οποτε θα επρεπε να ειχαν ολοι παραλαβει στην ιδανικη ας πουμε περιπτωση. 

2. Επισης ειχαμε πει οτι καποια στιγμη (με την... εξελιξη που ειχαμε) μετα απο καποιο διαστημα θα μπορουσαμε να κανουμε και ενα αλλο ωστε να εχουμε την τελικη εικονα. (Αν την θελαμε/θελουμε)

Και φυσικα βγηκαν πολλα χρησιμα συμπερασματα απο αυτο το poll. Το poll που λες οτι θα ηταν το μονο που θα ειχε νοημα μετα απο ενα μηνα ας πουμε (2-3; ποσους; ποιος θα ηξερε να μας πει οτι τελειωσαν οι διαδικασιες τους και ποτε; ), δεν θα μας εδινε παρα πολλα χρησιμα που μας εδωσε αυτο.

απλα συμπερασματα της σκεψης μου εγραφα κανοντας 'διαλογο'/χαβαλε  με τον havik.. σορρυ αν ειχε ειπωθει και επαναληφθηκα. επισης, οχι δεν λεω οτι θα πρεπε να περιμενουμε 2-3 μηνες.. μετα απο ελαχιστες μερες ειχαμε το comment του Public και το ληξιμο του θεματος (και το comment αυτο να μην υπηρχε, μια βδομαδα ακομα πιστευω θα ηταν αρκετη γιατι οποιος να ηταν να παραλαβει εως τοτε θα ειχε παραλαβει). ναι, τοτε πιστευω οτι αν γινοταν το poll( το οποιο προφανως και δεν κατακρινω καθως ηταν δικη μου ως κεντρικη ιδεα Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/489590-keyboard-logitech-wireless-keyboard-k360-5%E2%82%AC/page-19#entry52441072">νομιζω ) θα ειχαμε τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα. 

Δημοσ.

Σρυ δεν ήξερα ότι είχε ξαναγίνει, η αλήθεια ήταν ότι ήμουν περίεργος να δω τον αριθμό των ατόμων και την ποσότητα. Για το χρονικό διάστημα έχετε δίκιο αλλά 1 μήνας (πιστευώ) είναι υπερ αρκετός, παραπάνω είναι στα πλαίσια τις κακής εξυπηρέτησης (και τον μήνα το λέω λόγο χαμηλής τιμής αλλιώς πολύ είναι)

Update, πήρα τηλ να δω τι γίνεται, οπότε για να σας απαλλάξω από τον κόπο η απάντηση είναι η εξής:

"Είχαμε περίπου 15 κομμάτια τα οποία θα δοθούν κατά σειρά προτεραιότητας, είχαμε σε ένα σ/κ παραγγελίες #00 κομματιών, οπότε περιμένουμε απάντηση από τον προμηθευτή για να δούμε τι ποσότητα μπορεί να καλύψει και θα σας ενημερώσουμε."

• Like 2
Δημοσ.

Εχουν αναφερθει ηδη αυτα, απλα ειχε γραφτει για 10 κομματια, τωρα 15.  ;)

Νταξ 10-15 who cares, (εννοώ ότι αν έχει πάρει ένας 10 τεμάχια, 5 τεμ.κτλ  τι σημασία έχει πόσα έχει το κατάστημα)  δεν τα μέτρησε και την ώρα που μιλάγαμε, σημασία έχει αν θα του δώσει ο προμηθευτής άλλα τεμάχια στην ίδια τιμή.

• Moderators
Δημοσ.

Παμε αλλη μια: Αυτα εχουν ειπωθει ηδη απο μαγαζι, οποτε δεν ειναι το update που περιμενατε να εχετε σημερα. Θα το εχετε φανταζομαι αργοτερα, σημερα ή οποτε το εχουν τελος παντων.  Οριστε και το ποστ του Σαββατου για οποιον δεν μπορει να παει πιο πισω να διαβασει:

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο. Μου είπαν πως η τιμή ισχύει το έλενξαν απο τον προμηθευτή και οτι στοκ έχουν 10 κομμάτια. Τους ρώτησα

τι θα γίνει με τις παραγγελίες και μου έιπαν οτι θα προσπαθήσουν να τις καλύψουν και οτι αύριο θα έχουμε καθαρότερη εικόνα και δευτέρα θα μας ενημερώσουν για το τι θα γίνει. Επίσης γέλαγε διότι είπε οτι έχει δεχτεί 80 και παραγγελίες.. 

:)

• Like 1
Δημοσ.

ηταν μη γινει η αρχη ε? χαχα, τελικα τσαμπα χρονο εφαγε στον mod το αλλο. 

το 30% απαντησαν λαθος..το αλλο 30% αλλαξαν "status" καθως αλλαξε το πραγμα απο Public.. 

εφ'οσον δεν μπορεις να αλλαξεις την απαντηση σου (επομενως εχουμε στιγμιότυπο μονο απο μια συγκεκριμενοτατη στιγμη) το poll θα χε νοημα μονο οταν τελειωσουν οοολα αυτα και εχουμε ολοι καταληξει στο τι εγινε με την περιπτωση μας. 

Μια χαρά ήταν το poll. Δεν αποφασίζουμε για εθνικό ζήτημα για να χρειαζόμαστε υψηλής ακρίβειας δημοσκόπηση.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά ήταν το poll. Δεν αποφασίζουμε για εθνικό ζήτημα για να χρειαζόμαστε υψηλής ακρίβειας δημοσκόπηση.

υπο αυτη την αποψη συμφωνω.  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως το TopSystems θα κάνει καταπληκτική διαφήμιση στο public με αυτά τα 15 κομμάτια.

Προσωπικά παρήγγειλα μία 8άρα και μια μητρική (είπα μετά από χρόνια να αλλάξω λίγο το hardware μιας και το χαμηλό κόστος της μνήμης μου έδινε αυτή την δυνατότητα). Μετά διάβασα ότι, αν κατάλαβα καλά, πρέπει πρώτα να πληρώσεις και μετά να περιμένεις πότε και αν θα στα φέρουν, οπότε μάλλον θα πέσει άκυρο στην περίπτωσή μου. Ακόμα και αν ΕΧΟΥΝ μνήμη να μου δώσουν. Κατανοώ (νομίζω) τον τρόπο που δουλεύει το μαγαζί (μηδέν αποθήκη, απλός μεσάζοντας), αλλά no, no thanks.

Δημοσ.

Παμε αλλη μια: Αυτα εχουν ειπωθει ηδη απο μαγαζι, οποτε δεν ειναι το update που περιμενατε να εχετε σημερα. Θα το εχετε φανταζομαι αργοτερα, σημερα ή οποτε το εχουν τελος παντων.  Οριστε και το ποστ του Σαββατου για οποιον δεν μπορει να παει πιο πισω να διαβασει:

:)

Δεν αμφισβήτησα ότι ειπώθηκαν, τα κομμάτια σχολίασα…. Anyway.

Δημοσ.

πήρα τηλ. και εγω  :-D , μου είπε ότι έχουν 20 τεμ. (δεν διευκρίνισε ποια απο τα δυο), με ρώτησε αν έχω πληρώσει..

-απάντησα όχι, αφου θα τα παραλάβω απο το κατάστημα, της είπα.

-οκ, μου λεεί, ετσι και αλλιώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, θα σας πάρω τηλ. αν είναι, οταν τελειώσουμε με τις παραγγελίες των <400 κ >500. :blink:

Δημοσ.

εγώ νομίζω έχει σημασια να ξεκαθαριστεί αν ήταν πραγματική τιμή, προσφορά ή λάθος τιμή.

Αν ήταν πραγματική τιμή και εξαντλήθηκε το στοκ του προμηθευτή πρέπει να καλύψουν όλες τις παραγγελίες ακόμα και με καθυστέρηση, και την επόμενη φορά που το προιόν θα είναι διαθέσιμο να είναι στην ίδια χαμηλή τιμή.

Αν ήταν προσφορά έπρεπε να το επισημαίνει ότι είναι προσφορά γράφοντας και την αρχική τιμή, καθώς και τον αριθμό των τεμαχίων. Δεν είναι δυνατόν να δέχεται το σύστημά τους 100αδες παραγγελίες για 10 κομμάτια διαθέσιμα.

Αν ήταν λάθος τιμή θα πρέπει το προιον να εμφανιστεί και πάλι σε διαθεσιμότητα σύντομα αλλασε πολύ μεγαλυτερη τιμή .

Αν όλα αυτά ήταν μια φούσκα και δώσουν απλά 10κομμάτια για διαφήμιση (πιθανώς και σε δικούς τους) για διαφήμιση είναι ό,τι χειρότερο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...