Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χτυπησα και εγω ενα σετακι 2χ8 με παραλαβη απο το καταστημα και βλεπουμε :P

στην κατασταση παραγγελιας μου γραφει waiting payment ενω εβαλα πληρωμη στο καταστημα, το γραφει και σε κανεναν αλλο αυτο?

μην ανησυχείς. θα πληρώσεις κανονικά στην παραλαβή. είχα μπερδευτεί κι εγώ σε παλιότερη αγορά με αυτό.

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

στις 2Χ4 βγάζει μη διαθέσιμο αλλα παρ' όλα αυτά σε αφήνει ακομα να παραγγείλεις...

Είναι επειδή έχουν καλό developer μάλλον... :)

• Like 4
Δημοσ.

Είναι επειδή έχουν καλό developer μάλλον... :)

Κανόνισε να θιχτεί και να σου σβήσει την παραγγελία αν τα καταφέρει βέβαια  :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έβαλα καν. Είμαι κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά από το βεληνεκές αποστολών του καταστήματος. :)

Κανόνισε να θιχτεί και να σου σβήσει την παραγγελία αν τα καταφέρει βέβαια  :lol:

LOOOOOOOOOOOOOOOOL τώρα εστίασα σε αυτό !!!! χΑΧΑΧΑΧΑΧαχαΧαΧΑΧΑΑχαχ

Δημοσ.

Στις 16άρες το Expected release date is 27th Jul 2013 το βλέπει κανείς ή μόνο εγώ;

Στην εξέλιξη παραγελίας το βλέπεις ?' Ασε το βρήκα.

Δημοσ.

Με 63€  32gb ddr3 2133Mhz ... Ας την φέρουν και 27/8 την παραγγελία .... Ποιος νοιάζεται ... 

Εδώ με 63€ παίρνεις τώρα 8 gb 1600άρες ....

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις παραγγείλω...υπάρχει πρόβλημα που κάνω registeρ sto Λογαριασμό με άλλο e-mail απο αυτό που έχω στο PayPal?

Δημοσ.

Με 63€  32gb ddr3 2133Mhz ... Ας την φέρουν και 27/8 την παραγγελία .... Ποιος νοιάζεται ... 

Εδώ με 63€ παίρνεις τώρα 8 gb 1600άρες ....

Όταν προπληρώνεις για μια παραγγελία δεν γίνεται να σου λέει το κατάστημα θα στα δώσω σε 35+ μέρες. Εφόσον δεν υπάρχει απόθεμα, κακώς δέχεται το κατάστημα νέες παραγγελίες και προπληρωμές.

Επίσης το PayPal απορρίπτει disputes που γίνονται μετά το πέρας 45 ημερών από την ημερομηνία πληρωμής. Πόσο ακριβής μπορεί να είναι μια εκτίμηση 35 ημερών; Εύκολα περνάνε άλλες δέκα μέρες και μετά άντε να βγάλεις άκρη.

Εγώ πάντως θα περιμένω μέχρι δύο εβδομάδες. Αν δεν υπάρξει κάποιο νεότερο, θα ζητήσω επιστροφή των χρημάτων στο Paypal επειδή απλά δεν με ενδιαφέρει να περιμένω πάνω από μήνα. Άλλοι μπορεί να μην έχουν θέμα με το χρόνο παράδοσης καθώς η τιμή είναι όντως χώμα.

Δημοσ.

(Expected release date is 27th Jul 2013) ???

Πλάκα κάνουν, έτσι ??? :eek:

Που το λεει αυτο ρε παιδια?

Ψαχνω και δεν το βρισκω πουθενα.

Δημοσ.

τώρα δεν το αναφέρει, όπως επίσης δεν σ'αφηνει να βάλεις παραγγελία

Πού σε κόβει δηλαδή γιατί σε εμένα προχωράει κανονικά δεν πήγα πάντως μέχρι τέλους.

Δημοσ.

απλα εβγαλαν τωρα το "κουμπι" ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
και γράφει Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο

Δημοσ.

Πρέπει να βάλουμε Poll να δούμε πόσες παραγγέλλαμε (επιλογές 1.2.3.4 κτλ) να δούμε και πόσοι (αν) θα παραλάβουν. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...