Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Το pc της αδερφής μου χάλασε δυστυχώς, οπότε όπως πάντα πρέπει να βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα.

Πάμε λοιπόν:

Ποσό που διαθέτουμε : 550 ευρώ, αν είμαστε και πιο κάτω καλύτερα

Χρήση υπολογιστή : Browsing, κάτι λογιστικά προγράμματα (ελαφριά αφού έτρεχαν και στο λαπτοπ που είχε πριν) , ταινίες , facebook games, χρήση γραφείου (Office κλπ). Επίσης το καλοκαίρι κάποιο coding από εμένα, οπότε visual studio, vmware πιο σπάνια

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:  -

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Χρειαζόμαστε οθόνη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Τοποθεσία Σύρος, άρα αρκεί να στέλνει Κυκλάδες το κατάστημα. Κοντά υπάρχει μόνο Multirama + you ..

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Δεν υπάρχει πρόβλημα να είναι από διαφορετικά καταστήματα αν κερδίζουμε κάτι . Αν η διαφορά είναι αμελητέα, από ένα για να κερδίσω και τα πολλαπλά μεταφορικά.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?
Θα το στήσω εγώ.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο Θείος B)

Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Εγώ σκεφτόμουν κάτι με ένα apu της AMD (τον 6800 κατά πάσα πιθανότητα) αν και τώρα πιστεύω πως ίσως δεν χρειάζεται τόσο καλή gpu.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

κουτί για τις συνθέσεις του Τάκη που είναι καλύτερο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31878&cat=1

δίσκος διπλάσιος με ενα 10αρικο νομίζω είναι τοπ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31529&cat=6

θα προτιμούσα kingston v300 αντί για sandisk αλλά είναι υποκειμενικό

Καλές αγορές από εμένα.

Δημοσ.

H παραπανω συνθεση με την οθονη του Vtester ειναι οτι πρεπει. Παιρνεις οτι καλυτερο μπορεις σε αυτα τα λεφτα

Δημοσ.

Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους!

Όμως όπως έγραψα και στην αρχή, χρειάζεται δυστυχώς και οθόνη...

Οπότε αν γίνεται προτείνετε με οθόνη στα 550 ...

Από ότι βλέπω πάντως, μάλλον καλά το σκεφτόμουν για τον 5800k.

Κάποια άλλη πρόταση;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ adtakhs!

Ο Fx6300 είναι δυνατότερος από άποψη cores από τον 5800?

Επίσης, μήπως ακόμη και η 6570 είναι πολλή για τη δουλειά που τη θέλουμε;

Δημοσ.

Ναι ο FX 6300 είναι αρκετά δυνατότερος ! 

Είναι 6-πύρηνος σε αντίθεση με τον 5800Κ που είναι 4πύρηνος 

Εχει L3 CACHE σε αντίθεση με τον 5800Κ που δεν έχει!

Η κάρτα είναι μια χαρά ! Και με 2gb ώστε να μην τρώει μνήμη από την μνήμη του συστήματος (igp και hypermemory = 6450) 

Καλές αγορές εύχομαι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...