Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οχι μονο δε δωσανε καμια μνημη

report για τη προστασια δεδομενων..fail

προβλεπω spam απο "αλλους" σε ολη τη mail list.

fail :P

Δημοσ.

Ρε μάγκες έχει λάβει κάνείς άλλος το εξής. Μου έχουν στείλει 2-3 e-mail. Στο δεύτερο πάνω από το γνωστό κατεβατό γράφει

Κατά πρώτον εκθέτετε το e-mail μου, κάτι το οποίο θεωρώ απαράδεκτο. 
Κατά δεύτερον χειριστήκατε το θέμα λίαν ερασιτεχνικώς και θα προβώ σε χρήση οποιουδήποτε δικαιώματος μου. 
Λυπάμαι. 

Από το iPhone μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έριξα και την πρώτη μου (αρνητική) αξιολόγηση στο Skroutz μόνο και μόνο για τη διαρροή των emails. Η αξιολόγηση δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα (είναι "υπό έγκριση") αλλά την παραθέτω παρακάτω στο spoiler:

Παραγγελία μνημών στις 23 Ιουνίου 2013, σε τιμή ιδιαίτερα χαμηλή αλλά που είχε αρχικά επιβεβαιωθεί σε τηλεφωνική επικοινωνία άλλου ατόμου με το κατάστημα.

Αναμονή μιας εβδομάδας χωρίς καμία ενημέρωση από το κατάστημα ενώ λογικά ήξεραν από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ότι η τιμή ήταν λάθος, και τέλος ακύρωση της παραγγελίας από το κατάστημα με ενημερωτικό email σήμερα (1 Ιουλίου 2013).

Το ενημερωτικό email για την αδυναμία εκπλήρωσης της παραγγελίας είχε 152 διευθύνσεις στο πεδίο "To:" ενώ θα έπρεπε να είχε χρησιμοποιηθεί το πεδίο "Bcc:". Με το λάθος αυτό αποκαλύφθηκαν οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των πελατών στους υπόλοιπους πελάτες. Το γεγονός αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους όρους χρήσης του ίδιου του καταστήματος (παράγραφοι περί "Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων") αλλά και με τις προσδοκίες μου από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η συνολική εμπειρία μου από το κατάστημα ήταν κακή. Ο λόγος που με ώθησε να κάνω αυτή την αρνητική αξιολόγηση είναι η τεχνική ανικανότητα που επέδειξαν με το ενημερωτικό email που προκάλεσε τη διαρροή προσωπικών στοιχείων σε τρίτους.

Έκανα και ένα PayPal dispute για να "δέσει" το θέμα. (Edit: 10:20 άνοιξα το dispute, 11:56 είχα τα χρήματα πίσω στο PayPal balance μου με το οποίο είχα πληρώσει.)

Με νομικές οδούς και καταγγελίες σε δημόσιους φορείς δεν ασχολούμαι. :P

@Vasilis 07: Είναι απάντηση από άλλο άτομο που έλαβε το ίδιο ακυρωτικό μήνυμα. Το μήνυμα του καταστήματος που βλέπεις να επαναλαμβάνεται είναι απλά παράθεση του αρχικού email. Η δεύτερη απάντηση είναι η δική μου. :)

Η ευθύνη βαρύνει το κατάστημα που δεν προστάτευσε το προσωπικό απόρρητο των πελατών του και γνωστοποίησε τα email τους σε άλλους πελάτες που παρήγγειλαν τις μνήμες. Λίγο public shaming δεν είναι κακό, ίσως κατανοήσουν τα λάθη τους και βελτιωθούν.

Επεξ/σία από Foutrelis
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας. Είδα και το ακυρωτικό mail, καθώς και την απαντηση του από πάνω και κάποιου ακόμα στο ακυρωτικό mail του καταστήματος. Good for you. :P

Άνοιξα dispute στο paypal και περιμένω.

Νομίζω πως πρέπει να γίνει copy paste το mail του συμφορουμητή από πάνω και αξιόλογηση στο scroutz.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήθελα να ήξερα, απευθύνονται σε βλάκες; Δηλαδή ήθελαν να ξεστοκάρουν και το στοκ που είχε ο προμηθευτής ήταν 10-15 κομμάτια... (και όλως τυχαίος αυτός είναι ο αριθμός που είχαν πει και στο τηλέφωνο σε ερώτηση μόνο για τις 16άρες μνήμες, όπως και οι 400 παραγγελίες, στο email που εστάλη όμως αναφέρονται και στους 2 τύπους μνημών, μάλλον τα μπέρδεψαν...)
Και τα 10-15 κομμάτια οποία φυσικά κανείς δε θα τα παραλάβει...
Και εκθέτουν έτσι στη φόρα και τα προσωπικά μας στοιχεία.
Και για όλα αυτά, σου δίνουν ένα 5%!!! έκπτωση για μελλοντικές αγορές.
Μπήκαν σε τόσο κόπο για να διαφημίσουν ένα εκπτωτικό κουπόνι, τι να πει κανείς...

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Λοιπον, αν θελετε το θεμα ανοιχτο, θα πρεπει να αποφευγετε χαρακτηρισμους. Για την ωρα καλα τα πηγαινατε, μεχρι πριν 5 λεπτα. Προσπαθω να το κρατησω ανοιχτο ωστε να μπορειτε να γραψετε οσα θα συμβουν σχετικα με paypal και τις επιστροφες των χρηματων σας ή οτιδηποτε ουσιαστικο χωρις ομως ξαναλεω υβρεις και προσωπικους χαρακτηρισμους.

• Like 2
Δημοσ.

αφησα και γω την αρνητικη μου στο σκρουτζ και ληξαν το θεμα. ελπιζω οσοι καταθεσατε μεσω paypal να τα παρετε πισω συντομα. 

• Like 1
Δημοσ.

οι τιμη(16 ευρω) υπαρχει ακομα.   http://www.topsystems.gr/products/Patriot-Memory-PSD38G1600K-Patriot-8GB-%282x4GB%29-Dual-Channel-Kit-Signature-%28DDR3-1600%7B47%7D11.0%7B47%7D1.5v%29-%252d-PSD38G1600K.html

ουτε στο δημοσιο δεν ειναι ετσι.απαραδεκτοι

λέει μη διαθέσιμο όμως... ίσως γι αυτό το παράτησαν έτσι.

Δημοσ.

και στην παραγγελια μου ακομα awaiting payment. τα ζωα μου αργα ειναι το μαγαζι

και για την εκπτωση,ακομα και το Πλαισιο καλυτερη θα εκανε, και το public εδωσε  10%.

• Like 1
Δημοσ.

ασ' το. ξέραμε πόσο θα έμπαζε η κατάσταση. ότι θα ήταν έτσι δεν νομίζω να το φαντάστηκε κανείς... κάθε σκ και καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάποιος πλήρωσε με πιστωτική μέσα από paypal έχουμε refund σε πιστωτική ?

κανονικα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...