Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς δεν πρόκειται να αποκαλύψω τον σύνδεσμο παραγγελίας... όποιος ασχολείται με web development μπορεί να τον βρει άνετα μόνος του. Σίγουρα κάποιο λόγο έχουν που τον έβγαλαν, απλά ένιωθα left out και είπα να ρίξω μια παραγγελία για το χαβαλέ. ^_^

Mεταφραση: "Ειπα να βγαλω λιγα χρηματα απο τις αγγελιες και ειπα να φροντισω να μην υπαρξουν ...πολλες αγγελιες για να μπορεσω να πουλησω σε καλη τιμη" ;)

ΥΓ. "Νιωθω και πολυ μαγκας που "κορόιδεψα" το μαγαζι και παρηγγειλα ενω ειχαν 'κοψει' το λινκ".

1η φορα στα 2+ χρονια που ειμαι μελος και 2,5+ που παρακολουθω το φορουμ ειμαι ΤΟΣΟ σιγουρος οτι ΑΝ γινουν παραλαβες θα γινει της μουρλης στις αγγελιες... Μεχρι και καποτε που εδωσε το παμπλικ ενα κιτ της LG με ~15 (ή 11 ηταν?) ευρω απο "και καλα 300" αρχικη τιμη δεν εγινε αυτο που βλεπω να ερχεται τωρα...

• Like 6
  • Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

^Άπειρα συμπεράσματα αβάσιμα

Ποιο το νόημα του ποστ σου; :huh:

Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον ts, είτε παραλάβουμε είτε όχι :-)

Δημοσ.

Και το πληκτρολόγιο που έβαλε το public 5 ευρώ και τον 3770Κ που έβαλε το you και ΕΙΔΙΚΑ με τις μνήμες τώρα θα γίνει ΠΑΝΙΚΟΣ στις αγγελίες...!!!Αν δώσουν αρκετά κομμάτια...

Δημοσ.

Mεταφραση: "Ειπα να βγαλω λιγα χρηματα απο τις αγγελιες και ειπα να φροντισω να μην υπαρξουν ...πολλες αγγελιες για να μπορεσω να πουλησω σε καλη τιμη" ;)

ΥΓ. "Νιωθω και πολυ μαγκας που "κορόιδεψα" το μαγαζι και παρηγγειλα ενω ειχαν 'κοψει' το λινκ".

1η φορα στα 2+ χρονια που ειμαι μελος και 2,5+ που παρακολουθω το φορουμ ειμαι ΤΟΣΟ σιγουρος οτι ΑΝ γινουν παραλαβες θα γινει της μουρλης στις αγγελιες... Μεχρι και καποτε που εδωσε το παμπλικ ενα κιτ της LG με ~15 (ή 11 ηταν?) ευρω απο "και καλα 300" αρχικη τιμη δεν εγινε αυτο που βλεπω να ερχεται τωρα...

Σίγουρα θα γίνει της μουρλής από αγγελίες αν παραδοθούν αρκετά κομμάτια.

Σε διαβεβαιώνω όμως ότι δεν θα έβλεπες αγγελία από μένα. Αν όντως ερχόντουσαν τα 32 GB θα έμπαιναν στο desktop μου και μάλλον θα πουλούσα τα 4x4GB modules που έχω τώρα σε πολύ λογική τιμή. Αν μάλιστα δεν υποστηρίζονταν από την μητρική μου, είτε θα τα επέστρεφα στο κατάστημα είτε θα τα έβαζα σε αγγελία στην τιμή αγοράς συν τα έξοδα αποστολής με courier.

Θεωρώ προσβλητική για το πρόσωπό μου τη "μετάφρασή" σου. Δεν γνωριζόμαστε ούτε έχω δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα ώστε να μου επιτίθεσαι με τον απαράδεκτο αυτό τρόπο. Επίσης, η λογική λέει ότι δεν θα πόσταρα καθόλου αν ήθελα να "φροντισω να μην υπαρξουν ...πολλες αγγελιες" όπως λες.

Αντιλαμβάνομαι ότι είναι asshole move από πλευράς μου να ρίξω παραγγελία με τον τρόπο αυτό, αλλά μπορούν απλά να κάνουν refund μέσω του PayPal με επιβάρυνση χρόνου ελαχίστων λεπτών.  Αν όμως δημοσίευα το link θα είχα ευθύνη για ενδεχομένως δεκάδες παραγγελίες ακόμη (= περισσότερος χρόνος για να ακυρωθούν όλες.)

Η δημοσίευσή μου έγινε με καλή διάθεση χωρίς κάποια κρυφή ατζέντα. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

• Like 4
Δημοσ.

Και το πληκτρολόγιο που έβαλε το public 5 ευρώ και τον 3770Κ που έβαλε το you και ΕΙΔΙΚΑ με τις μνήμες τώρα θα γίνει ΠΑΝΙΚΟΣ στις αγγελίες...!!!Αν δώσουν αρκετά κομμάτια...

Οπότε να μην ανησυχούμε αν δεν προλάβαμε  :P

Δημοσ.

Επίσης μία σκέψη που μου πέρασε τώρα από το μυαλό, για όσους σκέφτονται να πληρώσουν μέσω PayPal με το balance που ίσως έχουν στο λογαριασμό τους, ίσως θα ήταν καλύτερα να πληρώσουν με πιστωτική κάρτα (πάλι μέσω του PayPal).

Έτσι, σε περίπτωση που γίνει κάποια στραβή και δεν συνεργάζεται το κατάστημα αλλά ούτε και το PayPal, θα υπάρχει η δυνατότητα chargeback μέσω της πιστωτικής κάρτας. (Δεν υπαινίσσομαι τίποτα για την συνέπεια και εντιμότητα του καταστήματος αλλά καλό είναι να υπάρχει πάντα και ένα plan B.)

Δημοσ.
Aντιλαμβάνομαι ότι είναι asshole move από πλευράς μου να ρίξω παραγγελία με τον τρόπο αυτό, αλλά μπορούν απλά να κάνουν refund μέσω του PayPal με επιβάρυνση χρόνου ελαχίστων λεπτών.  Αν όμως δημοσίευα το link θα είχα ευθύνη για ενδεχομένως δεκάδες παραγγελίες ακόμη (= περισσότερος χρόνος για να ακυρωθούν όλες.)

Η δημοσίευσή μου έγινε με καλή διάθεση χωρίς κάποια κρυφή ατζέντα. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΟΚ, να τα δεχθω τα υπολοιπα και να ανακαλεσω. Το link ομως που λες οτι ("εννοειται") δεν δινεις, στο ιδιο το φορουμ που σου υπεδειξε την προσφορα -δεν την βρηκες μονος σου- αν θες να πιστεψω απο αυτα που γραφεις οτι (δεν) το κανεις με καθε καλο και αγαθο σκοπο δε με πειθεις. Ασε που ηδη ειχαν γινει 100αδες παραγγελιες (εδω θα ειμαστε να δουμε αν εκτελεστουν ολες -- και αααααν τυχον εκτελεστουν ολες αυτες να δουμε αν θα ακυρωθει μονο η δικη σου--), οποτε για ποια 'ελαχιστα δευτερολεπτα' μιλας;

Σαν "asshole move" δεν το βλεπω και τοσο εφοσον το βαθυτερο νοημα ειναι "το μαγαζι πληρωσε σαπιο developper" ("ενω πχ εγω ειμαι στην ανεργια") δεν εκανες δα και καποιου ειδους χακεριά! Απλα ηταν ακομα ενα συμπερασμα που εβγαινε κοιταζοντας γενικα ολο το ποστ σου το οποιο το μονο που ειδα να λεει ηταν "ειμαι μαγκας, ειστε βλακες". ΕΓΩ λοιπον θεωρησα προσβλητικη τη δικη σου σταση και ακομα δε βλεπω απαντηση στο "ποιο ηταν το νοημα του ποστ σου"? Αντε δηλαδη δεν ηταν να μας πεις οτι θα βγαλεις κερδος ηταν απλα να μας δειξεις ποσο "εξυπνοτερος" εισαι....(?)

τοτε γιατι δεν βρηκες 1ος την προσφορα, ας πουμε...?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το κομματι αυτο ειναι η αφορμη να εκφρασω την εκπληξη μου για την πολυ μεγαλη πιθανοτητα που βλεπετε σχεδον ολοι να παραλαβουν ολοι, ή εστω παρα πολλοι. Τι βλεπεις να ερχεται ας πουμε; Εγω δεν βλεπω να ερχεται τιποτα αφου απο τη μια πιστευω οτι αν δοθουν θα δοθουν ελαχιστα και απο την αλλη αν δοθουν ελπιζω να μην δοθουν πανω απο ενα σετ ανα παραγγελια/ατομο.

Για να δουμε..., προσωπικα το θεωρω σχεδον απιθανο και μου κανει και εντυπωση η εκταση που του δωσατε και η αισιοδοξια που υπαρχει στο θεμα. Δεν θελω να πω πραγματα που θα ελεγα αν ημουν απλο μελος. Τα λετε καποιοι αλλοι θελω να ελπιζω.

[ο papadopoulos ειπε κατι που ισως δινει "ελπιδες" να παραλαβετε πολλοι, αλλα λιγο που εψαξα δεν βρηκα καποια ιδια τιμη σε uk ή αλλου, καλο θα ηταν να μας εδινε ενα λινκ που να φωτιζει αυτο το ενδεχομενο]

• Like 2
Δημοσ.

ΟΚ, να τα δεχθω τα υπολοιπα και να ανακαλεσω. Το link ομως που λες οτι ("εννοειται") δεν δινεις, στο ιδιο το φορουμ που σου υπεδειξε την προσφορα -δεν την βρηκες μονος σου- αν θες να πιστεψω απο αυτα που γραφεις οτι (δεν) το κανεις με καθε καλο και αγαθο σκοπο δε με πειθεις. Ασε που ηδη ειχαν γινει 100αδες παραγγελιες (εδω θα ειμαστε να δουμε αν εκτελεστουν ολες -- και αααααν τυχον εκτελεστουν ολες αυτες να δουμε αν θα ακυρωθει μονο η δικη σου--), οποτε για ποια 'ελαχιστα δευτερολεπτα' μιλας;

Θεώρησα σωστό να μη δώσω το link που προσθέτει το προϊόν στο καλάθι από τη στιγμή που το κατάστημα δεν επιθυμεί να δεχθεί άλλες παραγγελίες.

Για τον αριθμό τον παραγγελιών αναφέρομαι μόνο σε αυτές που γίνονται για το σετ των 16 GB αφότου αφαιρέθηκε η δυνατότητα παραγγελίας από τη σελίδα του προϊόντος. Θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να πέσει άκυρο σε αυτές επειδή τυπικά δεν δέχονται άλλες παραγγελίες για το συγκεκριμένο προϊόν.

Απλα ηταν ακομα ενα συμπερασμα που εβγαινε κοιταζοντας γενικα ολο το ποστ σου το οποιο το μονο που ειδα να λεει ηταν "ειμαι μαγκας, ειστε βλακες". ΕΓΩ λοιπον θεωρησα προσβλητικη τη δικη σου σταση και ακομα δε βλεπω απαντηση στο "ποιο ηταν το νοημα του ποστ σου"? Αντε δηλαδη δεν ηταν να μας πεις οτι θα βγαλεις κερδος ηταν απλα να μας δειξεις ποσο "εξυπνοτερος" εισαι....(?)

Ελεύθερος χώρος συζήτησης είναι, μπορώ να γράψω αυτά που θέλω χωρίς να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα στα γραφόμενά μου. Εσύ μπορεί για τους δικούς σου λόγους να θεωρείς πως έχω άλλες σκοπιμότητες αλλά αυτό δεν σου επιτρέπει να επιτίθεσαι στον συνομιλητή σου.

Πιστεύω πως παρερμηνεύεις τα μηνύματά μου και όπως έχει γραφτεί παραπάνω βγάζεις αβάσιμα συμπεράσματα. Να επαναλάβω πως δεν ασχολούμαι με αγορές προσφορών και μεταπωλήσεις με κέρδος, κάτι το οποίο συνεχίζεις να υπονοείς για το πρόσωπό μου.

Όπως γράφω και στο πρώτο μήνυμά μου, "απλά ένιωθα left out και είπα να ρίξω μια παραγγελία για το χαβαλέ". Δεν έχω ασχοληθεί πότε με αγγελίες που φαίνονται "too good to be true" και είπα να τιμήσω για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά δεν έβλεπα τρόπο για αγορά του σετ των 16 GB. Έφτιαξα λογαριασμό στο e-shop τους μπας και εμφανιστεί η επιλογή αγοράς αλλά μετά κατάλαβα ότι έχει βγει εκτός το προϊόν. Τέλος, με τις όποιες γνώσεις έχω είπα να δοκιμάσω το κόλπο με το link που βάζει το προϊόν στο καλάθι.

Λυπάμαι αν έβγαλες λάθος συμπεράσματα από τα λεγόμενά μου, αλλά δεν θα συνεχίσω να απαντώ σε αβάσιμες κατηγορίες καθώς κουράζουμε και τους υπολοίπους που διαβάζουν το θέμα. Έχω και δουλειές να κάνω, καθώς δεν βγάζω το ψωμί μου από τη μεταπώληση προσφορών. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ... Συνάδελφοι ... Φίλοι .... τα φόρουμ και ειδικότερα το insomnia ειναι για συνεργασίες και αλληλοβοήθεια, οπότε δεν πρέπει να κρυβουμε για τον εαυτόν μας κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει όλους μας.

Απλά και μόνον γιαυτό τον λόγο (και χωρίς να έχω καμμία πρόθεση να παραγγείλω εγώ για τον εαυτόν μου), σας δίνω το λινκ παραγγελίας .............

Καλή συνέχια και ευχαριστώ για όλες τις βοήθειες που δίνουμε ο ένας στον άλλον .............

Επεξ/σία από matrixxx
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν αφαιρεσα το λινκ στο απο πανω ποστ του φιλου για κανεναν αλλο λογο, παρα μονο επειδη εχει ηδη δοθει απο νωρις το πρωι. 

Και φυσικα η αιτια που υπαρχει το λινκ εδω ειναι το ποστ του foutrelis τον οποιο κατα τα αλλα πιασατε αμεσα η εμμεσα απο τα μουτρα μερικοι. Καλο ειναι να κοιταμε λιγοτερο επιφανειακα. :) (το σκακι βοηθαει :P - για να σας πειραξω και λιγο και να φυγει αυτο το κλιμα εντασης που υπαρχει εδω και λιγες ωρες)

Δημοσ.

Από τη στιγμή που το κατάστημα έβγαλε την δυνατότητα παραγγελίας προφανώς για να μην γίνουν τσάμπα πληρωμές και να μην δώσει 100% ψεύτικες ελπίδες, πιος ο λόγος να κανείς μια τέτοια παραγγελία. Ο κάθε ένας φυσικά και δοκιμάζει άμα αυτό επιθυμεί και νοιώθει left out όπως είπε και ένας συμφορουμητης παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

@matrix

Aφου quot-αρες κι εσυ ο ιδιος ενα με μπολντ και κεφαλαια "ΑΝ" (αν στειλουν τα κομματια σε ολους ή τελος παντων αν στειλουν πολλα δλδ).

Τωρα αν το γενικευεις, φανταζομαι οτι οι ελπιδες που εχουν οι περισσοτεροι απο εδω πηγαζουν απο το οτι καποια μελη ανεφεραν οτι ελαβαν προφορικες διαβεβαιωσεις τηλεφωνικα απο το καταστημα οτι θα εκτελεστουν κανονικα οι παραγγελιες!

Τωρα τι κουμαντο εχουν κανει και πετυχαν τετοια τιμη, μενει να το δουμε... Παντως και "μονο ενα σετ/ατομο" να στειλουν παλι θα γινει της μουρλης στις αγγελιες (οι περισσοτεροι που πηραν ειχαν ηδη αλλες μνημες, οποτε ειτε οι νεες ειτε οι παλιες θα φυγουν!).

@Foutrelis

ΟΚ, ειναι μια σκεψη αυτη αλλα απο την αλλη γραφεις "οποιος ασχολειται ας παραγγειλει", και σιγουρα απο την στιγμη και μονο που το ποσταρες προτρεπεις (εστω καποιον) κοσμο να παραγγειλει. Αρα αν καταλαβα καλα πώς "προστατευεις και το καταστημα" (αυτο ερμηνευσα απο την αρχη του τελευταιου ποστ σου) οταν εστω απλα και μονο δημοσιευεις οτι υπαρχει ακομα δυνατοτητα για παραγγελιες; Ξαναγυριζω αναγκαστικα στο οτι θεωρεις ενα μερος της κοινοτητας (πολυ μικρο μαλιστα) πιο "αξιο" απο την υπολοιπη. Τετοιες γνωμες τις κραταμε για τον εαυτο μας και σιγουρα δεν τις πεταμε στη μαπα αυτων που υποβιβαζουν. Και επειδη απο οτι καταλαβα δεν ειχες σκοπο να προσβαλεις, εφοσον ηθελες να μας πεις οτι παρηγγειλες χωρις να δωσεις λινκ θα επρεπε να ειχες παραλειψει τελειως την τελευταια σου παραγραφο σε εκεινο το ποστ.

Για το αλλο σημειο σου εκει, ειναι μια λογικη σκεψη, αλλα εξισου λογικη ειναι και η σκεψη του matrix (και η δικη μου αν ειδες παραπανω) οτι μαλλον ουτε οι πρωτες... 100αδες θα εκτελεστουν.

3ον, Για την επιθεση εχεις ενα δικιο, το πηρα πολυ στραβα απο την αρχη, σου ζητω συγνωμη. Δε συνεχιζω να θεωρω οτι εισαι ή εχεις σκοπο να γινεις "εμπορος" (νομιζω οτι τωρα παρερμνηνευσες εσυ τα γραφομενα μου), αλλα συνεχιζω απλα να μην δεχομαι (εντελως υποκειμενικα αν προτιμας, αν και θα ηθελα να εκφραζει ολο το φορουμ) την λογικη "δεν μοιραζομαι με εσας κατι που βρηκα σε κατι που εσεις μου υποδειξατε, ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ (υπεροπτικα) κιολας". Ναι, ξερω, ειναι παρερμηνεια, γιατι το "εννοειται" εσυ αλλιως το "εννοουσες" αλλα ειλικρινα ακομα δεν καταλαβα γιατι δεν το κρατησες εντελως για τον εαυτο σου αν ηταν να "εννοειται να μη μας το δειξεις".

και τι δουλεια εχει το επαγγελμα δεν καταλαβα, αν καποιος ειναι χομπιστας με τους Η/Υ δεν θα ξερει δηλαδη ειναι σαν να λες οτι ο ερασιτεχνης φωτογραφος δε μπορει να βγαλει μια φωτογραφια αν δεν ειναι point-and-shoot!

Εν κατακλειδι, σε καταλαβα καλυτερα απο το τελευταιο σου ποστ, δε θα συνεχισω καποια αντιπαραθεση, απλα την επομενη φορα σκεψου και αυτο που γραφει ο alambi... γιατι μπορει την επομενη φορα να μην υπαρχει ουτε η καλη διαθεση απο τον esata και τον εκαστοτε TS να ανοιξει το θεμα και να θελει να το κρατησει για τον εαυτο του ή για ενα στενο κυκλο ατομων ξερω γω οποτε να μη φτασεις καν στο σημειο να νιωθεις... left out!

Δεν αφαιρεσα το λινκ στο απο πανω ποστ του φιλου για κανεναν αλλο λογο, παρα μονο επειδη εχει ηδη δοθει απο νωρις το πρωι. 

Και φυσικα η αιτια που υπαρχει το λινκ εδω ειναι το ποστ του foutrelis τον οποιο κατα τα αλλα πιασατε αμεσα η εμμεσα απο τα μουτρα μερικοι. Καλο ειναι να κοιταμε λιγοτερο επιφανειακα. :) (το σκακι βοηθαει :P - για να σας πειραξω και λιγο και να φυγει αυτο το κλιμα εντασης που υπαρχει εδω και λιγες ωρες)

Α, αν ειναι να γινει το sub-forum "κυνηγι θυσαυρου" να ξερεις, εχω πολλες ιδεες να ριξω για υποψηφιους κυνηγους!!! Να ακονιζουμε και το κεφαλι μας λιγο δηλαδη, καλο θα μας κανει :)

Δημοσ.

. Παντως και "μονο ενα σετ/ατομο" να στειλουν παλι θα γινει της μουρλης στις αγγελιες (οι περισσοτεροι που πηραν ειχαν ηδη αλλες μνημες, οποτε ειτε οι νεες ειτε οι παλιες θα φυγουν!).

Με αυτά που γράφεις χάνεις το δίκιο σου. Πώς θεωρείς ότι όλοι θα πάρουν τις καινούργιες και θα πουλήσουν τις παλιές ? Μπορεί για κάποιους να γίνει αλλά δυστυχώς έχει γίνει και στο παρελθόν βλέπε you i7 3770k και θα γίνει και στο μέλλον.

Δεν σου αρέσει αυτό που γίνετε (ούτε εμένα).Έχω προτείνει στην διαχείριση άτομα με 0-λίγα post να μην έχουν δικαίωμα αγγελιών. Το αιτημά μου θεωρήθηκε άστοχο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...