Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ψαξεις λιγο τα ποστ του θεματος μερικοι το εχουν δηλωσει ηδη βασιλη...!!! Και χωρις να το δηλωσουν οι περισσοτεροι απο τους υπολοιπους οσοι ασχολουμαστε λιγες ωρες παραπανω ξερουμε περιπου τι εχουν αγορασει προσφατα... (και κατ'επεκταση για τι πραγματα δεν ειχαν αναγκη αγορας για τους εαυτους τους).

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ξεφύγαμε νομίζω… ας έρθουν πρώτα και τρώγεστε μετά!

Το να αγοράσει κάποιος σετ μόνο και μόνο να το πουλήσει ακριβότερα ναι μεν είναι γυφτιά αλλά είναι και δικαίωμα του (έχει μερίδιο ευθύνης και αυτός που θα το πάρει), το να πουλήσει το παλιό του δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, σε κάθε αναβάθμιση δεν πουλάμε τα παλιά;

• Like 4
Δημοσ.

ειχα στο καλαθι μου απο χθες 2 σετ των 16gb κ εριξα μια παραγγελεια για ενα σετακι

ενταξει η τιμη ειναι εξωπραγματικη κ το κοβω χλωμο αλλα ποτε δεν ξερεις

paypal ftw

Δημοσ.

[ο papadopoulos ειπε κατι που ισως δινει "ελπιδες" να παραλαβετε πολλοι, αλλα λιγο που εψαξα δεν βρηκα καποια ιδια τιμη σε uk ή αλλου, καλο θα ηταν να μας εδινε ενα λινκ που να φωτιζει αυτο το ενδεχομενο]

Δε βρήκες link για 2 λόγους.

1) Ήταν μια πληροφορία εκ των έσω την Παρασκευή συγκεκριμένα από δικά μου contacts στην Αγγλία.

2) Κάποια links τα οποία είχα, επιτόπου τα κόψανε μέσα σε 2-3 ώρες.

Δεν ασχολήθηκα να βάλω παραγγελία γιατί μου φάνηκε εντελώς περίεργο για διάφορους λόγους και δεν είχα και το χρόνο να ρωτήσω κιόλας να το διευκρινήσω γιατί έτρεχα σα το Βέγγο. Δυστυχώς μετά ήταν αργά και για εξηγήσεις και για παραγγελίες, απλά μου έκανε περιέργεια.

PS: O TopSystems κάνει πάρα πολλές εισαγωγές από Αγγλία. Καιρό τώρα παρακολουθώ τις τιμές στα ακριβά ThinkPad που πουλάει (βλέπε X230 Tablet) και όταν βγεί προσφορά σε Αγγλία οπουδήποτε, αντίστοιχα βλέπω το ίδιο είδος προσαυξημένο με κάποιο κέρδος την ίδια χρονική στιγμή. Όταμ η τιμή αλλάξει από UK, αντίστοιχα αλλάζει και στον TopSystems.

Υπέθεσα ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τις μνήμες γιατί μόνο Αγγλία τις είδα κι έτυχε να ενημερωθώ Παρασκευή γι'αυτές.

Αυτά γιατί δεν υπήρξε κάποιο link για τις Patriot. Αν βρώ όμως από οποιοδήποτε άλλο UK site (που να μην εκτίθενται τα contacts μου), πολύ ευχαρίστως να βάλω.

• Like 1
Δημοσ.

Τέκνα της αϋπνίας βρήκα την σπηλιά του Αλαντίν στους σελιδοδείκτες μου 

ενημερώνω φίλους και γνωστούς γρήγορα πριν μας τσακώσουν οι 40 κλέφτες. :devil:

Δημοσ.

Σαν "asshole move" δεν το βλεπω και τοσο εφοσον το βαθυτερο νοημα ειναι "το μαγαζι πληρωσε σαπιο developper" ("ενω πχ εγω ειμαι στην ανεργια") δεν εκανες δα και καποιου ειδους χακεριά!

το οτι υπαρχει η δυνατοτητα να βαλεις απο καποιο λινκ ενα προιον στο basket σου δεν σημαινει σαπιο developer, και στο αμαζον μπορεις καλλιστα να το κανεις..

αυτο που σημαινει σαπιο developer ειναι οτι στη προκειμενη περιπτωση μπορεις να κανεις κανονικα παραγγελια ενω υποτιθεται οτι δε πωλειται ενω πχ στο αμαζον αν βαλεις ενα προιον που πλεον δε πωλειται απο το ιδιο το αμαζον σου λεει απλα οτι δε πωλειται..

Δημοσ.

Τσίμπησα δύο σετ των 16 GB (επειδή δεν φαίνεται ο σύνδεσμος παραγγελίας δεν σημαίνει πως δεν λειτουργεί κιόλας ;p).

Από βδομάδα βλέπω να τσιμπάω και τίποτα άλλο αλλά δεν πειράζει. Refund στο PayPal και όλα OK.

Παίζει βέβαια και να μη δουλεύουν πάνω σε μητρική M4A785TD-V EVO όπου τώρα έχω τέσσερα αρθρώματα Kingston KVR1333D3N9/4G.

Προφανώς δεν πρόκειται να αποκαλύψω τον σύνδεσμο παραγγελίας... όποιος ασχολείται με web development μπορεί να τον βρει άνετα μόνος του. Σίγουρα κάποιο λόγο έχουν που τον έβγαλαν, απλά ένιωθα left out και είπα να ρίξω μια παραγγελία για το χαβαλέ. ^_^

Αυτο μου θυμιζει το :X

• Like 5
Δημοσ.

χτυπησα και εγω ενα σετακι 2χ8 με παραλαβη απο το καταστημα και βλεπουμε :P
στην κατασταση παραγγελιας μου γραφει waiting payment ενω εβαλα πληρωμη στο καταστημα, το γραφει και σε κανεναν αλλο αυτο?

Δημοσ.

χτυπησα και εγω ενα σετακι 2χ8 με παραλαβη απο το καταστημα και βλεπουμε :P

στην κατασταση παραγγελιας μου γραφει waiting payment ενω εβαλα πληρωμη στο καταστημα, το γραφει και σε κανεναν αλλο αυτο?

Ναι σε πολλούς δεν μας μπιστεύονται οι ξουφτήλες και θέλουν πρώτα τα λεφτά για να μην την κοπανήσουμε και μας κυνηγάνε λέει άκουσον άκουσον.

• Like 1
Δημοσ.

αυριο θα ξεκαθαρίσει λέτε το πράγμα ρε παιδιά?

Περιμένω πόσες μέρες να στήσω το σύστημα με τον 3770k και δεν αντέχω άλλη αναμονή.

Εφαγα μια πρώτη αναμονή με το άκυρο του Κωτσο για την ASUS...

Na μην περιμένουμε άδικα και για τις μνήμες...

Εγώ έχω παραγγείλει και 8GB Crucial απ' το eshop στα 60euro για σιγουριά μαζί με cooler και μητρική.

Το μόνο ζήτημα πλέον είναι μνήμες και δεν αντέχω να περιμένω καμια βδομάδα ακόμα και να μας πούνε πάλι άκυρο...

Ελπίζω αυριο να μας πούνε αν θα παραλάβουμε

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντελως οφτοπικ, αλλα νομιζω οτι εφτιαξε το ρολοι του ινσομνια επιτελους!!! :)

Εντιτ: πραγματι!!!

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 1
Δημοσ.

Εντελως οφτοπικ, αλλα νομιζω οτι εφτιαξε το ρολοι του ινσομνια επιτελους!!! :)

Εντιτ: πραγματι!!!

Εδώ και 1 μήνα νομίζω :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...